ya ben anlayamıyorum tam totosu nerde kafası nerde.. bazıları yazmış el ayağına kadar hissediyor benim 2. gebeliğim yok anlamıyorum yine toto nerde baş nerde tahmin ediyorum sadece.. ama şu an kesin heryerini solda altta topladı belli yani
ya ben anlayamıyorum tam totosu nerde kafası nerde.. bazıları yazmış el ayağına kadar hissediyor benim 2. gebeliğim yok anlamıyorum yine toto nerde baş nerde tahmin ediyorum sadece.. ama şu an kesin heryerini solda altta topladı belli yani
Canım dr.a sor banada onun söylediği şöyleydi mesela bebiş solda totosunun üstünde oturuyor kafası yukarda 1 gün öncede ebe orda kalp atışı dinlemisti zaten ayaklar sağda plasentam sağda ama bu hafta döndü gibi geliyor hareket noktaları değişti sanki
Canım dr.a sor banada onun söylediği şöyleydi mesela bebiş solda totosunun üstünde oturuyor kafası yukarda 1 gün öncede ebe orda kalp atışı dinlemisti zaten ayaklar sağda plasentam sağda ama bu hafta döndü gibi geliyor hareket noktaları değişti sanki
Çocukluğumdan beri zayıftım hep. İlk dogumumda 54 kilo gittim 48 kilo falan cıkmıstı dogumdan. Sonra zaten emzirme peşinde kosturma oyunlar saklambaçlar yakalamacalar derken baya zayıfladım. Simdi ilkine göre daha fazla kilo alıcam sanırım inşallah birazı bana kalır
Tek tarafa sığamaz artık canım
Yayılıyolar yayıldıkça
Korkma dokun kendine bak anlıcaksın biyerlerşni elledikçe
Beninin popo sağ kafa sol atta yukarda ayaklar
Benim 32+0 pazar gününe denk geliyor, 32+1 de arefe gününe geliyor inşallah sıkıntısı alirim. Bir de bu raporu alınca son 3hafta kalaya kadar mı çalışmak lazım? Ben muhtemel doğum tarihinden 5hafta önce ayrılmak istiyorum yani bu raporu belli bir süre için verebiliyor di mi
Aynen canım valla %95 dönemez daha popo üstüne ama doğumdan Bi gün önce bile takla atan serseri bebekler gördü bu gözler dedi inşallah dönmezse normal doğururum da en çok çatı durumunu merak ediyorum valla
GgulayavsarEEndoplazmikSeyyahikulumMammamia2
teşekkürler kızlar 5hafta önce ayrılmak niyetindeyim umarım bebek zamanında gelir de 5 hafta içinde şu taşınma işini vs halledebilirim