Benim aklimdakini eşim dışında kimse beğenmiyor ama napalim Meva olucak sanırımkızlar bugün rüyamda kapalı bı ortamda bı hoca kuran okuyor bı kadın kızımı oraya götürmüş ne okuyor diyorum Mekke süresi diyo ayin gibi bişey adını da Ali Ekber koydu diyo burda kızlara erkek erkeklere kız ismi verir diyor
Ben iki kilo aldım beni afaroz edin
Oyy maşallah prensese
+10 kilodayım kapanısı +15le yapabilir miyim sizce :))
Evet bugün 4. Gün ozaman insülinden oldu yanı
Teşekkürler canım evet anlamı güzel ve rüyamda öğrendiğim bir isimdi kızımın lohusalık donemindeRüya efsaneAma isim güzel beğendim Meva yı.Yanilmiyosam güzel de bir anlamı var
Ayak bileklerimde başladı canım.Kızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Maşallah tatlışlar
Aramızda 1 ay var canım ben de +13deyim çok nornal kilon. Maşallaj size de+12 kilo da bizden. Önceden üzülüyodum kilo alıyorum diye şimdi hiç sallamiyorum.
Çok geçmiş olsun, ben de kızıma bisiklet sürdürürken kasılıyorum. Allah korumuş seni. Bence sür bir sıkıntı olmaz. Kantaron yağı gilan da sürebilirsin.Günaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
Dönmüştür canım kaygılanma. Benim hep şeffaf akıntım var. Su olsa anlarsın merak etme hem kokusu farklı hem durmuyor hep sızıyor su.Günaydın kızlar naber
Benim kuzucuk hickirdiginda hep sol taraf hareket ediyordu bugün sag taraf seyirdi döndü mü acaba birde idrar kacirma değil akıntı da değil hafif bı ıslaklık oldu sizde de oluyor mu normal galiba dimi
Maşallah kızçeyeKızım 2000gr olmuş
Yine yüzünü göstermedi cimcimem
Benim 32+0 pazar gününe denk geliyor, 32+1 de arefe gününe geliyor inşallah sıkıntısı alirim. Bir de bu raporu alınca son 3hafta kalaya kadar mı çalışmak lazım? Ben muhtemel doğum tarihinden 5hafta önce ayrılmak istiyorum yani bu raporu belli bir süre için verebiliyor di mi32+0da tam canım, ben bigün önce gitmiştim vermediler.
Canım senin kapı susunun yapılış videosu varmıcanım ileri derecede göz rahatsızlıklarının normal doğumla daha da arttığını biliyorum duymuştum, aynı varisli damarlar gibi, damarlar genişlediği için sancı ve ıkınma esnasında hasara yol açabiliyormuş. Sezeryanı hiç takma kafana hayırlısını iste, bebikin ve senin için hangisi en sağlıklı ise
evet canım daha önce genel anestezi ile burun ameliyatı oldum, onda bile ameliyata girmeden bir sürü hava astım ilacı vs verdiler, narkozu da yarım doz verdiler. Şuan gittiğim devlet hastanesi spinal yapıyormuş ve bana da demişlerdi astımlı olup normal doğum yapan çok diye, inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Ay evet yoksa cinnetler geliyordu bana canım
Teşekkürler canımipi bu linkten aldım, https://www.renklisiparis.com/makrome-ipi-ekru-5MM-tek-bukum?search=Makrome
ahşabı da ahsapfactory sayfasından yaptırdım instadan, boyamasını rich boya ile yaptım, bütün işlemler bitip örgü bitince da tiftik tiftik tarayıp saç spreyi sıktıp sabitledim :) insta kullanıyorsan kullanıcı adım burdaki ile aynı, yapılış videolarını yollarım sana :) bitince inş böyle olacak
Ayy insallah canım+12-13 le biter bence
Bence olsa söylerlerdi canım zaten görüntü dağınık çıkmış genel olarak ama ana yüreği işte rahat edemiyoruz yavruları görmeden. Maşallah kuzuya :)Eki Görüntüle 2267662 Eki Görüntüle 2267664 şimdi size sorum var eli kafasında olan 24 haftalık diğeri de 28 haftalık hali...ama son fotoda yarık damak gibi çıkmış kafama takıldı doktora da sordum bi sorun mu var diye önceki fotoda bisey yok merak etme zaten suyun içinde görüntü en ufak bi hareketinde bile bozulabiliyor kötü düşünme dedi ama içim rahat etmedi... gerçekten bi sorun olsaydı 24haftalikken de çıkardı kaldı ki ayrıntılıda da söylerlerdi demi
Benim de 32+0 salı bayramın ilk gunune geliyor doktor calısır mı acaba o gunBenim 32+0 pazar gününe denk geliyor, 32+1 de arefe gününe geliyor inşallah sıkıntısı alirim. Bir de bu raporu alınca son 3hafta kalaya kadar mı çalışmak lazım? Ben muhtemel doğum tarihinden 5hafta önce ayrılmak istiyorum yani bu raporu belli bir süre için verebiliyor di mi
Ayy çok geçmiş olsun Allah korumuş valla güzelce dinlen, aman dikkat etGünaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
Masallah kuzucugaEki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burdahaftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
Maşşallah canım :)Eki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burdahaftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
Ben dün aradım hastaneyi, arefe günü yarım gün caliscaz sabah erkenden gelip raporu alın dediler bana canım. Bence bı ara görüş, rapor olduğu için belki o gün orda bulunan başka bı Dr da verebilir raporuBenim de 32+0 salı bayramın ilk gunune geliyor doktor calısır mı acaba o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?