Dün hastanede asansöre bindim.Ayagim acıyordu uff falan dedim.Hiç tanimadigim bi teyze ay görende doğuracaksin zanneder karnın çok yukarıda kaç aylıksın dedi.7 aylık dedim.Zira şimdiki hamileler çok nazlı diyor.
İyi de hamilelikten dolayı oflamadım ki ayağımda sıkıntı var.Hamilelikten de olabilir ne derdim olduğunu nerden bileceksiniz dedim bön bön baktı kaldı.
Kızlar bu gün baby me yani e bebek yenidoğan köpük şampuanı aldım, temiz içerik diye ama iğrenç koktu bana böyle ekşimsi gül suyu gibi, gül suyu kokusunu da sevmem zaten
Yok canım bırakmadım benimde en fazla 13/9 oldu dün sabah 8/4tu iniyo çıkıyor devletteki Dr 34-35 e kadar kullanabiliriz dedi çift Dr a gidiyorum ozeldeki ne diyecek bakalım kullanmaya devam ediyorum sen ne zamana kadar kullanacaksin
Haklısınız ama bir de benden geçecek plmaıs eğer geçerse Allah korusun. Kendimi çok berbat hissediyorum. Çocuğuma karşı suç işlemiş gibi. Onun için herşeyin en iyisini yapmak isterim oysa.
Kızlar bu gün baby me yani e bebek yenidoğan köpük şampuanı aldım, temiz içerik diye ama iğrenç koktu bana böyle ekşimsi gül suyu gibi, gül suyu kokusunu da sevmem zaten
Ay canim ogrenip yazarsan cok sevinirim
Bana yazilan fitiller hep c kategorisindeydi icime sinmedi en son kullancam artik dedim onda da ittiremedim.ban bana bu ayrintilari kimse demedi orta idararla vermek gibi.afedersin verirken gordum icinde yuzuyodu akintim.gercektende onla karismis olabilir o zaman.bakalim kulturde ne cikacak.gozlerinenmi aman allah korusun az da zaman kaldi insallh gecer
benim çarşamba günü idrar tahlili sonucumda 3-4 lökosit 10-12 epitel hücre görüldü yazıyodu ben bi panik doktorumu aradım sonuçlar böyle çıktı lökosit epitel herşey var falan diye
sakin ol bişey değil o herkeste olur o kadar
ilaca falan gerek yok 3 lt su iç yeter dedi 37 falan çokmuş ama baya