2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende çok izledim çiftçinin videolarını ama kısmet sezeryanaymış.güzel bilgilendiriyor insana cesaret veriyor.doğru nefes alıp vermeyle doğum süresi baya kısalıyormuş

izledim ben videolarını ama doğum anında o korkuyla aklıma gelir mi izlediklerim bilemiyorum

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum gögüslerin den damla damla süt geliyor 2 gündür ve dün gece sırtımda ve gögüsümde Bi ağrı oldu sağa ve sola dönerek yattığımda sırt üstü yattığımda ağrı geçiyor süt gelmesiyle alakası olabilir mi?

Kızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.

Ben çok yedim kilosu 20 lirayken iyi ki yemişim yumuşamış şimdi dolapta var yiyemiyom illa sert olcak

Evet evet biliyorum bildiğimiz yeşil erikten bahsediyorum bende :). Ya bide sabah açlık şekerim hep yüksek 10 ünite insüline rağmen Bu gece 14 ünite almam gerecek galiba
Şimdi benim anlamadığım aksam 10 da vuruyozda sabah yüksek cıkıyor saat 12 de mesela yada 1 de şekerim 80 lerde oluyor dozajı şimdi yükseltti bu sefer 80 sen aşşa düşer ozaman ben uyurken bı sorun yasatmaz mı

Onu hiç bilmiyorum valla. Ama benim hemşire 6,8,10,12,14,16,18 ünitelere çıkabilirsin dedi şekerinin çok düştüğünü hissedersen(imkansiz gibi bisey ama olurda) hissedersen biraz meyve suyu ic demişti

Canım gelmiş geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah
Canım sen sabah geç mi kalkıyorsun

ay bilmem ki. Bide ben gece 10:30 gibi yapıyorum sabah 7-8 gibi bakıyorum açlık şekerime. Saye- dogru mu yapıyorum?
Hayır Allah korusun gece şeker komasından ölenler oluyormuş çok düşüyor farkedilmiyormuş.benim bikere gece değilde öğle uykuda düşmüştü kalkamamıstım kolay kolay sonrada bir dünya kusmuştum elim Ayağım fena titremişti

10da falan değilde gece 12 de yapsak nolur:)
Kız allah korusun kizzz. Bak beni de korkutun ama bu insülin geceleri uyurken şeker düşmesin diye yapılmıyor mu?

Yine battım duvar sticker siparişi verdim
Kapı süsünün siparişini verdim kredi kartlarımı ödedim Bi baktım hepsi Nisa hanım
Ben bişi almıyorum artık yiterrr yiterrr :)))) iliğimizi kuruttu bu oğlan daha bunun doğumu yeni doğan sünneti sonraaaa evlenecek çeyizi düğünü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…