2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
doğurcam nerdeyse daha bir kerecik şöyle bi görüntüsünü göremedim
hep sırtı dönük ya eli yüzünde kapalı
maşallah size

L lovelypregnamom
ayyy ne boşboğazmış hakikatenn, yaşlılık başına vurmuş:))

doğurcam nerdeyse daha bir kerecik şöyle bi görüntüsünü göremedim
hep sırtı dönük ya eli yüzünde kapalı
maşallah size
İnşallah bidahaki kontrolde görürsün canım
Benimkide bazen plesentaya dayıyo yüzünü hiç göstermiyor

Bugün şansıma gòsterdi

Kızlar bu gün baby me yani e bebek yenidoğan köpük şampuanı aldım, temiz içerik diye ama iğrenç koktu bana böyle ekşimsi gül suyu gibi, gül suyu kokusunu da sevmem zaten

Canım ben tek doktora gidiyorum özelde 32de bırakcaz dedi, ben iğnede kullanıom iğne ameliyata kdr devam dedi

Canım ben tek doktora gidiyorum özelde 32de bırakcaz dedi, ben iğnede kullanıom iğne ameliyata kdr devam dedi
Banada en başından beri normalde 32 dendi ama bu sefer uzatabiliriz dedi 32 yı doldururayim diğer doktorada sorarım ben sadece aspirin

Haklısınız ama bir de benden geçecek plmaıs eğer geçerse Allah korusun. Kendimi çok berbat hissediyorum. Çocuğuma karşı suç işlemiş gibi. Onun için herşeyin en iyisini yapmak isterim oysa.
Canım bu senin elinde değil ki neden kendini suçluyorsun. İnşallah bebeğin sağlıkla doğar onu strese sokma bu şekilde düşünüp. Allah büyük
Kızlar jokerde banyo küveti 19.90
File be aldınız siz köpüklü mü normal dümdük mü ?
Ben köpük aldım canım

Kızlar bu gün baby me yani e bebek yenidoğan köpük şampuanı aldım, temiz içerik diye ama iğrenç koktu bana böyle ekşimsi gül suyu gibi, gül suyu kokusunu da sevmem zaten

Bende baby me sıvı çamaşır deterjanı aldım.O da mı öyle kokuyor ki.Hemen bi koklayıp test edeyim.

İnşallah valla bende bıktım artık canım bakalım bu ne dicek

3-4 normal canım. Hele hamilelikte daha da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…