36 dolunca mı alacak canım sezeryanla gelişmiş olur bence o zamana kadarAy inşallah canım doktorda 36 da gelişir dedi de şeker hastalarının bebeklerinin ciğeri daha geç gelişiyormuş korkum ondan gerçi ciğer geliştirici iğne de yapıcak inşallah sağlıklı olsunda
Benim de bazen oluyor canım normal sanırım. Senin ilk defa mı oluyor canımKızlar karnımın alt kısmında bir agrı basladı adet sancısı gibi neden olabilir
Canım geçen gün içinde 2 kezde bana oldu kısa sürdüğü için önemsemedim dr rahim bağları gerildiği zaman olur demişti dinlen su iç geçmez uzun sürerse bi dr una danışKızlar karnımın alt kısmında bir agrı basladı adet sancısı gibi neden olabilir
Evet ilk kez oldu uzandım insallah gecer canımBenim de bazen oluyor canım normal sanırım. Senin ilk defa mı oluyor canım
Canım geçen gün içinde 2 kezde bana oldu kısa sürdüğü için önemsemedim dr rahim bağları gerildiği zaman olur demişti dinlen su iç geçmez uzun sürerse bi dr una danış
Şimdilik plesentanın yeri bebek duruşu normal doğum görünüyor canım bi çatı muayenesi kaldı ondada şimdi bakmıyorlar 37de falan belli olur heralde son dakika gol atıp popo gelişi olmazsa inşallahCnm maşallah doğumun normal mi gorunuyo
raporu aldıktan 3 gün sonra bile yoruluyorum bırakıcam dersen gel yazarım hemen çalışamaz demişti bana doktorumBenim 32+0 pazar gününe denk geliyor, 32+1 de arefe gününe geliyor inşallah sıkıntısı alirim. Bir de bu raporu alınca son 3hafta kalaya kadar mı çalışmak lazım? Ben muhtemel doğum tarihinden 5hafta önce ayrılmak istiyorum yani bu raporu belli bir süre için verebiliyor di mi
Dinlenince ya da pozisyon değiştirince geçer canım. Geçmezse danısırsın doktoruna için rahatlar. Bu arada holter sonucu ne oldu kacırdım ben galibaEvet ilk kez oldu uzandım insallah gecer canım
Daha almadım ki arkadaşımdayım canım anca pztesi alırım heralde ilaçlarıBende mantar çıktı ama sadece fitil verdi. Antibiyotik vermedi. Sana hangi antibiyotik verdi canım.
çok teskkur ederim meylenAy Allah korumuş yaçok geçmiş olsun canım eşin aktardan ozonlanmış kantoron yağı alsın hem dizlerinin acısını alır hemde çabuk iyileşmesine yardımcı olur
raporu aldıktan 3 gün sonra bile yoruluyorum bırakıcam dersen gel yazarım hemen çalışamaz demişti bana doktorumBenim 32+0 pazar gününe denk geliyor, 32+1 de arefe gününe geliyor inşallah sıkıntısı alirim. Bir de bu raporu alınca son 3hafta kalaya kadar mı çalışmak lazım? Ben muhtemel doğum tarihinden 5hafta önce ayrılmak istiyorum yani bu raporu belli bir süre için verebiliyor di mi
bazen benimde oluyor .. Bi kaç gün durduktan sonra temizliyorum yavaş yavaş ... Normal benceAynen benim de öyle kurumuş kabuk kabuk gibi biraz daha yumuşak bi doku gibi bisey..
Gaz sancısı mı nedir gecer insallah. Holter sonucu bişey cıkmadı sukur canım.Dinlenince ya da pozisyon değiştirince geçer canım. Geçmezse danısırsın doktoruna için rahatlar. Bu arada holter sonucu ne oldu kacırdım ben galiba
Bir şey cıkmamasına sevındım canım. Ara ara bende de carpıntı oluyor. Kardıyolojıye gorundum ben de normaldi her sey.Gaz sancısı mı nedir gecer insallah. Holter sonucu bişey cıkmadı sukur canım.
O kadarı normal canım benim bildiğim kadarıylabazen benimde oluyor .. Bi kaç gün durduktan sonra temizliyorum yavaş yavaş ... Normal bence
Evet canım 36 dolunca36 dolunca mı alacak canım sezeryanla gelişmiş olur bence o zamana kadar
İshal yok canım birden oldu sanki biraz rahatladıBir şey cıkmamasına sevındım canım. Ara ara bende de carpıntı oluyor. Kardıyolojıye gorundum ben de normaldi her sey.
Gaz sancısı da olabilir. İshal falan da varsa o da yapıyordur belki.
Eki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burdahaftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
Maşallah yavrularınıza kızlarKizlar selam kontrolum guzel gecti bebisim 1500 gram olmus .. ayni abisine benziyor ... ben de 5 haftada 1 kg almisim ... 1 haziran da tekrar gidicem
Batma sancı olmayan yerin var mı daha doğru bşr soru olurkızlar ya aranızda kasıkta batma sancı hissedenler var mı cevap verirseniz çok sevinirim ?
Maşallah kuzuyaaaaaa.Bende geldim doktordan 2120 gr olmuş kuzucuğum. Bende +12 kg la devambir sonraki kontrolum ayın 1 inde o zaman nst ye de giricem. Bir sorun olmadığı sürece 26 haziranda doğuruyorum kızlar
Benim kızımda olmadı şimdi de yok. Doktoruna danış istersenKizlar inanılmaz derecede süt geliyor göğüslerimden bazen göğüs pedi bile kullanıyorum üstum hep islanıyor sizlerdede böyle oluyor mu?
İnşallah canım hiç kötü düşünmeAy inşallah canım doktorda 36 da gelişir dedi de şeker hastalarının bebeklerinin ciğeri daha geç gelişiyormuş korkum ondan gerçi ciğer geliştirici iğne de yapıcak inşallah sağlıklı olsunda
Maşallah diyelimOyy maşallah bu hafta ne güzel haberler alıyoruz minklerden
Canım böyle bir şey yaşamadım druna sormuşsun bize de haber ver
evet canım tek sade 2 kilo
canım benim iyi ki önceden tanışmışız o zaman
canım arkadaşım haftalık iğnemi yapıyor. Seni hiç böyle zayıf görmedim ben göbek olmasa inanmam diyor. Popom falan küçücük kaldı afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?