Şu 10 kilo altı alanlar başka gruba gider misiniz lütfen
Çok geçmiş olsun canım bal sürme konusunu bilmiyorum ama bence yapma açık dursunGünaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
Hiiiç belli değil 8 kilo da kilo mu vay ben nidem nerelere gidem
bizde de kimbilir ne hastalıklar var hiçbirimiz bilemeyiz ileride neler olacağını...oyuzden kendini suçlama lütfenKızlar bugün kontrole gittim. 2482 gram çıktı 41.5 cm Dr dombili olcak dedi. Zaten iki hafta öden gidiyo kilosu. Bel ağrım normalmiş. Bişey öğrendim oğlumun da benim gibi hasta olma oranı yüzde elliymiş. Kendimi berbat hissediyorum. Eğer o da hasta olursa yaşayamam imkansız kabullenemem. Nolur dua edin. Çok kötüyüm. Tekmelerini hissediyorum o kadar masum ki. Ona hastalığı ben vermiş olucam bu çok acı. Gerçekten dayanamam.
benimde bu hamilelikte kurtulamadigim trk şey mantar oldu. Kabullendim artık doğumdan sonra geçecek sanırım...Evet canim iliski diyetide ise yaramiyo uzuun zamandr var bende ve gecmiyo hele bi kasinti tutuyo ki.suan hala var mi sende?idrarda suan enfeksiyon gorunuyo ama doktor vajinadakinden dolayi oyle gorunuyo olabilir kulturde anlasilir dedi.bebege gecerse nolur ki acababide kullandigin fitil ne hamilelikte canim?
banada 34 dedi bu dr. CanımBanada en başından beri normalde 32 dendi ama bu sefer uzatabiliriz dedi 32 yı doldururayim diğer doktorada sorarım ben sadece aspirin
Çok çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
Ben iki kilo aldım beni afaroz edinŞu 10 kilo altı alanlar başka gruba gider misiniz lütfenBiz tombikler burada kalalım
Oyy maşallah prenseseKızım 2000gr olmuş
Yine yüzünü göstermedi cimcimem
İlaç vermediler zaten o yüzden bal düşündüm bende yenmesi faydaliysa cilde sürülmesi zarar etmez diye düşünüyorum amaGünaydınlar herkeseB Bayanefe09 cok geçmiş olsun kullanılabilecek merhemler vardır bal da normalde cok faydalı yaralar için ama gebelik durumunu bilemedim
Şuan açık tutuyorum öğleden sonrada az bi süreyim diyorum bakalım .bi an önce geçsin istiyorumÇok geçmiş olsun canım bal sürme konusunu bilmiyorum ama bence yapma açık dursun
nasıl verdiniz kilo? Dikkat mi ediyorsunuz yediklerinize ? Spora mi başladınız ? Hasta mi oldunuz . Bu arada 10 kilo aldım ve dr um dikkat et deyip duruyor onu yeme bunu içmeKızlar bende 7 kilo almıştım 2 kilo vermişim normal mi ya 2 kilo birden vermek
Spora baslamadım zaten doktorum herşeyi yasakladı istirahat dedi öyleeee oturuyorum bütün gün hastada olmadım yediklerime basından beri dikkat ediyorum şeker olduğu için ama 2 gün önce +7 di bugün +5 olmuş ödem vardı o mu gitti acaba bebeğin suyu fazlaydı o mu gitti biraz bilemedim kinasıl verdiniz kilo? Dikkat mi ediyorsunuz yediklerinize ? Spora mi başladınız ? Hasta mi oldunuz . Bu arada 10 kilo aldım ve dr um dikkat et deyip duruyor onu yeme bunu içme
Odemdir kesin canımSpora baslamadım zaten doktorum herşeyi yasakladı istirahat dedi öyleeee oturuyorum bütün gün hastada olmadım yediklerime basından beri dikkat ediyorum şeker olduğu için ama 2 gün önce +7 di bugün +5 olmuş ödem vardı o mu gitti acaba bebeğin suyu fazlaydı o mu gitti biraz bilemedim ki
Aynen banada 34-35 dedi ama doğumdan kaç gün önceye kadar bırakmış olmak gerekiyor acababanada 34 dedi bu dr. Canım
Evet canım gebelikte başladı 50kullamıuorum bende 1 küsürlerden 2.11e çıkmış bi kez daha baktırırım sonra dozu artırırm artık:Dikkat et canım tsh için ilac kullanıyormusun? Benim de 0.65 falan cıktı 50 mglik kullanıyorum hala.
Anladım canım dikkat et duzenli kullanmaya beslenme de çok önemli tsh icinEvet canım gebelikte başladı 50kullamıuorum bende 1 küsürlerden 2.11e çıkmış bi kez daha baktırırım sonra dozu artırırm artık:
Ben iki kilo aldım beni afaroz edin
Oyy maşallah prensese
İnsüline başlamış mıydın? Başlarda kilo atıyor insülin vücuttanSpora baslamadım zaten doktorum herşeyi yasakladı istirahat dedi öyleeee oturuyorum bütün gün hastada olmadım yediklerime basından beri dikkat ediyorum şeker olduğu için ama 2 gün önce +7 di bugün +5 olmuş ödem vardı o mu gitti acaba bebeğin suyu fazlaydı o mu gitti biraz bilemedim ki
Günaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?