- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Fitli bi turlu ittiremiyorumBen fitil kullandim geçirdi ama 10 gün sonra falan tekrar başladı. Bu doğurunca rahat edicez ancak anlasilan
Ne hastalığın var bilmiyorum eminim ki üzüldüğün için bu kadar acımasızsın kendine yaşayamam ne demek biraz isyana giriyo ayrıca benim bildiğim Bi hastalığım yok bebeğimde hastalık olmicak diye mi çocuk yaptım bunun garantisi mi var? Yapma kendine zindan etme gaddar olma bu kadar çünkü böyle ne zaman ne ömür geçerKızlar bugün kontrole gittim. 2482 gram çıktı 41.5 cm Dr dombili olcak dedi. Zaten iki hafta öden gidiyo kilosu. Bel ağrım normalmiş. Bişey öğrendim oğlumun da benim gibi hasta olma oranı yüzde elliymiş. Kendimi berbat hissediyorum. Eğer o da hasta olursa yaşayamam imkansız kabullenemem. Nolur dua edin. Çok kötüyüm. Tekmelerini hissediyorum o kadar masum ki. Ona hastalığı ben vermiş olucam bu çok acı. Gerçekten dayanamam.
Hastalığım basit bir hastalık değil. Tavuk karası. Görüş alanı sürekli daralıyor ve yaş ilerledikçe kör olma ihtimalin var.Ne hastalığın var bilmiyorum eminim ki üzüldüğün için bu kadar acımasızsın kendine yaşayamam ne demek biraz isyana giriyo ayrıca benim bildiğim Bi hastalığım yok bebeğimde hastalık olmicak diye mi çocuk yaptım bunun garantisi mi var? Yapma kendine zindan etme gaddar olma bu kadar çünkü böyle ne zaman ne ömür geçer
Herşey Allahtan
Tamam bende diyorum ki Allah korusun bizim bebeklerimizde olmicağının garantisi mi var ?Hastalığım basit bir hastalık değil. Tavuk karası. Görüş alanı sürekli daralıyor ve yaş ilerledikçe kör olma ihtimalin var.
Güzel olmus canim eline sağlıkKızlar nasıl olmuş
Güzel bence canımKapı süsü ve magnetlerimiz geldi
Kapı süsü pek içime sinmedi belki başka alırım
Sizce nasıl
Tedavisi yokmu canımHastalığım basit bir hastalık değil. Tavuk karası. Görüş alanı sürekli daralıyor ve yaş ilerledikçe kör olma ihtimalin var.
Oda birşey mi alışveriş merkezinde bir kadın taktı bana sürekli çocuğun kulakları kepçe olur sürekli yan yatır çevir tamam mı dikkat et kulağa bak böle olur dikkat et burnuna da dikkat et tamam mı hadii sonra dönüp tekrar kulaklara dikkat et kulaklara bu böyle abartısız 15 cümle kurdu
Kuzum sen böyle deyince aklıma geldi,geçen ki randevum de doktoruma sordum doğumum başlarsa ne yapmalıyım diye,anlaşmalı olduğum hastaneye git orda kim varsa o seni doğurtacak dedi. E ben ne anladım ki! Sadece planlı olursa gelirmiş
Minik minik oldukları için bi makinada yıka ne varsa. Bi de ücret ödüyosun çünkü.Kizlar bugün oğlumun kıyafetlerini yıkacam. Malum evde çamaşır makinesi yok. Kiyafetlerin renkleri beyaz,gri,grinin tonlari hepsini 1 makinada mi yikasam! Bide kurutayım mi? Kurutursam sanki çok küçülürler?
Ay dollar store sizn orda da var mi? Ben koyu renklerileri elimde yıkadım astım. Evet dediğin gibi yapmam lazim çorapları,eldiveni şapkası bunlari biseye koymak lazim. Oglumun 2 şapkası 1 eldiveni var sadeceMinik minik oldukları için bi makinada yıka ne varsa. Bi de ücret ödüyosun çünkü.
Renkler için de colour catcher al dollar store’da vardır. 2 tane at içine.. Çoraplar eldivenler minik parçaları file ile at makinenin sağına soluna karışmasın. Oldu bitti ☺
İyiler teyzesi, vurup duruyorlar.sağol kuzucum sen nasılsın kızçeler nasıl?
