2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Iyi valla bende şimdi aldım bi tane denemek için bebek kıyafetlerinde de lazım olur karistirmiyorsa çok güzel bisey .hep alırım.

Canim ilacin bi ismi varsa yazabilir misin? Bize bunu diyen hic olmadi o kadar iyi doktora gidiyorz guya. Esimin nasi bi ilac kullanmasi gerekir? Iliski zaten sik olmuyo o peynirimsi asiri gelince korktuk.
Canım ilacın ismini bilmiyorum, sen doktoruna danış eğer mantarsa ben çiftlerin beraber tedavi olması gerekiyor diye biliyorum. Yani ikinize de antifundal veriyorlar

Canim ilacin bi ismi varsa yazabilir misin? Bize bunu diyen hic olmadi o kadar iyi doktora gidiyorz guya. Esimin nasi bi ilac kullanmasi gerekir? Iliski zaten sik olmuyo o peynirimsi asiri gelince korktuk.
Canım gebeliğin başından beri mantar dan kurtulamadım eşimle 2 ay ilişki diyeti bile yaptık eşinle alakası olmayabiliyor o kadar ilaç fitil kullandım geçmedi geçmiyor mantarın bebeğe Bi zararı yok idrar yolu enfeksiyonun varsa o zararlı işte
Sadece doğumda bebeğe geçme ihtimali varmış mantarın o zamana kadarda tedavi biter zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canim iliski diyetide ise yaramiyo uzuun zamandr var bende ve gecmiyo hele bi kasinti tutuyo ki.suan hala var mi sende?idrarda suan enfeksiyon gorunuyo ama doktor vajinadakinden dolayi oyle gorunuyo olabilir kulturde anlasilir dedi.bebege gecerse nolur ki acaba bide kullandigin fitil ne hamilelikte canim?

Canım ben köpüğü bebek mağazasında denedim pek güvenli gelmedi, klasik olan daha gergin ve takılan yerleri daha sağlam geldi
Bende mağazada köpüğü beğendim ama çok mu gerekli emin olamadım şu an :/
Fileyi kızım zamanından sevmemiştim yapışmıştı korkudan bebe kertenkele gibin

Canim pijama takimi olarak ornek fotogrf koyma imkanin var mi.ben oyle hic bulamadim.citcitli badi oldu bolca bende uzun ve kisa kollu.birde onun uzerine pijama giydirsem kalin olmaz mi yaz icin? Citcitli badi altina pijama alti yeterli gelmez mi?
Canım yenidoğan üşüyebilir ayarlayamaz bi süre ısıyı o yüzden o beyaz iç zıbın zaten ince üstüne uzun kollu be uzun alt pijama kalın olmaz bence. Bide hangi şehirde olduğuna da bağlı ben eskişehirdeyim burası hala ısınmadı ve yazları da akşamları serin geçer. Şimdi evde değilim canım pazar günü dönücem netten bulduğumu atayım.Hastane çıkışı bu zürafalıdan ama mavisi. önlük harici bunları koydum beyaz iç zıbını çorap bide battaniyesi var.

Eklentiler

• 0E8F8517-0D3B-44B0-93CA-2A76D876B148.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 67
L lovelypregnamom canım yedekte bunları koydum. Yine bunların yanına beyaz iç zıbın+çorap

Eklentiler

• 3E07CC26-CAB5-4DCA-BC5E-68302E9C0395.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 85034051-CE6B-4EA6-A8D1-0FAA548630C3.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 991D5BFC-4617-4B71-ADDB-F6901E2C0759.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 46
ya özel hastaneye gitmiyo musunuz ne saçma hangi doktor varsa o doğurtur ne demek
ben boşuna mı bi doktora güvenip ona gidiyorum
çok şükür benim doktorum hastanede yattığım dönemde pazar günü bile nöbetçi doktora baktırmadı bana sabah akşam iki kere geldi kontrole
allah iyi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın herkesi
ben en vicdanlısına denk geldim
iğnemi bile kendisi vurdu taburcu olduktan sonra sabah akşam
acile gitme orda iğne başına 30 lira para alıyolar dedi
tahlillerin burda çok tutar git sağlık ocağında yaptır diye yönlendirdi
öylede hastaneyi değilde hastalarını düşünen biri

Canım şöyle benim kaşıntım yok sadece yeşil sarı peynir gibi akıntı devam Hiiiiç azalmıyor evet normalde idrar tahlili verirken vajinanı silmen için bişey veriyolar orta idrarınla ver akıntı karışmasın diyolar ondan enfeksiyon çıkmış olabilir
Bebeğin gözlerine bulaşabilirmiş öyle okumuştum ama idrar yolu enfeksiyonu kasılmaları bile başlatabiliyo mantarın o yönü yok ben yarın yine bu doktora da sorucam zaten bakalım ne dicek
Valla adını hatırlamıyorum ama doğal faydalı bakteriler var içinde demişti ben yine yarın yazarım sana

Canımcım istediği kadar özel olsun kendi kafalarına göre hareket ediyo hastanenin doktorla anlaşmasına bağlı bizim burda kıytırık Bi hastane var kendi doktorun giriyo gece gündüz farketmiyo
Burda sezeryansa yada mesai saatlerindeyse kendi doktorun yoksa nöbetçi hangisi varsa
Benim ondan yana sıkıntım yok da takip konusunda ben çok takıntılıyım herşeyi Bi doktor bilsin isterim aradığımda ulaşmalıyım hayırlısı olsun hakkımızda

Anladim canim bunlardan yani.bende istanbuldayim.bu tarz ic ve dis zibin kac tane yeterli sence? Birde patikli olan altlara ayriyeten bi corap daha giydirmeye gerek var mi?

benim çarşamba günü idrar tahlili sonucumda 3-4 lökosit 10-12 epitel hücre görüldü yazıyodu ben bi panik doktorumu aradım sonuçlar böyle çıktı lökosit epitel herşey var falan diye
sakin ol bişey değil o herkeste olur o kadar
ilaca falan gerek yok 3 lt su iç yeter dedi 37 falan çokmuş ama baya

Ay canim ogrenip yazarsan cok sevinirim
Bana yazilan fitiller hep c kategorisindeydi icime sinmedi en son kullancam artik dedim onda da ittiremedim.ban bana bu ayrintilari kimse demedi orta idararla vermek gibi.afedersin verirken gordum icinde yuzuyodu akintim.gercektende onla karismis olabilir o zaman.bakalim kulturde ne cikacak.gozlerinenmi aman allah korusun az da zaman kaldi insallh gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…