2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay inşallah canım doktorda 36 da gelişir dedi de şeker hastalarının bebeklerinin ciğeri daha geç gelişiyormuş korkum ondan gerçi ciğer geliştirici iğne de yapıcak inşallah sağlıklı olsunda
36 dolunca mı alacak canım sezeryanla gelişmiş olur bence o zamana kadar

raporu aldıktan 3 gün sonra bile yoruluyorum bırakıcam dersen gel yazarım hemen çalışamaz demişti bana doktorum

raporu aldıktan 3 gün sonra bile yoruluyorum bırakıcam dersen gel yazarım hemen çalışamaz demişti bana doktorum

Gaz sancısı mı nedir gecer insallah. Holter sonucu bişey cıkmadı sukur canım.
Bir şey cıkmamasına sevındım canım. Ara ara bende de carpıntı oluyor. Kardıyolojıye gorundum ben de normaldi her sey.
Gaz sancısı da olabilir. İshal falan da varsa o da yapıyordur belki.

Kizlar selam kontrolum guzel gecti bebisim 1500 gram olmus .. ayni abisine benziyor ... ben de 5 haftada 1 kg almisim ... 1 haziran da tekrar gidicem
Maşallah yavrularınıza kızlar
kızlar ya aranızda kasıkta batma sancı hissedenler var mı cevap verirseniz çok sevinirim ?
Batma sancı olmayan yerin var mı daha doğru bşr soru olur
Bende geldim doktordan 2120 gr olmuş kuzucuğum. Bende +12 kg la devam bir sonraki kontrolum ayın 1 inde o zaman nst ye de giricem. Bir sorun olmadığı sürece 26 haziranda doğuruyorum kızlar
Maşallah kuzuyaaaaaa.
Kizlar inanılmaz derecede süt geliyor göğüslerimden bazen göğüs pedi bile kullanıyorum üstum hep islanıyor sizlerdede böyle oluyor mu?
Benim kızımda olmadı şimdi de yok. Doktoruna danış istersen

Ay inşallah canım doktorda 36 da gelişir dedi de şeker hastalarının bebeklerinin ciğeri daha geç gelişiyormuş korkum ondan gerçi ciğer geliştirici iğne de yapıcak inşallah sağlıklı olsunda
İnşallah canım hiç kötü düşünme

Maşallah diyelimbenim her yerim aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…