- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
O benim için gerçekçi bir hedef olmaz canım aksam 6da eve geliyorum işten kendimi zor atıyorum eveHarika. Ama yarım saat az bence canım. Gün içinde üç kez yarim olabilir mesela.
Ben öğle araları yürüyordum ama çok kostur kostur oluyordu aksam yürümek daha guzel olur dedim esimle baslıcaz biz deBen her akşam eşimle yarım saat dolanıyorum evin etrafında yemekten sonra,hem şeker için hem doğum için :). Çok iyi yaparsın başlamakla
Bizde poundland varAy dollar store sizn orda da var mi? Ben koyu renklerileri elimde yıkadım astım. Evet dediğin gibi yapmam lazim çorapları,eldiveni şapkası bunlari biseye koymak lazim. Oglumun 2 şapkası 1 eldiveni var sadeceYaz bebesi olacak gerek yok diye almadım
Evet evet alırı memnunum ben bu durumdan. Oğlumun ebesiyle hala görüşürüz. Doktor kontrolüne özensem de doktorsuz geldik doktorsuz gidiyoruz ve memnunum yani..Canım zaten sen ilacı kullanmış olsan bile eşinle birlikte olduğun için onunda kullanması gerek yoksa tekrarlama olasılığı yüksek çıkar. İlaç 7 tane oluyor genelde o dönemde ikinizinde ilişkiye ara verip ilaç kullanmanız lazım. Sezeryanda sorun yokta normal doğumda sıkıntı yaratır bebiş enfeksiyonlu doğabilir kanaldan geçerken.
Canım yurtdışında doğuranlar genelde ebeyle doğumu daha çok tercih ediyor deneyimleri çok fazla ve anneye çok destek oluyorlarmış.
2 gündür bende de var bulantı ama su içince oluyo sadece. Yelpaze ve deriiin seri nefes ile geçiyo 1-2 dk içinde.. Devam etmez inşallah sıkıcı bişi..İçtiğim vitamin bugün midemi bulandırdı herşeyi çıkardım.Eski günler(ilk 5 ay) geldi aklıma kötü oldum.Allah sabır versin.Bulanti kusma çok kötü birşey.
Burda okuduğum yorumlarda, köpük olanın takma yerlerinin kolay kırıldığı alanların pişman olduğu yazıyodu. Tabi marka farklıdır ama sanırım klasik file her yerde daha sağlam :)Canım ben köpüğü bebek mağazasında denedim pek güvenli gelmedi, klasik olan daha gergin ve takılan yerleri daha sağlam geldi
Ben geldim geleli kullanıyorum burda, 4 yıl oldu işte. Kendimize de bebeğe de kullandık. Siyah beyaz mavi yeşil ne varsa bi arada hepIyi valla bende şimdi aldım bi tane denemek için bebek kıyafetlerinde de lazım olur karistirmiyorsa çok güzel bisey .hep alırım.
Ben de dün ayak ve bacaklarımda hissettim canım halbuki çok su içiyorum ama sona yaklaştık şişmeler başlıyo sanırımBugun ilk kez ayaklarımın şiştiğini hissettim suyu az içiyorum sanırım arttırayım ben de canım
Ben hiç kullanmadım file. Ebe çok da önermemişti. Üstünden akan su gidiyo üşümesi ya da ondan düşmesi daha muhtemel demişti.Bende mağazada köpüğü beğendim ama çok mu gerekli emin olamadım şu an :/
Fileyi kızım zamanından sevmemiştim yapışmıştı korkudan bebe kertenkele gibin
Oğlumda bu haftalarda başlamıştı. Şimdilik yok bende.. Ebe de normal bu hafta şişersen bana bi seslen dedi ama şükür yok. Oğlumda 1 numara büyümüştü ayaklarım.. Ama beslenmeyle ilgisi var mı hiç bilmiyorum.Kızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Yaa ben varımm..Kızlar yarından itibaren düzenli yürüyüşe baslıyorum gunde yarım saat kimler bana katılıyor?
Bende hep var canim kasintida var ama bi cozum soyleyen olmadi.fitil verdiler gerci ama ben kullanamadim beceremedim.afedersin iliskide oyle bi geliyo ki peynir gibi.zarari olmasin insallh
Normal file canım. Ben klâsikciyim :)Kızlar jokerde banyo küveti 19.90
File be aldınız siz köpüklü mü normal dümdük mü ?
