2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün kontrolumuz vardı kızlar çok şükür bir sorun yok, benim oğlanlarin biri 39,2 cm 1300 Gr biri de 38,5 cm 1400 Gr olmuş
gözün aydın kuzum maşallah kuzulara.benimki de dün 28+2de 1430 gramdı doktor kilosu ilerde beslenmene falan dikkat et dedi doğumun kolay olması açısından

Oranın sistemi degisikmis insan kıyafetlerini de gönül rahatlığıyla yıkaamıyor :)

Canim bu sekilde kac takim hazirliyosun hastaneye

Bu iyimis hiç dikkat etmemistim bende alayım bundan bazen bizim kıyafetleri de karışık yıkıyorum açık renk ve beyazları bu işe yarar renk geçmez.
Bende alacağım canım evet işe yarıyor baya. Başka markalarda var ama benim bildiğim bu

gözün aydın kuzum maşallah kuzulara.benimki de dün 28+2de 1430 gramdı doktor kilosu ilerde beslenmene falan dikkat et dedi doğumun kolay olması açısından
Sağol canım masallah seninki de minik tosuncuk olmuş benim doktor da şeker yüklemesi yapılmış miydi dedi yapıldı çıkmadı dedim çok önemli değil dedi ilerde olmalarina

Canim doktora yolladim.hic agrim yok. Yanma aci koku var mi dedi yok dedim.Bide kultur yaptir dedi.ne yapmam lazim sence? Yani zarari ne bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…