2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim ilk ama tahmin ettim yukarda bacaklar artık yerimden zıplatıyo beni kafasıylada mesaneme baskı
Aman dönmüş ya razıyım

Canım dr.a sor banada onun söylediği şöyleydi mesela bebiş solda totosunun üstünde oturuyor kafası yukarda 1 gün öncede ebe orda kalp atışı dinlemisti zaten ayaklar sağda plasentam sağda ama bu hafta döndü gibi geliyor hareket noktaları değişti sanki

Ay sonu kontrole gideceğim soracağım canım merak ettim doğrusu :)

Canım benim ilk ama tahmin ettim yukarda bacaklar artık yerimden zıplatıyo beni kafasıylada mesaneme baskı
Aman dönmüş ya razıyım
Aferin kuzuya hazırlıklara başlamış o da Doktor bu haftadan sonra daha dönmez dedi mi canım benimki öyle demişti de?

Kardeş bi foto paylaş gözünü seviyim çok merak ettim seni ben
:))

Tek tarafa sığamaz artık canım
Yayılıyolar yayıldıkça
Korkma dokun kendine bak anlıcaksın biyerlerşni elledikçe
Beninin popo sağ kafa sol atta yukarda ayaklar

Canım inşallah sıkıntısız alırsın ters zamana denk geliyormuş, istediğin zman bozabiliyorsun tekrar izne ayrilabiliyorsun canım

Aferin kuzuya hazırlıklara başlamış o da Doktor bu haftadan sonra daha dönmez dedi mi canım benimki öyle demişti de?
Aynen canım valla %95 dönemez daha popo üstüne ama doğumdan Bi gün önce bile takla atan serseri bebekler gördü bu gözler dedi inşallah dönmezse normal doğururum da en çok çatı durumunu merak ediyorum valla

Kızlar 2 gündür özellikle akşamları mide bulantim var istahimi kesecek ve yememi engelleyecek kadar değilde yine de var hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…