Yok canım özelden soracak kadar merak etmiyorum. Herkesin kendi hayatı.. 4 duvar içinde büyürsen de hayati o kadar sanıyorsun maalesef. Genç anne olmak güzeldir ama, beraber büyürsünüz❤Olabilir erken gelebilir bu tür sorularınız varsa özelden sorabilirsiniz. Cevaplamak istersem cevaplarım. Hem konu dağılmamış olur
Nayn dana ne demek öyle bişey yokGebelik şekeri 1 kez olsun ise yaradıkilo almam durdu çok şükür. Siz alın annem alın zaten zayif hamile kaldınız,kimse benim gibi dana gibiyken hamile kalmadı
2 insülin iğnesi var canım, bunların doz ayarları oluyor birinden sabah 8 öğlen 3 akşam 8 doz vuruyorum, diğerinden sabah 8 akşam 6 doz ayarlayıp vuruluyorum toplamda 33 ünite insülin almış oluyorum
Haftada 2 kilo erik bitiriyorum desemKızlar bu ara canım çok yeşil erik istiyor bol bol yiyorum faydası zararı varmıdır diye baktım kızlar yok yok faydası bol magnezyum varmış içinde kramplara sancılara iyimiş erken doğumu engelliyormuş kansızlığa hemoroide calsiyuma diyabete ve tansiyona iyimiş demem o ki heryerde bol artık yeşil erik yiyin gari
Aslında arkadaşların kast ettiği, gezip tozmaktan da çok, genç yaşlarda insanın daha tam karakteri, hayattan beklentileri, hayataki idealleri, karşı taraftan beklentileri tam oturmamış olabiliyor. Dolayısıyla erken evliliklerde sonrasında yaşanmamışlıkların pişmanlıkları, yanlış seçim kararları daha fazla olabiliyor. Ne şanslısın ki sende öyle olmamış, şuan iyi ki diyebiliyorsun... yoksa bu işler kısmet tabiki, senin ne istediğini senden iyi kimse bilemez... sen mutluysan maşallah, uzun ömürlerin olsun eşinleAynen öyle canım. Önemli olan bu, neticede kimse acı çekmesin, talihsiz bir evlilik yapmasın isteriz yaşla alakası yok. 50 yaşında ilk evliliğini yapan insanlarda var onlarda üzülmesin, 20 yaşındakide uzülmesin. Gerisi yani yaş meselesi şahsi, göreceli bir kavram. Hazır hissedip hissetmemekle alakalı. ☺
Yok bence geçmezdin senBebekler de çarpı 2 ama canımben seni geçerdim ikiz anası olsam fıstık gibisiniz
Çok teşekkür ederimAslında arkadaşların kast ettiği, gezip tozmaktan da çok, genç yaşlarda insanın daha tam karakteri, hayattan beklentileri, hayataki idealleri, karşı taraftan beklentileri tam oturmamış olabiliyor. Dolayısıyla erken evliliklerde sonrasında yaşanmamışlıkların pişmanlıkları, yanlış seçim kararları daha fazla olabiliyor. Ne şanslısın ki sende öyle olmamış, şuan iyi ki diyebiliyorsun... yoksa bu işler kısmet tabiki, senin ne istediğini senden iyi kimse bilemez... sen mutluysan maşallah, uzun ömürlerin olsun eşinle
Canım ben 18 ünite falan alıyodum sanırım, tam hatırlamıyorum. Ciğer geliştirici iğne yaptım 2 gün 170 leri gördüm, 25 e çıkmıştık ünitede de. 3.-4. Gün indi iğnenin etkisi geçince, sonrada birdaha artmadı nedense. Sanırım şekerim bozuldubu bünyeden istiyorum bennn!! Benim sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor 130larda falan 2 gündür insulin kullaniyorum geceleri uyumadan ilk gün 6 ünite,dün gece 10 ünite tık yok. Bu gece 14 ünite yapicam mecbur
Teşekkür ederim canımYok canım özelden soracak kadar merak etmiyorum. Herkesin kendi hayatı.. 4 duvar içinde büyürsen de hayati o kadar sanıyorsun maalesef. Genç anne olmak güzeldir ama, beraber büyürsünüz❤
Neden bunlar biliyo musun ağrım sızım yok ya size nazaran rahat Bi gebelik geçiriyorum ilk 15 hafta hastanelik olmalar hariçYok bence geçmezdin sensen de o potansiyeli görüyorum, maşallah devam
ben de deli gibi erik yiyorum ama tuzsuz her türlü gideri varHaftada 2 kilo erik bitiriyorum desembide küçük karpuz cumartesi aldım dün bitti
Ama tuzla yemeyin tuz kötü tuz öğğ(diyene bak tuzuda yiyorum)
Amin canımÇok teşekkür ederim. Hepimiz daimi mutlu olalım inşaAllah
Aynen canım abur cubur yemektense erik kemirmek çok daha iyi Bi ara hatırlarsanız günde 2 3 tane limon yiyodum Allaha çok şükür erik çıktı limondan kurtuldumben de deli gibi erik yiyorum ama tuzsuz her türlü gideri var
Vallahi vericez başka yolu yokkkkNayn dana ne demek öyle bişey yok
Hep beraber diyete giricez spor yapıcaz six packlerimiz çıkıcak ben inanıyorum
Hihi yerim seniNeden bunlar biliyo musun ağrım sızım yok ya size nazaran rahat Bi gebelik geçiriyorum ilk 15 hafta hastanelik olmalar hariç
Totişim yer görmüyor adeta Bi dağ keçisi oldum çıktım ağrım sızım olsa kıpırdayamasam +30 merhaba derdim yapımda var
O yüzden yine söylüyorum fıstık gibisiniz
Hahahahaha şekerim bozuldu ne kızCanım ben 18 ünite falan alıyodum sanırım, tam hatırlamıyorum. Ciğer geliştirici iğne yaptım 2 gün 170 leri gördüm, 25 e çıkmıştık ünitede de. 3.-4. Gün indi iğnenin etkisi geçince, sonrada birdaha artmadı nedense. Sanırım şekerim bozuldu
Benim de 2 hafta önce hiç etkilenmemişlerdi, ee şimdi şeker ölçülerim daha düzenli. Anlasam ben deHahahahaha şekerim bozuldu ne kızbebekler etkilenmesin yeter benim oğlan 32+5 de 2100 gramdi etkilendigini sanmıyorum
Dur kız hedefleri yüksek tutalım da altı olsun yeter kiVallahi vericez başka yolu yokkkksix packs olmasada olur
Gozunuzaydin canım inşallah faydası olur çok geçmiş olsunKızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.
Ay aman çok şükür hızla toplansın minik kuşun canımKızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?