Sonuçta enfeksiyon hem senin için hem bebek için iyi değil. Kültür önemli onda üreme çıkmazsa sıkıntı olmaz. Benim mesela çok ağrım oluyordu. Kesik kesik idrar yapıyordum ve ağrılı oluyordu. Hamilelikte olağan bir şey idrar yolu enfeksiyonu. Dediğim gibi beş kez oldum. Ayaklarını sıcak tut ve 3 litre su iç. Şu şişen hep yanında olsun. Geçmiş olsun canım.Canim doktora yolladim.hic agrim yok. Yanma aci koku var mi dedi yok dedim.Bide kultur yaptir dedi.ne yapmam lazim sence? Yani zarari ne bu durumun
Evet yaa geçen sene bende o ortak makinada yıkadım çamaşırlarımı ama tiksinerek. Acaba buna kim neler atmıştır diye düşündüm. Amerikada bana insanlar çok pis geliyor. Ne ütülü giyiyorlar nede temiz. Makinanın deterjan gözü bile 2 parmak leş gibi birikmiş deterjandı. Yüksek ısıya atsan çekebilir. Elinde yıkasan daha mantıklı bencede
kızlar çalışabilir raporunu 31.haftayı doldurduğumuzda mı alıyoruz, yani 31+0 da mı alıcaz yoksa 32+0 da mı
Canim sende de var mi suan ? Ne yapiyosun doktorun ne dedi?
5 buçuk ay kullandım hem ağızdan hem de serum yoluyla alıyordum. 5 buçuk aydan sonra ağızdan almayı bıraktım. Şimdi de çok kötü olduğum günler de içiyorum sadeceCanım sen bulantı için ilaç falan alıyor musun
Yıka gitsin ya tozları çıksa yeter :)Beyazlar sadece hastane çıkışı 10 parçalı elde mi yikasam acaba ?
Evet böyle dikişsiz citcitsiz iç zıbın iki tane olması lazım her bebeğin. Ilk ay göbek bağını korumak için önemliEvet canım o şekilde giydiriyorlar. Ama sanırım içten bağlamalı olan atlet göbek bağı için daha iyiymiş. Bundan koydum ben içine
Kızlar nasıl olmuş
Yok ben yapmadım canım ben çok beceriksizim bunlarda teyzesi yapmış5 buçuk ay kullandım hem ağızdan hem de serum yoluyla alıyordum. 5 buçuk aydan sonra ağızdan almayı bıraktım. Şimdi de çok kötü olduğum günler de içiyorum sadece
Allah kimseye böyle bir hamilelik vermesin gerçekten aylarca midenin makina gibi çalışıp bulanması ve boğazda surekli kusma hissi olması gerçekten katlanması zor bir durum
Kız bebek bekleyen anneler dua ederken kizlari icin bu konuda da dua etsin
Yıka gitsin ya tozları çıksa yeter :)
Evet böyle dikişsiz citcitsiz iç zıbın iki tane olması lazım her bebeğin. Ilk ay göbek bağını korumak için önemli
Onun dışında, bende de 5 li ve 10 lü hastane çıkışları var onları koyucam çantaya. Fazladan iki citcitli zıbın koyarım belki.
Gayet güzel. Eline sağlık.
Ben de ufaktan bunlara bakınsam iyi olur
Cok yorucu bir gündü
Bu iyimis hiç dikkat etmemistim bende alayım bundan bazen bizim kıyafetleri de karışık yıkıyorum açık renk ve beyazları bu işe yarar renk geçmez.
Canim doktor aradi.o da dedi eger enfeksiyon olsa agrin olur duramazsin dedi kulturde aasilir bi ona bakalim dedi.bende hamilelikten onceden beri kasinti var.hamileliktede hep peynirimsi akinti var ondan kaynakli olabilir diyorSonuçta enfeksiyon hem senin için hem bebek için iyi değil. Kültür önemli onda üreme çıkmazsa sıkıntı olmaz. Benim mesela çok ağrım oluyordu. Kesik kesik idrar yapıyordum ve ağrılı oluyordu. Hamilelikte olağan bir şey idrar yolu enfeksiyonu. Dediğim gibi beş kez oldum. Ayaklarını sıcak tut ve 3 litre su iç. Şu şişen hep yanında olsun. Geçmiş olsun canım.
Sorma canım ben halılarımı bile tektek yıkanan yerlere veriyorum. Çamaşırda bende hassasım, beyazlarım 4-5 saatte yüksek ısıda yıkanır. Ama mecburdum bi valiz çamaşırı yıkayamazdım iç çamaşırlarımı kendim elimde yıkadım değiştikçe. Amerikada evler genelde halıfleks inan 10gün kabarık gezdim tiksintiden, heryer kokuyo geliyor bana.Korkunnncccccc.İyi ki yurt dışında değilim ve ortak makine kullanmıyorum.Ben aşırı takıntılıyım çamaşır konusunda.Elin donkarinin yikandigi makine oo my gadddelimde yikardım büyük ihtimal
Canim pijama takimi olarak ornek fotogrf koyma imkanin var mi.ben oyle hic bulamadim.citcitli badi oldu bolca bende uzun ve kisa kollu.birde onun uzerine pijama giydirsem kalin olmaz mi yaz icin? Citcitli badi altina pijama alti yeterli gelmez mi?Canım benim evle hastane arası uzak olduğu için ben doğunca giyeceği harici 3 takım daha koydum. 2 takımı alt üst pijama olarak birinide tulumlu olarak takım yaptım. Ama 2 takım yedek yeterli bence.
Bende de o akıntıdan hep var. Vajinal kültür yapildi. Mantar çıktı. O da tetikliyor galiba enfeksiyonun artmasını.Canim doktor aradi.o da dedi eger enfeksiyon olsa agrin olur duramazsin dedi kulturde aasilir bi ona bakalim dedi.bende hamilelikten onceden beri kasinti var.hamileliktede hep peynirimsi akinti var ondan kaynakli olabilir diyor
Nim mesela zemin beyaz ama icinde desen olan mesela kirmizi cizgili lacivert desenli vs tarzi giysileri nasil nelerle yikiyosun.sirf bbeyaz olanlara atiyo musun?Ben de 10 yıldır kullanıyorum. Çamaşırları beyaz siyah ara renk olarak grupluyorum. Yine de mendil kullanıyorum. Renkler birbirine karışmıyor. Dr Beckman benim kullandığım. Bi mendili birkaç kez kullanıyorum.
Bende hep var canim kasintida var ama bi cozum soyleyen olmadi.fitil verdiler gerci ama ben kullanamadim beceremedim.afedersin iliskide oyle bi geliyo ki peynir gibi.zarari olmasin insallhBende de o akıntıdan hep var. Vajinal kültür yapildi. Mantar çıktı. O da tetikliyor galiba enfeksiyonun artmasını.
Canım sen bol su iç sık iç çamaşırı değiştir. Kültür sonucuna göre drun ilaç başlar gerekirseYolladim canim yanma aci koku var mi dedi yok dedim.kultur yaptir bide dedi baskada bisey demedi.napsam ki
Güzel günlerde kullanın canımKızlar nasıl olmuş
Ben fitil kullandim geçirdi ama 10 gün sonra falan tekrar başladı. Bu doğurunca rahat edicez ancak anlasilanBende hep var canim kasintida var ama bi cozum soyleyen olmadi.fitil verdiler gerci ama ben kullanamadim beceremedim.afedersin iliskide oyle bi geliyo ki peynir gibi.zarari olmasin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?