aynen az önce arkadasla görüştük önceden baskı kaburga altımdaydı ne zaman o geçti kasıkta batma başladı herhalde totoyu indirdi aşağı bakalım :) aman sağlıklı olsun vaktinde doğsun da gerisi önemli değil :)
Çocukluğumdan beri zayıftım hep. İlk dogumumda 54 kilo gittim 48 kilo falan cıkmıstı dogumdan. Sonra zaten emzirme peşinde kosturma oyunlar saklambaçlar yakalamacalar derken baya zayıfladım. Simdi ilkine göre daha fazla kilo alıcam sanırım inşallah birazı bana kalır
İllaki vardır zaten o standartlarda doktorlar Bi zahmet kendi giriversin doğuma 2 kat fiyat farkı var paranın karşılığını almalısın canım neyse ki bu doktor giriyormuş +650 TL farkla gözden çıkardım bende
ya ben anlayamıyorum tam totosu nerde kafası nerde.. bazıları yazmış el ayağına kadar hissediyor benim 2. gebeliğim yok anlamıyorum yine toto nerde baş nerde tahmin ediyorum sadece.. ama şu an kesin heryerini solda altta topladı belli yani
ya ben anlayamıyorum tam totosu nerde kafası nerde.. bazıları yazmış el ayağına kadar hissediyor benim 2. gebeliğim yok anlamıyorum yine toto nerde baş nerde tahmin ediyorum sadece.. ama şu an kesin heryerini solda altta topladı belli yani
Benerde baştan beri hep var iki defa idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım ama dün yine gittim enfeksiyon yok dedi ama agrım var ara ara kasiklarda. Artık normal.diye kafama takmıyorum.
aynı yerde ağrı hep bende anlamadım zaten iki kere gittim biri sabahın çok erken saatlerinde biri de gün içi gittim idrar yollarımdan ama tahliller ve ultrason temiz çıktı artık ağrıyor demeye utanıyorum sanki abartıyormuşum gibi izlenim vermek istemiyorum..