2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hakikaten bulantı çok zor bişi, bilmiyorum daha zor bir belirti var mı hamilelikte. Allah sabır versin canım, az kaldı bence en çok savaş veren sensin aramızda

Benim yok canım ödemim.İlk hamileliğimde de olmamıştı.Tuz az tüketiyorum.Suyu da çok fazla olmasa da içmeye çalışıyorum.Yorulugumda ayaklarımı yukarı kaldırıp dinleniyorum.
Bugun ilk kez ayaklarımın şiştiğini hissettim suyu az içiyorum sanırım arttırayım ben de canım

Benim 1 haftadır başladı canım, tuzlu tüketmemeye çalışırım genel olarak, çokta su içerim ama yinede var ödemim, ayakkabılar falan olmuyor artık

Ben bugun farkettim tuzu biraz daha azaltıp suyu arttırayım. Bir de yürüyüşleri düzenli hale getirsem iyi olacak canım artık son virajdayız dogum kolay olsun diye yurumemiz lazım

Canım renk karışıklığını önleyen tek kullanımlık kağıtlar var. Onlardan kullanabilirsin. Her rengi atabilirsin bir arada ozaman.

Haklısınız ama bir de benden geçecek plmaıs eğer geçerse Allah korusun. Kendimi çok berbat hissediyorum. Çocuğuma karşı suç işlemiş gibi. Onun için herşeyin en iyisini yapmak isterim oysa.
Ama bu senin elinde drğil ki, sen seçmedin. Eğer olursa(ki olacağı da kesin değil) Allah vergisi bir rahatsızlık bu. Sen bak evlenmişsin, hamile kalmışsın, yaşamdan eksik kalmana neden olmamış demek ki. Ayrıca her geçen gün bilim ilerliyor, yarının ne getireceğini de bilemeyiz...

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım, bu süreci yaşayan herkes günde 2 kez kocaman fitiller kullandı. Bir de hemoroid için makattan ayrı fitil kullandım. Bence de çok gıcık bişi, kendi kendine bİşey koyuyosun ığğk yani ama mecbur kalınca öyle bir yapıyorsun ki... Yapman gerekiyorsa, bebişin için yap

Benim de canım gün/saat kaç olursaolsun doktorum kendi gelecek ama dediğin gbi belki benim doktor biraz daha ücretlidir(geneli bilmiyorum) ama bence de her doktorun öyle olması lazım zaten.. boşuna mı aynı doktora takip yaptırıyoruz hep..

Var canım mesela muayenesi 400 TL doğumu sadece 4500 olan Bi doktor biliyorum gece gündüz demiyor geliyor
Hastaneden hastaneye değişiyor canımm Malesef senin ne kadar istedi mesela doğuma muayene ne kadar

Kızlar yarından itibaren düzenli yürüyüşe baslıyorum gunde yarım saat kimler bana katılıyor?
Ben her akşam eşimle yarım saat dolanıyorum evin etrafında yemekten sonra,hem şeker için hem doğum için :). Çok iyi yaparsın başlamakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…