gözün aydın kuzum maşallah kuzulara.benimki de dün 28+2de 1430 gramdı doktor kilosu ilerde beslenmene falan dikkat et dedi doğumun kolay olması açısından
Çok teşekkür ederim canım. Off bugün de hava yağmurlu. Ayrı ayrı atmaya kalksam kıyafetleri kocaman makineye hem komik durur hemde pahaliya patlar her yikama için yaklaşık 3 dolar yarım saat yıkıyor makine
10 lu hastane çıkışı aldım. onun battaniyesinin içine iç zıbın, üst zıbın, patikli alt pijaması, çorap, eldiven, bere, bir tanede bez koydum canım bohça gibi yaptım hemşireye o şekilde vericem ilk doğumumda da o şekilde yapmıştım
Canım göbek düşene kadar bunlar rahat oluyor ama az kullanılıyor tabi sonradan alttan çıtçıtlıya geçiliyor.şu an bende 4 tane var. 3 tanesi büyük oğlandan kalma demekki 3 yetmiş bana o zamanlar
gözün aydın kuzum maşallah kuzulara.benimki de dün 28+2de 1430 gramdı doktor kilosu ilerde beslenmene falan dikkat et dedi doğumun kolay olması açısından
Sağol canım masallah seninki de minik tosuncuk olmuş benim doktor da şeker yüklemesi yapılmış miydi dedi yapıldı çıkmadı dedim çok önemli değil dedi ilerde olmalarina
Bende kızımda hiç hatırlamıyorum uykudan uyandırdığını
Bu tosbaa zıplatıyo
Telde yazarken kollarımı karnıma koyuyorum ya bi vuruyo resmen bilinçli mi acaba diyorum
Canım göbek düşene kadar bunlar rahat oluyor ama az kullanılıyor tabi sonradan alttan çıtçıtlıya geçiliyor.şu an bende 4 tane var. 3 tanesi büyük oğlandan kalma demekki 3 yetmiş bana o zamanlar
Sağol canım masallah seninki de minik tosuncuk olmuş benim doktor da şeker yüklemesi yapılmış miydi dedi yapıldı çıkmadı dedim çok önemli değil dedi ilerde olmalarina
Çok enfeksiyonun var canım. Senin kasiklarimda ağrın falan da vardır. Bende en son lökosit 37 çıktığında ağrıdan duramıyordum. Hemen doktoruna goster.3 litre su içmeyi ihmal etme. Ben beş kere olduğum için hamile kaldığımdan beri anlıyorum az çok.
Canım benim evle hastane arası uzak olduğu için ben doğunca giyeceği harici 3 takım daha koydum. 2 takımı alt üst pijama olarak birinide tulumlu olarak takım yaptım. Ama 2 takım yedek yeterli bence.