İç atletin alt taytini koymaya gerek yok ama dimi yoksa usurmu ilk başta çift alt mi giymesi lazım
Bu aralar şekerim sınırda çıkıyor ve tsh’ım 2’nin üstünde. Ayaklarımda yok ama ellerim şişiyor 4-5 gğn öncesinde şişlik yoktu
Neden bilmiyorum ama olabiliyor dinlenince azalıyor ya da geçiyorkızlar merhaba.. bu 2. gebeliğim sormak istediğim bişey var.. 29. haftamı tamamlamak üzereyim sol yumurtalık tarafımda ara ara bıçak batması gibi ağrı oluyor sonra geçiyor.. oğlumda zaten erken doğurmuştum çok hatırlayamıyorum sağ tarafta buna benzer oluyordu hatta apandist mi oldum diye o zamanlar telaşlanmıştım.. simdi hemen hemen benzerini solda hissediyorum.. bebeğimin hareketleri iyi onun dışında bi rahatsızlığım yok sizlerde oluyor mu ?
bu hamileliğimde 2 kere kasık ağrısı için doktora hususi kontrol dışı gittim normaldi idrarlarım temiz geldi zaten 1-2 güne geçmişti.. bu sefer sizlere bi danışayım dedim ?
Eki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burdahaftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
Maaşalah bebişlerinizeKizlar selam kontrolum guzel gecti bebisim 1500 gram olmus .. ayni abisine benziyor ... ben de 5 haftada 1 kg almisim ... 1 haziran da tekrar gidicem
Maşallah maşallahEki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burdahaftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
Çok şükür canımMaşallah maşallah
İçine de sinmiş süper canım
Çok canımMaaşalah bebişlerinize
İllaki vardır zaten o standartlarda doktorlar Bi zahmet kendi giriversin doğumaAslında benim indirimli, babamdan dolayı. O şekilde muayene 320, doğum da 6100(ikiz bebek farkı var mı içinde bilmiyorum)
Senle arka arkaya doğurcaz ozaman inşallah:))Bende geldim doktordan 2120 gr olmuş kuzucuğum. Bende +12 kg la devambir sonraki kontrolum ayın 1 inde o zaman nst ye de giricem. Bir sorun olmadığı sürece 26 haziranda doğuruyorum kızlar
Maşallah kuzunaBende geldim doktordan 2120 gr olmuş kuzucuğum. Bende +12 kg la devambir sonraki kontrolum ayın 1 inde o zaman nst ye de giricem. Bir sorun olmadığı sürece 26 haziranda doğuruyorum kızlar
Maşallah canımKizlar selam kontrolum guzel gecti bebisim 1500 gram olmus .. ayni abisine benziyor ... ben de 5 haftada 1 kg almisim ... 1 haziran da tekrar gidicem
Canım bu şekilde desenli şeylerde oranı düşüyorum. Mesela beyaz zeminli minik desenli pijama altını beyazlarla veya kızın ay yıldız beyaz tişörtü beyazlarla atıyorum. Zaten bu baskılı şeylerin ömrü kısa çabuk soluyor. Çizgileri çok beyaz azsa orta renklilerle.Nim mesela zemin beyaz ama icinde desen olan mesela kirmizi cizgili lacivert desenli vs tarzi giysileri nasil nelerle yikiyosun.sirf bbeyaz olanlara atiyo musun?
canım hamilelikte ödem normaldir ama temkinli olmalı tavsiye ederim.. eğer şişlikler bir an bile artarsa yahut 1-2 hafta içinde el ayak yüzde şişme olursa sakın normal karşılayıp evde oturma.. idrarda protein kaçağı,tansiyon takibi yaptır malesef ben preeklampsi geçirdim erken doğum yaptım bilgin olsun aklının bi kenarında dursun.. bide tartıda ani kilo artışına dikkat et.. mesela tartıldın normalden daha hızlı ve fazla kilo alırsan vakit kaybetme doktora git..Bu aralar şekerim sınırda çıkıyor ve tsh’ım 2’nin üstünde. Ayaklarımda yok ama ellerim şişiyor 4-5 gğn öncesinde şişlik yoktu
Bende de kasik ağrısı oluyor çok doktor normal defi bi sıkıntı yokmuş bebek olmasi gerektiği gibi duruyor rahim ağzı iyi dedi neden ağrıyor bende anlamadım.kızlar merhaba.. bu 2. gebeliğim sormak istediğim bişey var.. 29. haftamı tamamlamak üzereyim sol yumurtalık tarafımda ara ara bıçak batması gibi ağrı oluyor sonra geçiyor.. oğlumda zaten erken doğurmuştum çok hatırlayamıyorum sağ tarafta buna benzer oluyordu hatta apandist mi oldum diye o zamanlar telaşlanmıştım.. simdi hemen hemen benzerini solda hissediyorum.. bebeğimin hareketleri iyi onun dışında bi rahatsızlığım yok sizlerde oluyor mu ?
bu hamileliğimde 2 kere kasık ağrısı için doktora hususi kontrol dışı gittim normaldi idrarlarım temiz geldi zaten 1-2 güne geçmişti.. bu sefer sizlere bi danışayım dedim ?
Saol canımIlk ay bebekte kan can olmuyor. Özellikle elleri ayakları hep serin oluyor. Bu yüzden ince iki kat giymesi lazim en az. Kalın giydirmeye gerek yok yaz sıcağında.
Iki kat ince giydiğinde hem vücudunda ısı yalıtımı olur, hem de darlanmaz
Hadi inşallah canım. Ay az kaldı valla yaSenle arka arkaya doğurcaz ozaman inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?