2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun canım bal sürme konusunu bilmiyorum ama bence yapma açık dursun

bizde de kimbilir ne hastalıklar var hiçbirimiz bilemeyiz ileride neler olacağını...oyuzden kendini suçlama lütfen
benimde bu hamilelikte kurtulamadigim trk şey mantar oldu. Kabullendim artık doğumdan sonra geçecek sanırım...
Banada en başından beri normalde 32 dendi ama bu sefer uzatabiliriz dedi 32 yı doldururayim diğer doktorada sorarım ben sadece aspirin
banada 34 dedi bu dr. Canım
Çok çok geçmiş olsun.

Günaydınlar herkese B Bayanefe09 cok geçmiş olsun kullanılabilecek merhemler vardır bal da normalde cok faydalı yaralar için ama gebelik durumunu bilemedim

nasıl verdiniz kilo? Dikkat mi ediyorsunuz yediklerinize ? Spora mi başladınız ? Hasta mi oldunuz . Bu arada 10 kilo aldım ve dr um dikkat et deyip duruyor onu yeme bunu içme
Spora baslamadım zaten doktorum herşeyi yasakladı istirahat dedi öyleeee oturuyorum bütün gün hastada olmadım yediklerime basından beri dikkat ediyorum şeker olduğu için ama 2 gün önce +7 di bugün +5 olmuş ödem vardı o mu gitti acaba bebeğin suyu fazlaydı o mu gitti biraz bilemedim ki

Odemdir kesin canım

Dikkat et canım tsh için ilac kullanıyormusun? Benim de 0.65 falan cıktı 50 mglik kullanıyorum hala.
Evet canım gebelikte başladı 50kullamıuorum bende 1 küsürlerden 2.11e çıkmış bi kez daha baktırırım sonra dozu artırırm artık:

İnsüline başlamış mıydın? Başlarda kilo atıyor insülin vücuttan

Off geçmiş olsun çok.Temiz tutup yaraların kurumasını beklemek en iyisi galiba.Bal nasıl olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…