2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya bende okumuştum ara ara gelebileceğini canım ama bu kadar fazla olduğunu tahmin etmemiştim benim gelmedi mesela
İyi bari normalse çok şükür
Aynen korktum bende erken doğuma işaret diyenler felan oldu ama
olabiliyormuş doktor bazı hastalarımda 3,4 aylıkken bile gelenler oluyor normal dedi

Valla hiiiç 55 kilo bile olacağımı sanmıyorum sen çok zayıfmışsın
Çocukluğumdan beri zayıftım hep. İlk dogumumda 54 kilo gittim 48 kilo falan cıkmıstı dogumdan. Sonra zaten emzirme peşinde kosturma oyunlar saklambaçlar yakalamacalar derken baya zayıfladım. Simdi ilkine göre daha fazla kilo alıcam sanırım inşallah birazı bana kalır

Evet canım seni takip eden doktorun grmesi önemli bencede, yoksa hastahane her türlü doktor sunuyor herkese...

Ne totosu direk başı aşağıda benim şuan
ya ben anlayamıyorum tam totosu nerde kafası nerde.. bazıları yazmış el ayağına kadar hissediyor benim 2. gebeliğim yok anlamıyorum yine toto nerde baş nerde tahmin ediyorum sadece.. ama şu an kesin heryerini solda altta topladı belli yani

Al benden de o kadar hiç bir yerini anlayamadım daha oğluşumun 3 aylıkken başı şurda totosu burda diyenler oluyordu ben şok

Bosver canım bende anlamıyorum:)) ama ultrasonda gördüm kafa aşşada:)))

Benerde baştan beri hep var iki defa idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım ama dün yine gittim enfeksiyon yok dedi ama agrım var ara ara kasiklarda. Artık normal.diye kafama takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…