Bugün ilk defa gündüz uyumuşum koltukta.Tabi yine rüya gördüm.Gece savaşın ortasindaydim.Gunduz de Sukella11
in evindeydim burdan 2 kişi daha vardı yanımda.Kim olduklarını hatırlamıyorum.Çay içmeye gitmişiz
allah aşkına söyleyin karnım aşağıda mı ya
kim görse doğum yakın heralde diyo delirezeemmm
valla kuzum benim tartı bozuk değilse ki değil eşimde tartılıyo o hep aynı
ben 61le hamile kaldım 79 gördüm bu hafta
Yani bana gayet normal göründü daha ne kadar yukarıda olacak ağzımıza mı çıkacak bu çocuk Ama karın nasıl aşağıda oluyor onu da bilmiyorum açıkçası tecrübesi olan paylaşsın bizimle
Yok neden yanlış anlayayım ki söylediğin gibi yargılayamazsın sonuçta. Allah izin vermiş, devlet izin vermiş.Kimi kendini 40 yaşında anca hazır hisseder, kimi de böyle benim gibi işte
İstisna vallahi Allah bağışlasın sağlıkla gelsinler kızı erkeği hiç önemli değil şimdi cevrenden sana oo süper olmuş diyolardir bana neyse olsun daha iyi olmuş vidividi
Bana da tam tersi.. aaa iyi ki ikinci de erkek oldu dediler hep.. Kız bi başka güzel olurdu ama uzaktasın kimsen yok, iki erkek birbirini daha kolay oyalar. Aynı yaş grubu ortak ilgi alanları kıza göre, daha kolay olur vs dediler..
Öyle de vıdıvıdı böyle de vıdıvıdı
Kızlar benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor bi kaç zamandır ağrıyordu ama bugün kesinlikle oturamıyorum ya uzanıyorum yada diz üstü oturabiliyorum normal mi acaba böyle bisey kırılmış gibi ağrıyor oturunca .
Bana da tam tersi.. aaa iyi ki ikinci de erkek oldu dediler hep.. Kız bi başka güzel olurdu ama uzaktasın kimsen yok, iki erkek birbirini daha kolay oyalar. Aynı yaş grubu ortak ilgi alanları kıza göre, daha kolay olur vs dediler..
Öyle de vıdıvıdı böyle de vıdıvıdı
Kızlar benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor bi kaç zamandır ağrıyordu ama bugün kesinlikle oturamıyorum ya uzanıyorum yada diz üstü oturabiliyorum normal mi acaba böyle bisey kırılmış gibi ağrıyor oturunca .
Benim tersi oldu ciftleyemedim istisnayim sanirim oğlum var 5bucuk yaşında...simdi de kızım olacakmış inanamıyorum ama hala her gittiğimde emin misin kız mi diyorum doktoruma
Bugün ilk defa gündüz uyumuşum koltukta.Tabi yine rüya gördüm.Gece savaşın ortasindaydim.Gunduz de Sukella11
in evindeydim burdan 2 kişi daha vardı yanımda.Kim olduklarını hatırlamıyorum.Çay içmeye gitmişiz