2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben her akşam eşimle yarım saat dolanıyorum evin etrafında yemekten sonra,hem şeker için hem doğum için :). Çok iyi yaparsın başlamakla
Ben öğle araları yürüyordum ama çok kostur kostur oluyordu aksam yürümek daha guzel olur dedim esimle baslıcaz biz de

Bizde poundland var aynı şey, bi milyoncu
Şapka eldiven ben de almadım Mart bebesine takmadım buna hiç takmam.

Evet evet alırı memnunum ben bu durumdan. Oğlumun ebesiyle hala görüşürüz. Doktor kontrolüne özensem de doktorsuz geldik doktorsuz gidiyoruz ve memnunum yani..

İçtiğim vitamin bugün midemi bulandırdı herşeyi çıkardım.Eski günler(ilk 5 ay) geldi aklıma kötü oldum.Allah sabır versin.Bulanti kusma çok kötü birşey.
2 gündür bende de var bulantı ama su içince oluyo sadece. Yelpaze ve deriiin seri nefes ile geçiyo 1-2 dk içinde.. Devam etmez inşallah sıkıcı bişi..

Canım ben köpüğü bebek mağazasında denedim pek güvenli gelmedi, klasik olan daha gergin ve takılan yerleri daha sağlam geldi
Burda okuduğum yorumlarda, köpük olanın takma yerlerinin kolay kırıldığı alanların pişman olduğu yazıyodu. Tabi marka farklıdır ama sanırım klasik file her yerde daha sağlam :)

Iyi valla bende şimdi aldım bi tane denemek için bebek kıyafetlerinde de lazım olur karistirmiyorsa çok güzel bisey .hep alırım.
Ben geldim geleli kullanıyorum burda, 4 yıl oldu işte. Kendimize de bebeğe de kullandık. Siyah beyaz mavi yeşil ne varsa bi arada hep

Bende mağazada köpüğü beğendim ama çok mu gerekli emin olamadım şu an :/
Fileyi kızım zamanından sevmemiştim yapışmıştı korkudan bebe kertenkele gibin
Ben hiç kullanmadım file. Ebe çok da önermemişti. Üstünden akan su gidiyo üşümesi ya da ondan düşmesi daha muhtemel demişti.
Ben küvetine örtü serip ayakları kaymasın die içinde sol koluma yatırıp yıkardım.. sağ elimle de kova su şampuan vs..
Burda bebekleri lavaboda yıkıyolar zaten hemen şıp şıp :))

Kızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Oğlumda bu haftalarda başlamıştı. Şimdilik yok bende.. Ebe de normal bu hafta şişersen bana bi seslen dedi ama şükür yok. Oğlumda 1 numara büyümüştü ayaklarım.. Ama beslenmeyle ilgisi var mı hiç bilmiyorum.

Kızlar yarından itibaren düzenli yürüyüşe baslıyorum gunde yarım saat kimler bana katılıyor?
Yaa ben varımm..
Şuan 2 saat + 40 dk + 30 dk şeklinde yürüyorum zaten..
2 saat olan 2 günde bir.. Diğerleri her gün..
Zorlaşıyo tabi gün be gün..

Bende hep var canim kasintida var ama bi cozum soyleyen olmadi.fitil verdiler gerci ama ben kullanamadim beceremedim.afedersin iliskide oyle bi geliyo ki peynir gibi.zarari olmasin insallh

Ben iki kez fitil kullandım hiçbir ise yaramadi
Hala alındım var yeşil yeşil, peynirimsi. Geçmiyor ne yaptıysam. Hamilelikte başladı muhtemelen öyle de devam edecek.

Kızlar jokerde banyo küveti 19.90
File be aldınız siz köpüklü mü normal dümdük mü ?
Normal file canım. Ben klâsikciyim :)

Hakikaten bulantı çok zor bişi, bilmiyorum daha zor bir belirti var mı hamilelikte. Allah sabır versin canım, az kaldı bence en çok savaş veren sensin aramızda

Est. Her birimiz ayrı ayrı uğraşıyoruz farklı sorunlarla. Tüm anneler birer savaşçı bu topikte maşallah

Inşallah sağ salim kucağınıza alırız ve unuturuz kötü hatiralari

Bende kızımda hiç hatırlamıyorum uykudan uyandırdığını
Bu tosbaa zıplatıyo
Telde yazarken kollarımı karnıma koyuyorum ya bi vuruyo resmen bilinçli mi acaba diyorum
Aynı şey bana da oluyor biliyor musun kolumu koyuyorum genellikle sağ tarafa tam koluma tekme atıyor, annişko burdayimm der gibi farkediyorlar yaa, yaradana kurban

Anladim canim bunlardan yani.bende istanbuldayim.bu tarz ic ve dis zibin kac tane yeterli sence? Birde patikli olan altlara ayriyeten bi corap daha giydirmeye gerek var mi?
Birini ilk doğunca giymelik, 2 takım da yedek toplamda 3 takım yeter canım. Aslında 2 de yeter de hadi kaka çıkar kusar falan 3 ideal gibi. Valla 1-2 çorap koy yanına bence nolur ne olmaz sıcak olursa giydirmezsin zaten.
ben dependi geçen hafta hepsi buradadan 22 liraya aldım
Çok iyi denk getirmişsin canım

Çok şükür kız atsınlar valla iyi olduklarının kanıtı yoksa bu 9 ay nasıl geçerdi
Aynen canim elhamdülillah. Oturtturmuyo cimcime tekmeliyo kaburgamı :))))) gerisin geri veriyorum kendimi bu sefer :))

Maşallah canm iyi yürüyorsun

Ben ilk kez duydum böyle bişeyin varlığını:)
Hemen aldım bugün sağolsun arkadaşlardan önerdiler bende denicem bebisin kıyafetlerinde benimde beyaz pembe ağırlıklı renk geçmesin makinem de biraz büyük baya biriktirmek gerekiyor ayrı yıkamak için bu iyi bi fikir .

şimdi size sorum var eli kafasında olan 24 haftalık diğeri de 28 haftalık hali...ama son fotoda yarık damak gibi çıkmış kafama takıldı doktora da sordum bi sorun mu var diye önceki fotoda bisey yok merak etme zaten suyun içinde görüntü en ufak bi hareketinde bile bozulabiliyor kötü düşünme dedi ama içim rahat etmedi... gerçekten bi sorun olsaydı 24haftalikken de çıkardı kaldı ki ayrıntılıda da söylerlerdi demi

Yok yok kafan rahat olsun. Benimde arkadaşımın bebegi görüntüleri öyle çıkıyordu oda baya evham yaptı ama bebek gayet normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…