2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
B Bayanefe09 çok geçmiş olsun şimdi gördüm doğal zeytinyağı sürüp açık bırakmanınızı öneririm dizleriniz herhalde darbe aldı öyle anladım.. eşim ameliyattan sonra sürmüştü dizlerine morartılar şişlikler 2-3 gün içinde yok olmuştu.. zeytinyağı hem besler hem mikrop kırıcı özelliği vardır mutlaka deneyin.. çok dikkat edin geçmiş olsun..

Canim fitil ne yazdi ? Burdan yazmak istemezsen mesaj atabilir misin? Merak ettim banada cunku bugun bi fitil ismi verdi kullan diye.

Canım şu an öyle bir şikayetim yok çok şükür, acaba çok mu yordun kendini o yüzden mi oldu

yani çok aşırı yorgunluk verecek bişey yapmadım ama ağrı olduğundan beri saldım.. sadece biraz mutfakta fazla vakit geçirir oldum eşime iftar sahur hazırlığı olsun bende de şeker çıktı diyet yapıyorum haliyle kendime ayrı yemek eşime ayrı yemek.. bilemiyorum açıkcası sormak istedim sizlere de teşekkür ederim cevapladığınız için..

Çok güzel maşallah prensese☺ drundan memnun kalmana da sevindim canım
Kizlar selam kontrolum guzel gecti bebisim 1500 gram olmus .. ayni abisine benziyor ... ben de 5 haftada 1 kg almisim ... 1 haziran da tekrar gidicem
Maşallah canım gözünaydın

evet dizlerimin derisi baya kotu oldu tes3kkur ederim deneyecegim

kızlar ya aranızda kasıkta batma sancı hissedenler var mı cevap verirseniz çok sevinirim ?
Benimde 5.haftadan buyana var kac kare idrar tahlili yapildi 3 farkli doktorada gözuktum normal diyorlar plesenta sag tarafta oldugu icinmis plesenta previayim ben bana normal olmasi diyorlar magnezyum veriyor doktor

Var canım mesela muayenesi 400 TL doğumu sadece 4500 olan Bi doktor biliyorum gece gündüz demiyor geliyor
Hastaneden hastaneye değişiyor canımm Malesef senin ne kadar istedi mesela doğuma muayene ne kadar
Aslında benim indirimli, babamdan dolayı. O şekilde muayene 320, doğum da 6100(ikiz bebek farkı var mı içinde bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…