2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İç atletin alt taytini koymaya gerek yok ama dimi yoksa usurmu ilk başta çift alt mi giymesi lazım

Ilk ay bebekte kan can olmuyor. Özellikle elleri ayakları hep serin oluyor. Bu yüzden ince iki kat giymesi lazim en az. Kalın giydirmeye gerek yok yaz sıcağında.
Iki kat ince giydiğinde hem vücudunda ısı yalıtımı olur, hem de darlanmaz

Neden bilmiyorum ama olabiliyor dinlenince azalıyor ya da geçiyor

Kizlar selam kontrolum guzel gecti bebisim 1500 gram olmus .. ayni abisine benziyor ... ben de 5 haftada 1 kg almisim ... 1 haziran da tekrar gidicem
Maaşalah bebişlerinize

Maşallah maşallah
İçine de sinmiş süper canım

Aslında benim indirimli, babamdan dolayı. O şekilde muayene 320, doğum da 6100(ikiz bebek farkı var mı içinde bilmiyorum)
İllaki vardır zaten o standartlarda doktorlar Bi zahmet kendi giriversin doğuma 2 kat fiyat farkı var paranın karşılığını almalısın canım neyse ki bu doktor giriyormuş +650 TL farkla gözden çıkardım bende

Nim mesela zemin beyaz ama icinde desen olan mesela kirmizi cizgili lacivert desenli vs tarzi giysileri nasil nelerle yikiyosun.sirf bbeyaz olanlara atiyo musun?
Canım bu şekilde desenli şeylerde oranı düşüyorum. Mesela beyaz zeminli minik desenli pijama altını beyazlarla veya kızın ay yıldız beyaz tişörtü beyazlarla atıyorum. Zaten bu baskılı şeylerin ömrü kısa çabuk soluyor. Çizgileri çok beyaz azsa orta renklilerle.
Ve mendil kullanınca diyelim bir şey ilk kez yıkanacak kesinlikle ön yıkama gerekiyor değilse yeni kıyafetin boyası mendile akıyor. Ön yıkama zaten çocuklu bi evde nerdeyse her makinada şart oluyor.

Maşallah benim randevum 25 mayısta az önce aldım ayy kalmıyor randevu falan haziran full dolu doktorun napicam bilmiyorum gitmişken doğum için gün ver diyeyim o zamana kadar randevuları hep dolu ve randevusuz bakmıyor temmuzun 15i 20si arası aliriz diyordu ilk zamanlar şimdilerde dayanmaz ileride gününe göre diyor temmuzun ilk haftasını gecirsek yine iyi...oğlum 37haftalikken kasılmam başlamıştı ve iki gün içinde alındım doğuma..

Bu aralar şekerim sınırda çıkıyor ve tsh’ım 2’nin üstünde. Ayaklarımda yok ama ellerim şişiyor 4-5 gğn öncesinde şişlik yoktu
canım hamilelikte ödem normaldir ama temkinli olmalı tavsiye ederim.. eğer şişlikler bir an bile artarsa yahut 1-2 hafta içinde el ayak yüzde şişme olursa sakın normal karşılayıp evde oturma.. idrarda protein kaçağı,tansiyon takibi yaptır malesef ben preeklampsi geçirdim erken doğum yaptım bilgin olsun aklının bi kenarında dursun.. bide tartıda ani kilo artışına dikkat et.. mesela tartıldın normalden daha hızlı ve fazla kilo alırsan vakit kaybetme doktora git..

Bende de kasik ağrısı oluyor çok doktor normal defi bi sıkıntı yokmuş bebek olmasi gerektiği gibi duruyor rahim ağzı iyi dedi neden ağrıyor bende anlamadım.

Saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…