2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Olabilir erken gelebilir bu tür sorularınız varsa özelden sorabilirsiniz. Cevaplamak istersem cevaplarım. Hem konu dağılmamış olur
Yok canım özelden soracak kadar merak etmiyorum. Herkesin kendi hayatı.. 4 duvar içinde büyürsen de hayati o kadar sanıyorsun maalesef. Genç anne olmak güzeldir ama, beraber büyürsünüz❤

2 insülin iğnesi var canım, bunların doz ayarları oluyor birinden sabah 8 öğlen 3 akşam 8 doz vuruyorum, diğerinden sabah 8 akşam 6 doz ayarlayıp vuruluyorum toplamda 33 ünite insülin almış oluyorum

Anladım canım sağol.Benim erkek kardeşimde tip 1 diyabetli daha yeni çıktı merak ettim bi sürü iğne mi kullanıyor diye.

Reactions: LaL
Haftada 2 kilo erik bitiriyorum desem bide küçük karpuz cumartesi aldım dün bitti
Ama tuzla yemeyin tuz kötü tuz öğğ (diyene bak tuzuda yiyorum)

Aslında arkadaşların kast ettiği, gezip tozmaktan da çok, genç yaşlarda insanın daha tam karakteri, hayattan beklentileri, hayataki idealleri, karşı taraftan beklentileri tam oturmamış olabiliyor. Dolayısıyla erken evliliklerde sonrasında yaşanmamışlıkların pişmanlıkları, yanlış seçim kararları daha fazla olabiliyor. Ne şanslısın ki sende öyle olmamış, şuan iyi ki diyebiliyorsun... yoksa bu işler kısmet tabiki, senin ne istediğini senden iyi kimse bilemez... sen mutluysan maşallah, uzun ömürlerin olsun eşinle

Çok teşekkür ederim . Hepimiz daimi mutlu olalım inşaAllah

Canım ben 18 ünite falan alıyodum sanırım, tam hatırlamıyorum. Ciğer geliştirici iğne yaptım 2 gün 170 leri gördüm, 25 e çıkmıştık ünitede de. 3.-4. Gün indi iğnenin etkisi geçince, sonrada birdaha artmadı nedense. Sanırım şekerim bozuldu

Son düzenleme:
Yok canım özelden soracak kadar merak etmiyorum. Herkesin kendi hayatı.. 4 duvar içinde büyürsen de hayati o kadar sanıyorsun maalesef. Genç anne olmak güzeldir ama, beraber büyürsünüz❤
Teşekkür ederim canım. Rabbim 4 duvar arasında sıkısıp kalmıs o sekilde yaşayanlara da hayırlı kapılar açsın.

Yok bence geçmezdin sen sen de o potansiyeli görüyorum, maşallah devam
Neden bunlar biliyo musun ağrım sızım yok ya size nazaran rahat Bi gebelik geçiriyorum ilk 15 hafta hastanelik olmalar hariç
Totişim yer görmüyor adeta Bi dağ keçisi oldum çıktım ağrım sızım olsa kıpırdayamasam +30 merhaba derdim yapımda var
O yüzden yine söylüyorum fıstık gibisiniz

Hihi yerim seni

Hahahahaha şekerim bozuldu ne kız bebekler etkilenmesin yeter benim oğlan 32+5 de 2100 gramdi etkilendigini sanmıyorum

Gozunuzaydin canım inşallah faydası olur çok geçmiş olsun

Ay aman çok şükür hızla toplansın minik kuşun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…