2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben daha isim bulamadigim icin icim hic rahat degil
herkeste sorup duruyo hala bulamadin mi vs vs. Benim aklimda bi isim vardi ama pek begenilmedi sizce nasil isim. Korel ismi? Nedense hosuma gitti en basta sonra vazgecmistim ama baska da bulamadim harflerinin anlamlarida guzel geldi bana.bilmiyorum disaridan bi goz olarak ne dusunursunuz merak ediyorum.

Günaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence

Geçmiş olsun canım

İç atletin alt taytini koymaya gerek yok ama dimi yoksa usurmu ilk başta çift alt mi giymesi lazım

Günaydın kızlar naber
Benim kuzucuk hickirdiginda hep sol taraf hareket ediyordu bugün sag taraf seyirdi döndü mü acaba birde idrar kacirma değil akıntı da değil hafif bı ıslaklık oldu sizde de oluyor mu normal galiba dimi

Ben de dün ayak ve bacaklarımda hissettim canım halbuki çok su içiyorum ama sona yaklaştık şişmeler başlıyo sanırım
Benim de ayaklarda akşam hafif oldu su an geçmiş artık beslenmeye ve yuruyuse daha cok dikkat etmemiz gerekiyor sanırım

Ooo masallah canım cok iyi yuruyorsun ben yarım saat orta tempoda yurusem mutlu olcam
Ayaklar pofuduk oldu

Ah bu bebeler bizi bizden aldı
Başladı ufaktan...hele ki yolculukta fena oldum geçen pazar 8 saatlik yol önceki haftasonu da 3saat gidiş 3saat geliş yolculuk yaptım o zamanlar iyice poğaça gibi kabardi

Hamileliğin başından beri hiç yolculuk yapmadım. sen de artık yapmamaya calıs canım tam ödem toplama dönemindeyiz.
Bu aralar şekerim sınırda çıkıyor ve tsh’ım 2’nin üstünde. Ayaklarımda yok ama ellerim şişiyor 4-5 gğn öncesinde şişlik yoktu
Dikkat et canım tsh için ilac kullanıyormusun? Benim de 0.65 falan cıktı 50 mglik kullanıyorum hala.

Benim aklimdakini eşim dışında kimse beğenmiyor ama napalim Meva olucak sanırım kızlar bugün rüyamda kapalı bı ortamda bı hoca kuran okuyor bı kadın kızımı oraya götürmüş ne okuyor diyorum Mekke süresi diyo ayin gibi bişey adını da Ali Ekber koydu diyo burda kızlara erkek erkeklere kız ismi verir diyor

Canım ilki dediğin gibi normal 2. De görüntüyle alakalıdır bidahaki kontrolde daha net görürsün için rahatlar umarım

Ben dediğin gibi bir şey göremedim canım. Drun normal demiş. Hem öyle bir durum olsa ayrıntılıda söylenirdi. İçin rahat etsin bence be güzel poz vermiş
Geçmiş olsun canım

Yok canım merak etme ayrıntılıda cıkardı aynen rahat ol üzme bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…