- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Maşallah canım gözünaydınBugün kontrolumuz vardı kızlar çok şükür bir sorun yok, benim oğlanlarin biri 39,2 cm 1300 Gr biri de 38,5 cm 1400 Gr olmuş
Canım idrar yolu enfeksiyonun var gibi drunla görüştün müSonuclari bu sekilde cikan var mi kizlar napmam lazim cok mu kotu?
Dikkat et canım sende, dediğin gibi stres başı, ayrıntılıya gittiğim perinatolog türkiyede çok önemli bir doktor artık ödemle proteini önemsemiyoruz tansşyon eşittir preeklempsi dedi, tansiyonu dengede tutmak lzm, coraspin oksapar kullanıom şimdilik iyi, ama geçen gün alt komşum delirtti beni anlık fenalaştım 15/9 oldu tansiyonum nabzım 150 keisnlikle stres etkiliyor, şimdi kimseyi duymuyorum bana kızım lazımBende preeklampsi den doğum yaptım canım hergun tansiyon olcuyorum bu ara oynamaya başladı iniş çıkış oluyo sabit kalmadığı için sorun yok odemde yok bakalım stres uzak durulması gereken en önemli şey ben inanıyorum 36 lari görüp sağlıkla kucağımiza aliriz bence❤
32+0 canımkızlar çalışabilir raporunu 31.haftayı doldurduğumuzda mı alıyoruz, yani 31+0 da mı alıcaz yoksa 32+0 da mı
Çok enfeksiyonun var canım. Senin kasiklarimda ağrın falan da vardır. Bende en son lökosit 37 çıktığında ağrıdan duramıyordum. Hemen doktoruna goster.3 litre su içmeyi ihmal etme. Ben beş kere olduğum için hamile kaldığımdan beri anlıyorum az çok.Sonuclari bu sekilde cikan var mi kizlar napmam lazim cok mu kotu?
Canım ilk doğumumda bu gömlek gibi giyilen uzun kollu içten bağlamalı olandan giydirdirdiler o yüzden buna hem ondan koydum hemde alttan çıtçıtlı zıbın koydum. Sezeryan olacağı için doğuma girmeden önce soracağım hangisini kullanacaklarsa onu veririm.Citcitli zibinlardan mi koyuyosun kolsuz mu içe giyilen bağlamalı gibi olanlardan mi uzun kollu
enfeksiyon var baya canım bende de bu kadar yüksek çıkıyor genelde...Sonuclari bu sekilde cikan var mi kizlar napmam lazim cok mu kotu?
32+ larda alman gerekiyor tatlımkızlar çalışabilir raporunu 31.haftayı doldurduğumuzda mı alıyoruz, yani 31+0 da mı alıcaz yoksa 32+0 da mı
Yok canım bırakmadım benimde en fazla 13/9 oldu dün sabah 8/4tu iniyo çıkıyor devletteki Dr 34-35 e kadar kullanabiliriz dedi çift Dr a gidiyorum ozeldeki ne diyecek bakalım kullanmaya devam ediyorum sen ne zamana kadar kullanacaksinDikkat et canım sende, dediğin gibi stres başı, ayrıntılıya gittiğim perinatolog türkiyede çok önemli bir doktor artık ödemle proteini önemsemiyoruz tansşyon eşittir preeklempsi dedi, tansiyonu dengede tutmak lzm, coraspin oksapar kullanıom şimdilik iyi, ama geçen gün alt komşum delirtti beni anlık fenalaştım 15/9 oldu tansiyonum nabzım 150 keisnlikle stres etkiliyor, şimdi kimseyi duymuyorum bana kızım lazımcoraspini bırakınca oynuyor sanırım tansiyon çoğu kişide facede preeklempsi hellp grubu var ordan bikaç arkadaşım var 32den sonra başlamıştı oynamalar, sen bıraktınmı
Benimde kafam karıştı hemşireye tam olarak ne vermem lazım bilemedimCanım ilk doğumumda bu gömlek gibi giyilen uzun kollu içten bağlamalı olandan giydirdirdiler o yüzden buna hem ondan koydum hemde alttan çıtçıtlı zıbın koydum. Sezeryan olacağı için doğuma girmeden önce soracağım hangisini kullanacaklarsa onu veririm.
Kesinlikle ya helede Sahurda Bişeyler yiyorum eşimle beraber yattığım zaman 1 saat deli dana gibi dönüyo vuruyo çok kötü dayak yiyorumBende kızımda hiç hatırlamıyorum uykudan uyandırdığını
Bu tosbaa zıplatıyo
Telde yazarken kollarımı karnıma koyuyorum ya bi vuruyo resmen bilinçli mi acaba diyorum
Canım ben depend i şok tan almıştım 32 tl idi fiyatı şimdi ceptesok.com da 27,50 yazıyor. Bide sleepy nin de hasta bezi vardı daha uygundu fiyatıKizlar wee gogus pedi 6 7 arasi nette eczaneye sordum aynisi 40 lı 15 tl depent yoktu canped hasta bezi nette 33 iki eczane yan yanaydi birinde 38 birinde 43 dedi ben iptal
Ayni malı 5 lira farkla satiyorlar saka gibiler buna sasiriyorm cnmCanım ben depend i şok tan almıştım 32 tl idi fiyatı şimdi ceptesok.com da 27,50 yazıyor. Bide sleepy nin de hasta bezi vardı daha uygundu fiyatı
Bende o da yok :):) Alırız merak etme. Ben henüz bir çöp bile almadım :)Ben daha hiç birsey almadım nerdeyse...üç takımı beş bodysi var sadece alışverişe de henüz çıkamam...en azından mayısın bitmesi lazım...eşim askerden döndü eski işine devam edemedi başka bir ise girdi maaşı görmeden eldekini harcayamam
Maşallah sana da yavru kuşa daKontrolden çıktık kızlar
1550 gr 38 cm olmuş oğlusum
Kafası yukarıda henüz dönmemiş
3 haftada bir olan kontrollerimiz 2 haftada bire düştü
Ben kilo almamışım 300 gr vermişim hatta
Sen vermişsin ama bebek alması gereken kiloyu almış dedi doktorum
Compengcim bir şey çıkmamış çok sevindim canım. Dikkat et kendini çok yorma.Kızlar hepiniz çok sağolun holter yeni çıkartıldı bugun daha iyiyim sonuc bekliyorum sonra doktora göstereceğim
Oğlanlarını yirimBugün kontrolumuz vardı kızlar çok şükür bir sorun yok, benim oğlanlarin biri 39,2 cm 1300 Gr biri de 38,5 cm 1400 Gr olmuş
Evet canım o şekilde giydiriyorlar. Ama sanırım içten bağlamalı olan atlet göbek bağı için daha iyiymiş. Bundan koydum ben içineBenimde kafam karıştı hemşireye tam olarak ne vermem lazım bilemedimuzun kollu içten bağlamalı atlet niyetine ustunede alt üst takımını çorabını eldivenini giydiriyorlar dimi
Sağol kuzum inşallah böyle devam ederMaşallah canım gözünaydın☺ Ne güzel büyümüşler
Canım şokta depend 27 lira gibi birşeyKizlar wee gogus pedi 6 7 arasi nette eczaneye sordum aynisi 40 lı 15 tl depent yoktu canped hasta bezi nette 33 iki eczane yan yanaydi birinde 38 birinde 43 dedi ben iptal
Valla kim nerden tutturabilirse gerçektenAyni malı 5 lira farkla satiyorlar saka gibiler buna sasiriyorm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?