Hakikaten bulantı çok zor bişi, bilmiyorum daha zor bir belirti var mı hamilelikte. Allah sabır versin canım, az kaldıbence en çok savaş veren sensin aramızda
Aynı şey bana da oluyor biliyor musun kolumu koyuyorum genellikle sağ tarafa tam koluma tekme atıyor, annişko burdayimm der gibiBende kızımda hiç hatırlamıyorum uykudan uyandırdığını
Bu tosbaa zıplatıyo
Telde yazarken kollarımı karnıma koyuyorum ya bi vuruyo resmen bilinçli mi acaba diyorum
32+0da tam canım, ben bigün önce gitmiştim vermediler.kızlar çalışabilir raporunu 31.haftayı doldurduğumuzda mı alıyoruz, yani 31+0 da mı alıcaz yoksa 32+0 da mı
Birini ilk doğunca giymelik, 2 takım da yedek toplamda 3 takım yeter canım. Aslında 2 de yeter de hadi kaka çıkar kusar falan 3 ideal gibi. Valla 1-2 çorap koy yanına bence nolur ne olmaz sıcak olursa giydirmezsin zaten.Anladim canim bunlardan yani.bende istanbuldayim.bu tarz ic ve dis zibin kac tane yeterli sence? Birde patikli olan altlara ayriyeten bi corap daha giydirmeye gerek var mi?
Çok iyi denk getirmişsin canımben dependi geçen hafta hepsi buradadan 22 liraya aldım
evrtttKızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Aynen canim elhamdülillah. Oturtturmuyo cimcime tekmeliyo kaburgamı :))))) gerisin geri veriyorum kendimi bu sefer :))Çok şükür kız atsınlar valla iyi olduklarının kanıtı yoksa bu 9 ay nasıl geçerdi
Ayaklar pofuduk olduKızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Oğlumda bu haftalarda başlamıştı. Şimdilik yok bende.. Ebe de normal bu hafta şişersen bana bi seslen dedi ama şükür yok. Oğlumda 1 numara büyümüştü ayaklarım.. Ama beslenmeyle ilgisi var mı hiç bilmiyorum.
Yaa ben varımm..
Şuan 2 saat + 40 dk + 30 dk şeklinde yürüyorum zaten..
2 saat olan 2 günde bir.. Diğerleri her gün..
Zorlaşıyo tabi gün be gün..
Benimde 9 daBenimde 4 hafta oldu canım 9.45te
Güzel haberler alırız inşallah
Ben ilk kez duydum böyle bişeyin varlığını:)Bizde poundland var ☺ aynı şey, bi milyoncu
Şapka eldiven ben de almadım Mart bebesine takmadım buna hiç takmam.
Evet evet alırı memnunum ben bu durumdan. Oğlumun ebesiyle hala görüşürüz. Doktor kontrolüne özensem de doktorsuz geldik doktorsuz gidiyoruz ve memnunum yani..
2 gündür bende de var bulantı ama su içince oluyo sadece. Yelpaze ve deriiin seri nefes ile geçiyo 1-2 dk içinde.. Devam etmez inşallah sıkıcı bişi..
Burda okuduğum yorumlarda, köpük olanın takma yerlerinin kolay kırıldığı alanların pişman olduğu yazıyodu. Tabi marka farklıdır ama sanırım klasik file her yerde daha sağlam :)
Ben geldim geleli kullanıyorum burda, 4 yıl oldu işte. Kendimize de bebeğe de kullandık. Siyah beyaz mavi yeşil ne varsa bi arada hep
Başladı ufaktan...hele ki yolculukta fena oldum geçen pazar 8 saatlik yol önceki haftasonu da 3saat gidiş 3saat geliş yolculuk yaptım o zamanlar iyice poğaça gibi kabardiKızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Yok yok kafan rahat olsun. Benimde arkadaşımın bebegi görüntüleri öyle çıkıyordu oda baya evham yaptı ama bebek gayet normaldiEki Görüntüle 2267662 Eki Görüntüle 2267664 şimdi size sorum var eli kafasında olan 24 haftalık diğeri de 28 haftalık hali...ama son fotoda yarık damak gibi çıkmış kafama takıldı doktora da sordum bi sorun mu var diye önceki fotoda bisey yok merak etme zaten suyun içinde görüntü en ufak bi hareketinde bile bozulabiliyor kötü düşünme dedi ama içim rahat etmedi... gerçekten bi sorun olsaydı 24haftalikken de çıkardı kaldı ki ayrıntılıda da söylerlerdi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?