Maşallah kuzuya.Eki Görüntüle 2267550 teyzeleri bugün kontrolümüz vardı
Bal dudaklı oğluşum
43 cm
2016 gram olmuş
Bugün ayrı bi tatlıydı yadil çıkarıp duruyodu
Elini oynatıp duruyo el sallıyordu resmen
Allah istiyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah yavruna. Genetik bir hastalık galiba. Sana da atalarından gelen bir kod var. Kendini suçlama bu konuda. Bir de bizim çocuklarımızda da hastalık olmama gibi bir garanti yok. Kimse genetik kodunda ne var bilmiyor.Kızlar bugün kontrole gittim. 2482 gram çıktı 41.5 cm Dr dombili olcak dedi. Zaten iki hafta öden gidiyo kilosu. Bel ağrım normalmiş. Bişey öğrendim oğlumun da benim gibi hasta olma oranı yüzde elliymiş. Kendimi berbat hissediyorum. Eğer o da hasta olursa yaşayamam imkansız kabullenemem. Nolur dua edin. Çok kötüyüm. Tekmelerini hissediyorum o kadar masum ki. Ona hastalığı ben vermiş olucam bu çok acı. Gerçekten dayanamam.
Maşallah kuzuna, hepimizin belki de bilmediği çekinik genlerimizde ne hastalıkları var, eşimizin genleri ile rastlamasına bağlı. Bunun hiç kimse için garantisi yok. Öyle düşünüp de bebeği de kendini de üzme lütfen..Kızlar bugün kontrole gittim. 2482 gram çıktı 41.5 cm Dr dombili olcak dedi. Zaten iki hafta öden gidiyo kilosu. Bel ağrım normalmiş. Bişey öğrendim oğlumun da benim gibi hasta olma oranı yüzde elliymiş. Kendimi berbat hissediyorum. Eğer o da hasta olursa yaşayamam imkansız kabullenemem. Nolur dua edin. Çok kötüyüm. Tekmelerini hissediyorum o kadar masum ki. Ona hastalığı ben vermiş olucam bu çok acı. Gerçekten dayanamam.
Canım zaten sen ilacı kullanmış olsan bile eşinle birlikte olduğun için onunda kullanması gerek yoksa tekrarlama olasılığı yüksek çıkar. İlaç 7 tane oluyor genelde o dönemde ikinizinde ilişkiye ara verip ilaç kullanmanız lazım. Sezeryanda sorun yokta normal doğumda sıkıntı yaratır bebiş enfeksiyonlu doğabilir kanaldan geçerken.Bende hep var canim kasintida var ama bi cozum soyleyen olmadi.fitil verdiler gerci ama ben kullanamadim beceremedim.afedersin iliskide oyle bi geliyo ki peynir gibi.zarari olmasin insallh
Canım yurtdışında doğuranlar genelde ebeyle doğumu daha çok tercih ediyor deneyimleri çok fazla ve anneye çok destek oluyorlarmış.En azından doktorun var
Ben doğuma kadar dr görmedim. Doğumda da görmedim.. 2 ebe vardı.. 2.yi doğuruyorum hala dr görmedim
Haklısınız ama bir de benden geçecek plmaıs eğer geçerse Allah korusun. Kendimi çok berbat hissediyorum. Çocuğuma karşı suç işlemiş gibi. Onun için herşeyin en iyisini yapmak isterim oysa.Maşallah kuzuna, hepimizin belki de bilmediği çekinik genlerimizde ne hastalıkları var, eşimizin genleri ile rastlamasına bağlı. Bunun hiç kimse için garantisi yok. Öyle düşünüp de bebeği de kendini de üzme lütfen..
Midem bulansa da Gayret edip sağlıklı sağlıklı şeyler tükettim sabahtan beri. Ama hepsini kustum az önce. Hiçbiri yok artık, boşuna yedim
Normal aldım ben canım daha doğrusu küvetin içinde geldiKızlar jokerde banyo küveti 19.90
File be aldınız siz köpüklü mü normal dümdük mü ?
Canım ben köpüğü bebek mağazasında denedim pek güvenli gelmedi, klasik olan daha gergin ve takılan yerleri daha sağlam geldiKızlar jokerde banyo küveti 19.90
File be aldınız siz köpüklü mü normal dümdük mü ?
Canim ilacin bi ismi varsa yazabilir misin? Bize bunu diyen hic olmadi o kadar iyi doktora gidiyorz guya. Esimin nasi bi ilac kullanmasi gerekir? Iliski zaten sik olmuyo o peynirimsi asiri gelince korktuk.Canım zaten sen ilacı kullanmış olsan bile eşinle birlikte olduğun için onunda kullanması gerek yoksa tekrarlama olasılığı yüksek çıkar. İlaç 7 tane oluyor genelde o dönemde ikinizinde ilişkiye ara verip ilaç kullanmanız lazım. Sezeryanda sorun yokta normal doğumda sıkıntı yaratır bebiş enfeksiyonlu doğabilir kanaldan geçerken.
Canım yurtdışında doğuranlar genelde ebeyle doğumu daha çok tercih ediyor deneyimleri çok fazla ve anneye çok destek oluyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?