2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Her bir büyük kaseye yikayip yiyorum deli gibi erik yedim bu gebeligimde hayatimda yemedigim erigi yedim :)) yararlarina sevindim

Kızlar bişey sorabilirmiyim 29.haftadayım bende kalp büyümesi var dedi Dr.hiç hamilelikte böyle birşey duyan bilen varmı iyice korkuttular beni

98 mi? Seninle yaşıt kardeşim var,şuan evlenicem dese şoka girer bir temiz döverim. Seni yargılamıyorum lütfen yanlış anlama.
Yok neden yanlış anlayayım ki söylediğin gibi yargılayamazsın sonuçta. Allah izin vermiş, devlet izin vermiş.Kimi kendini 40 yaşında anca hazır hisseder, kimi de böyle benim gibi işte

Geziyorum yaa canım elhamdülillah mapusta değilim ya . Bazen kızımla, bazen arkadaşlarımla, bazen eşimle geziyorum . Karşındaki insan insan olduktan sonra esir değilsin sonuçta, gezersinde tozarsında . Delilikte diyemez kimse bu işe, tercih meselesi dediğim gibi. Yasak bir yönü olmadığına görede sıkıntı yok, herşey yasal ve olağan. Benim babam da evlendirme taraftarı değildi, ama şimdi damadınıda çok seviyor, torunu içinde heyecanlı. Endişesi yaşımdan değil zarar görmemdendi baba sonuçta, 40 yaşında da olsam zarar görmemi ya da kötü insanlara denk gelmemi istemez. Ama şimdi bi sıkıntı yok biiznillah.

Son düzenleme:
Kaç yaşında evlenmiştin peki? 21 yas anne olmak için günümüzde çok erken geliyor bana

Son düzenleme:
Öyle öyle kader kısmet bu işler. Mutlu olduktan sonra
Aynen öyle canım. Önemli olan bu, neticede kimse acı çekmesin, talihsiz bir evlilik yapmasın isteriz yaşla alakası yok. 50 yaşında ilk evliliğini yapan insanlarda var onlarda üzülmesin, 20 yaşındakide uzülmesin. Gerisi yani yaş meselesi şahsi, göreceli bir kavram. Hazır hissedip hissetmemekle alakalı. ☺

Dilerim çok çok mutlu olursun hayatın boyunca

Kaç yaşında evlenmiştin peki? 21 yas anne olmak için günümüzde çok erken geliyor bana
Olabilir erken gelebilir bu tür sorularınız varsa özelden sorabilirsiniz. Cevaplamak istersem cevaplarım. Hem konu dağılmamış olur

Sabah 8 de kalkıyorum en geç 8.30 da
Valla benim biara hatırlıyosanız ne yapsam düzelmiyordu, alarm kurup uyanmama , sıkı diete rağmen özellikle sabah açlık 95-110 arası çıkıyordu. Ne yapsam olmuyo diye ağladığım zamanlar oldu. Şimdi son 2 haftadır diet yapmıyorum, bokunu da çıkarmıyorum ama kafama göre takılıyorum. Pizza dilimi vs. Bazen akşam 10 da atıştırıyorum ekmek peynir hatta. Sabah 9.30-10 kafama göre uyanıyorum ve insulinim 84civarı. Tokluk da abartmadıkça beyaz ekmeği de kaldırıyor. Kafayı yedi benim bünye.

bu bünyeden istiyorum bennn!! Benim sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor 130larda falan 2 gündür insulin kullaniyorum geceleri uyumadan ilk gün 6 ünite,dün gece 10 ünite tık yok. Bu gece 14 ünite yapicam mecbur

Yok canım bişey demiyorum zaten sakin ben 26 yaşında Bi tane yapam 2ci çocuğu asla düşünemiyorum ben kendim elbet esir değilsin ama kocayla gece 3te eser çıkarım çocuk olunca öyle olmaz uyku saati yeme saati oyun saati aman tek bırakmayalım aman aklım kalır diye işte benlik değil senin kararın onu demeye çalıştım ben 21 yaşında fiyuvvv yani
Yoksa yasal tercih Allah vermiş neden olmasın olmaz demedim bence delilik kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…