- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Bu aralar şekerim sınırda çıkıyor ve tsh’ım 2’nin üstünde. Ayaklarımda yok ama ellerim şişiyor 4-5 gğn öncesinde şişlik yoktuKızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Benımde 9Benimde 9 da
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
İç atletin alt taytini koymaya gerek yok ama dimi yoksa usurmu ilk başta çift alt mi giymesi lazımEvet böyle dikişsiz citcitsiz iç zıbın iki tane olması lazım her bebeğin. Ilk ay göbek bağını korumak için önemli
Onun dışında, bende de 5 li ve 10 lü hastane çıkışları var onları koyucam çantaya. Fazladan iki citcitli zıbın koyarım
Benim de ayaklarda akşam hafif oldu su an geçmiş artık beslenmeye ve yuruyuse daha cok dikkat etmemiz gerekiyor sanırımBen de dün ayak ve bacaklarımda hissettim canım halbuki çok su içiyorum ama sona yaklaştık şişmeler başlıyo sanırım
Oğlumda bu haftalarda başlamıştı. Şimdilik yok bende.. Ebe de normal bu hafta şişersen bana bi seslen dedi ama şükür yok. Oğlumda 1 numara büyümüştü ayaklarım.. Ama beslenmeyle ilgisi var mı hiç bilmiyorum.
Yaa ben varımm..
Şuan 2 saat + 40 dk + 30 dk şeklinde yürüyorum zaten..
2 saat olan 2 günde bir.. Diğerleri her gün..
Zorlaşıyo tabi gün be gün..
Ayaklar pofuduk oldu
Başladı ufaktan...hele ki yolculukta fena oldum geçen pazar 8 saatlik yol önceki haftasonu da 3saat gidiş 3saat geliş yolculuk yaptım o zamanlar iyice poğaça gibi kabardi
Dikkat et canım tsh için ilac kullanıyormusun? Benim de 0.65 falan cıktı 50 mglik kullanıyorum hala.Bu aralar şekerim sınırda çıkıyor ve tsh’ım 2’nin üstünde. Ayaklarımda yok ama ellerim şişiyor 4-5 gğn öncesinde şişlik yoktu
Benim aklimdakini eşim dışında kimse beğenmiyor ama napalim Meva olucak sanırımBen daha isim bulamadigim icin icim hic rahat degil
herkeste sorup duruyo hala bulamadin mi vs vs. Benim aklimda bi isim vardi ama pek begenilmedi sizce nasil isim. Korel ismi? Nedense hosuma gitti en basta sonra vazgecmistim ama baska da bulamadim harflerinin anlamlarida guzel geldi bana.bilmiyorum disaridan bi goz olarak ne dusunursunuz merak ediyorum.
7 kg da ben aldim
Canım ilki dediğin gibi normal 2. De görüntüyle alakalıdır bidahaki kontrolde daha net görürsün için rahatlar umarımEki Görüntüle 2267662 Eki Görüntüle 2267664 şimdi size sorum var eli kafasında olan 24 haftalık diğeri de 28 haftalık hali...ama son fotoda yarık damak gibi çıkmış kafama takıldı doktora da sordum bi sorun mu var diye önceki fotoda bisey yok merak etme zaten suyun içinde görüntü en ufak bi hareketinde bile bozulabiliyor kötü düşünme dedi ama içim rahat etmedi... gerçekten bi sorun olsaydı 24haftalikken de çıkardı kaldı ki ayrıntılıda da söylerlerdi demi
Eki Görüntüle 2267662 Eki Görüntüle 2267664 şimdi size sorum var eli kafasında olan 24 haftalık diğeri de 28 haftalık hali...ama son fotoda yarık damak gibi çıkmış kafama takıldı doktora da sordum bi sorun mu var diye önceki fotoda bisey yok merak etme zaten suyun içinde görüntü en ufak bi hareketinde bile bozulabiliyor kötü düşünme dedi ama içim rahat etmedi... gerçekten bi sorun olsaydı 24haftalikken de çıkardı kaldı ki ayrıntılıda da söylerlerdi demi
Ben dediğin gibi bir şey göremedim canım. Drun normal demiş. Hem öyle bir durum olsa ayrıntılıda söylenirdi. İçin rahat etsin bence be güzel poz vermişBen daha isim bulamadigim icin icim hic rahat degil
herkeste sorup duruyo hala bulamadin mi vs vs. Benim aklimda bi isim vardi ama pek begenilmedi sizce nasil isim. Korel ismi? Nedense hosuma gitti en basta sonra vazgecmistim ama baska da bulamadim harflerinin anlamlarida guzel geldi bana.bilmiyorum disaridan bi goz olarak ne dusunursunuz merak ediyorum.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
Günaydın kızlar naber
Benim kuzucuk hickirdiginda hep sol taraf hareket ediyordu bugün sag taraf seyirdi döndü mü acaba birde idrar kacirma değil akıntı da değil hafif bı ıslaklık oldu sizde de oluyor mu normal galiba dimi
[/QOUTE]
O ıslaklık bende hep var canım ama ben progestan da kullanıyorum. Çok aşırı değilse nırmaldir bence
Aynen kizimda kullandık file kardeşinden de kullanırız hicbisey olmadıBurda okuduğum yorumlarda, köpük olanın takma yerlerinin kolay kırıldığı alanların pişman olduğu yazıyodu. Tabi marka farklıdır ama sanırım klasik file her yerde daha sağlam :)
Eki Görüntüle 2267662 Eki Görüntüle 2267664 şimdi size sorum var eli kafasında olan 24 haftalık diğeri de 28 haftalık hali...ama son fotoda yarık damak gibi çıkmış kafama takıldı doktora da sordum bi sorun mu var diye önceki fotoda bisey yok merak etme zaten suyun içinde görüntü en ufak bi hareketinde bile bozulabiliyor kötü düşünme dedi ama içim rahat etmedi... gerçekten bi sorun olsaydı 24haftalikken de çıkardı kaldı ki ayrıntılıda da söylerlerdi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?