Llovelypregnamom
canım ek olarak Malesef tekrar antibiyotik ve fitil verdi onu geçirmemiz lazım mantar doğumda bebeğe geçer dedi hatta eşinde kullanırsa daha da iyi olur dedi
Sen kültürünü yaptır idrar değilde mantarsa muhtemelen sanada anbiyotik vericektir
BBayanefe09
çok geçmiş olsun şimdi gördüm doğal zeytinyağı sürüp açık bırakmanınızı öneririm dizleriniz herhalde darbe aldı öyle anladım.. eşim ameliyattan sonra sürmüştü dizlerine morartılar şişlikler 2-3 gün içinde yok olmuştu.. zeytinyağı hem besler hem mikrop kırıcı özelliği vardır mutlaka deneyin.. çok dikkat edin geçmiş olsun..
Llovelypregnamom
canım ek olarak Malesef tekrar antibiyotik ve fitil verdi onu geçirmemiz lazım mantar doğumda bebeğe geçer dedi hatta eşinde kullanırsa daha da iyi olur dedi
Sen kültürünü yaptır idrar değilde mantarsa muhtemelen sanada anbiyotik vericektir
yani çok aşırı yorgunluk verecek bişey yapmadım ama ağrı olduğundan beri saldım.. sadece biraz mutfakta fazla vakit geçirir oldum eşime iftar sahur hazırlığı olsun bende de şeker çıktı diyet yapıyorum haliyle kendime ayrı yemek eşime ayrı yemek.. bilemiyorum açıkcası sormak istedim sizlere de teşekkür ederim cevapladığınız için..
Eki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burda haftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
BBayanefe09
çok geçmiş olsun şimdi gördüm doğal zeytinyağı sürüp açık bırakmanınızı öneririm dizleriniz herhalde darbe aldı öyle anladım.. eşim ameliyattan sonra sürmüştü dizlerine morartılar şişlikler 2-3 gün içinde yok olmuştu.. zeytinyağı hem besler hem mikrop kırıcı özelliği vardır mutlaka deneyin.. çok dikkat edin geçmiş olsun..
Benimde 5.haftadan buyana var kac kare idrar tahlili yapildi 3 farkli doktorada gözuktum normal diyorlar plesenta sag tarafta oldugu icinmis plesenta previayim ben bana normal olmasi diyorlar magnezyum veriyor doktor
Var canım mesela muayenesi 400 TL doğumu sadece 4500 olan Bi doktor biliyorum gece gündüz demiyor geliyor
Hastaneden hastaneye değişiyor canımm Malesef senin ne kadar istedi mesela doğuma muayene ne kadar