Liiiiitfen Bi an önce sabah olabilir mi
Çatlak Şaziye'min görüş günü
Kızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Acaip severim hemde kocam da cin ali dir meselaSende mi böyle isim takmalari seviyorsun.Bende samimi arkadaşlarıma takılırım.Merakli Şüküfe,oynak Naciye gibi
Bakalım 32 geldiğinde bana ne diyecek, yazarım buraya, sende bir değişiklik olursa yazarsın canımBanada en başından beri normalde 32 dendi ama bu sefer uzatabiliriz dedi 32 yı doldururayim diğer doktorada sorarım ben sadece aspirin
Hakikaten bulantı çok zor bişi, bilmiyorum daha zor bir belirti var mı hamilelikte. Allah sabır versin canım, az kaldı5 buçuk ay kullandım hem ağızdan hem de serum yoluyla alıyordum. 5 buçuk aydan sonra ağızdan almayı bıraktım. Şimdi de çok kötü olduğum günler de içiyorum sadece
Allah kimseye böyle bir hamilelik vermesin gerçekten aylarca midenin makina gibi çalışıp bulanması ve boğazda surekli kusma hissi olması gerçekten katlanması zor bir durum
Kız bebek bekleyen anneler dua ederken kizlari icin bu konuda da dua etsin
Yıka gitsin ya tozları çıksa yeter :)
Evet böyle dikişsiz citcitsiz iç zıbın iki tane olması lazım her bebeğin. Ilk ay göbek bağını korumak için önemli
Onun dışında, bende de 5 li ve 10 lü hastane çıkışları var onları koyucam çantaya. Fazladan iki citcitli zıbın koyarım belki.
Gayet güzel. Eline sağlık.
Ben de ufaktan bunlara bakınsam iyi olur
Benim de yarin sabah 9.30 da 5 haftadir gormuyorum kuzumuLiiiiitfen Bi an önce sabah olabilir mi
Çatlak Şaziye'min görüş günü
Benim 1 haftadır başladı canım, tuzlu tüketmemeye çalışırım genel olarak, çokta su içerim ama yinede var ödemim, ayakkabılar falan olmuyor artıkKızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Bugun ilk kez ayaklarımın şiştiğini hissettim suyu az içiyorum sanırım arttırayım ben de canımBenim yok canım ödemim.İlk hamileliğimde de olmamıştı.Tuz az tüketiyorum.Suyu da çok fazla olmasa da içmeye çalışıyorum.Yorulugumda ayaklarımı yukarı kaldırıp dinleniyorum.
Benim 1 haftadır başladı canım, tuzlu tüketmemeye çalışırım genel olarak, çokta su içerim ama yinede var ödemim, ayakkabılar falan olmuyor artık
Canım renk karışıklığını önleyen tek kullanımlık kağıtlar var. Onlardan kullanabilirsin. Her rengi atabilirsin bir arada ozaman.Çok teşekkür ederim canım. Off bugün de hava yağmurlu. Ayrı ayrı atmaya kalksam kıyafetleri kocaman makineye hem komik durur hemde pahaliya patlar her yikama için yaklaşık 3 dolar yarım saat yıkıyor makine
Benimde 4 hafta oldu canım 9.45teBenim de yarin sabah 9.30 da 5 haftadir gormuyorum kuzumu
Ama bu senin elinde drğil ki, sen seçmedin. Eğer olursa(ki olacağı da kesin değil) Allah vergisi bir rahatsızlık bu. Sen bak evlenmişsin, hamile kalmışsın, yaşamdan eksik kalmana neden olmamış demek ki. Ayrıca her geçen gün bilim ilerliyor, yarının ne getireceğini de bilemeyiz...Haklısınız ama bir de benden geçecek plmaıs eğer geçerse Allah korusun. Kendimi çok berbat hissediyorum. Çocuğuma karşı suç işlemiş gibi. Onun için herşeyin en iyisini yapmak isterim oysa.
Harika. Ama yarım saat az bence canım. Gün içinde üç kez yarim olabilir mesela.Kızlar yarından itibaren düzenli yürüyüşe baslıyorum gunde yarım saat kimler bana katılıyor?
Canım ben tüp bebekle hamile kaldım, bu süreci yaşayan herkes günde 2 kez kocaman fitiller kullandı. Bir de hemoroid için makattan ayrı fitil kullandım. Bence de çok gıcık bişi, kendi kendine bİşey koyuyosun ığğk yani ama mecbur kalınca öyle bir yapıyorsun ki... Yapman gerekiyorsa, bebişin için yapEvet canim iliski diyetide ise yaramiyo uzuun zamandr var bende ve gecmiyo hele bi kasinti tutuyo ki.suan hala var mi sende?idrarda suan enfeksiyon gorunuyo ama doktor vajinadakinden dolayi oyle gorunuyo olabilir kulturde anlasilir dedi.bebege gecerse nolur ki acababide kullandigin fitil ne hamilelikte canim?
Benim de canım gün/saat kaç olursaolsun doktorum kendi gelecek ama dediğin gbi belki benim doktor biraz daha ücretlidir(geneli bilmiyorum) ama bence de her doktorun öyle olması lazım zaten.. boşuna mı aynı doktora takip yaptırıyoruz hep..Canımcım istediği kadar özel olsun kendi kafalarına göre hareket ediyo hastanenin doktorla anlaşmasına bağlı bizim burda kıytırık Bi hastane var kendi doktorun giriyo gece gündüz farketmiyo
Burda sezeryansa yada mesai saatlerindeyse kendi doktorun yoksa nöbetçi hangisi varsa
Benim ondan yana sıkıntım yok da takip konusunda ben çok takıntılıyım herşeyi Bi doktor bilsin isterim aradığımda ulaşmalıyım hayırlısı olsun hakkımızda
Var canım mesela muayenesi 400 TL doğumu sadece 4500 olan Bi doktor biliyorum gece gündüz demiyor geliyorBenim de canım gün/saat kaç olursaolsun doktorum kendi gelecek ama dediğin gbi belki benim doktor biraz daha ücretlidir(geneli bilmiyorum) ama bence de her doktorun öyle olması lazım zaten.. boşuna mı aynı doktora takip yaptırıyoruz hep..
Bugün icin halletim,ama bidahaki yıkamalar için alicam inşallah :) sagolCanım renk karışıklığını önleyen tek kullanımlık kağıtlar var. Onlardan kullanabilirsin. Her rengi atabilirsin bir arada ozaman.
Ben her akşam eşimle yarım saat dolanıyorum evin etrafında yemekten sonra,hem şeker için hem doğum için :). Çok iyi yaparsın başlamaklaKızlar yarından itibaren düzenli yürüyüşe baslıyorum gunde yarım saat kimler bana katılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?