2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne hastalığın var bilmiyorum eminim ki üzüldüğün için bu kadar acımasızsın kendine yaşayamam ne demek biraz isyana giriyo ayrıca benim bildiğim Bi hastalığım yok bebeğimde hastalık olmicak diye mi çocuk yaptım bunun garantisi mi var? Yapma kendine zindan etme gaddar olma bu kadar çünkü böyle ne zaman ne ömür geçer
Herşey Allahtan

Hastalığım basit bir hastalık değil. Tavuk karası. Görüş alanı sürekli daralıyor ve yaş ilerledikçe kör olma ihtimalin var.

Hastalığım basit bir hastalık değil. Tavuk karası. Görüş alanı sürekli daralıyor ve yaş ilerledikçe kör olma ihtimalin var.
Tamam bende diyorum ki Allah korusun bizim bebeklerimizde olmicağının garantisi mi var ?
Hiç bi hastalık basit değildir Rabbim yardımcın olsun ama şuan karnındakini öyle düşünerek strese sokarsın hamileliğini kendine zindan etme canım anlıyorum korkuyorsun Allahım hiç bi yavrunun ayağına taş değdirmesin hastalıkla sınamasın

Bitmezler..
Benim oğlum doğdu saç bandı hediye eden oldu Tr’de.. 2 aylıktı.. Kulakları kepçe kalır tak bunu vs..
“Yok teyze onun kulakları normaldi de ben kepçe kulak seviyorum. Doğumda ameliyat ettirdik biz azcıı kepçük yaptık özellikle.”
demiştim..
Aaa el kadar bebeğe yapılır mı öyle şey dedi bana.
Caniyim ben. Yaparım.
Instagramda görenler olmuştur Atlasın kulakları.

En azından doktorun var
Ben doğuma kadar dr görmedim. Doğumda da görmedim.. 2 ebe vardı.. 2.yi doğuruyorum hala dr görmedim

Kizlar bugün oğlumun kıyafetlerini yıkacam. Malum evde çamaşır makinesi yok. Kiyafetlerin renkleri beyaz,gri,grinin tonlari hepsini 1 makinada mi yikasam! Bide kurutayım mi? Kurutursam sanki çok küçülürler?
Minik minik oldukları için bi makinada yıka ne varsa. Bi de ücret ödüyosun çünkü.
Renkler için de colour catcher al dollar store’da vardır. 2 tane at içine.. Çoraplar eldivenler minik parçaları file ile at makinenin sağına soluna karışmasın. Oldu bitti

Ay dollar store sizn orda da var mi? Ben koyu renklerileri elimde yıkadım astım. Evet dediğin gibi yapmam lazim çorapları,eldiveni şapkası bunlari biseye koymak lazim. Oglumun 2 şapkası 1 eldiveni var sadece Yaz bebesi olacak gerek yok diye almadım

sağol kuzucum sen nasılsın kızçeler nasıl?
İyiler teyzesi, vurup duruyorlar.
Maşallah kuzuya.
Maşallah yavruna. Genetik bir hastalık galiba. Sana da atalarından gelen bir kod var. Kendini suçlama bu konuda. Bir de bizim çocuklarımızda da hastalık olmama gibi bir garanti yok. Kimse genetik kodunda ne var bilmiyor.

Maşallah kuzuna, hepimizin belki de bilmediği çekinik genlerimizde ne hastalıkları var, eşimizin genleri ile rastlamasına bağlı. Bunun hiç kimse için garantisi yok. Öyle düşünüp de bebeği de kendini de üzme lütfen..

Bende hep var canim kasintida var ama bi cozum soyleyen olmadi.fitil verdiler gerci ama ben kullanamadim beceremedim.afedersin iliskide oyle bi geliyo ki peynir gibi.zarari olmasin insallh
Canım zaten sen ilacı kullanmış olsan bile eşinle birlikte olduğun için onunda kullanması gerek yoksa tekrarlama olasılığı yüksek çıkar. İlaç 7 tane oluyor genelde o dönemde ikinizinde ilişkiye ara verip ilaç kullanmanız lazım. Sezeryanda sorun yokta normal doğumda sıkıntı yaratır bebiş enfeksiyonlu doğabilir kanaldan geçerken.
En azından doktorun var
Ben doğuma kadar dr görmedim. Doğumda da görmedim.. 2 ebe vardı.. 2.yi doğuruyorum hala dr görmedim
Canım yurtdışında doğuranlar genelde ebeyle doğumu daha çok tercih ediyor deneyimleri çok fazla ve anneye çok destek oluyorlarmış.

Haklısınız ama bir de benden geçecek plmaıs eğer geçerse Allah korusun. Kendimi çok berbat hissediyorum. Çocuğuma karşı suç işlemiş gibi. Onun için herşeyin en iyisini yapmak isterim oysa.

Midem bulansa da Gayret edip sağlıklı sağlıklı şeyler tükettim sabahtan beri. Ama hepsini kustum az önce. Hiçbiri yok artık, boşuna yedim

İçtiğim vitamin bugün midemi bulandırdı herşeyi çıkardım.Eski günler(ilk 5 ay) geldi aklıma kötü oldum.Allah sabır versin.Bulanti kusma çok kötü birşey.

Canim ilacin bi ismi varsa yazabilir misin? Bize bunu diyen hic olmadi o kadar iyi doktora gidiyorz guya. Esimin nasi bi ilac kullanmasi gerekir? Iliski zaten sik olmuyo o peynirimsi asiri gelince korktuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…