2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Rüya efsane Ama isim güzel beğendim Meva yı.Yanilmiyosam güzel de bir anlamı var

Kızlar el ve ayaklarda ödemleriniz başladı mı
Ayak bileklerimde başladı canım.
Eki Görüntüle 2267668
Kızımla ben +8 kilo ile hayatıma devam ediyorum
Maşallah tatlışlar
+12 kilo da bizden. Önceden üzülüyodum kilo alıyorum diye şimdi hiç sallamiyorum.
Aramızda 1 ay var canım ben de +13deyim çok nornal kilon. Maşallaj size de
aynıyız canım. 83 ü gördüm
Çok geçmiş olsun, ben de kızıma bisiklet sürdürürken kasılıyorum. Allah korumuş seni. Bence sür bir sıkıntı olmaz. Kantaron yağı gilan da sürebilirsin.
Dönmüştür canım kaygılanma. Benim hep şeffaf akıntım var. Su olsa anlarsın merak etme hem kokusu farklı hem durmuyor hep sızıyor su.
Kızım 2000gr olmuş
Yine yüzünü göstermedi cimcimem
Maşallah kızçeye

32+0da tam canım, ben bigün önce gitmiştim vermediler.
Benim 32+0 pazar gününe denk geliyor, 32+1 de arefe gününe geliyor inşallah sıkıntısı alirim. Bir de bu raporu alınca son 3hafta kalaya kadar mı çalışmak lazım? Ben muhtemel doğum tarihinden 5hafta önce ayrılmak istiyorum yani bu raporu belli bir süre için verebiliyor di mi

Canım senin kapı susunun yapılış videosu varmı

Bence olsa söylerlerdi canım zaten görüntü dağınık çıkmış genel olarak ama ana yüreği işte rahat edemiyoruz yavruları görmeden. Maşallah kuzuya :)

Benim de 32+0 salı bayramın ilk gunune geliyor doktor calısır mı acaba o gun

Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burda haftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez

Ayy çok geçmiş olsun Allah korumuş valla güzelce dinlen, aman dikkat et

Masallah kuzucuğa
Masallah kuzucuga

Maşşallah canım :)

Benim de 32+0 salı bayramın ilk gunune geliyor doktor calısır mı acaba o gun
Ben dün aradım hastaneyi, arefe günü yarım gün caliscaz sabah erkenden gelip raporu alın dediler bana canım. Bence bı ara görüş, rapor olduğu için belki o gün orda bulunan başka bı Dr da verebilir raporu

kızlar merhaba.. bu 2. gebeliğim sormak istediğim bişey var.. 29. haftamı tamamlamak üzereyim sol yumurtalık tarafımda ara ara bıçak batması gibi ağrı oluyor sonra geçiyor.. oğlumda zaten erken doğurmuştum çok hatırlayamıyorum sağ tarafta buna benzer oluyordu hatta apandist mi oldum diye o zamanlar telaşlanmıştım.. simdi hemen hemen benzerini solda hissediyorum.. bebeğimin hareketleri iyi onun dışında bi rahatsızlığım yok sizlerde oluyor mu ?
bu hamileliğimde 2 kere kasık ağrısı için doktora hususi kontrol dışı gittim normaldi idrarlarım temiz geldi zaten 1-2 güne geçmişti.. bu sefer sizlere bi danışayım dedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…