2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim sen amerikada mi yasiyorsun?

Acayip yeşil erik yiyorum ben de

Magnesie ne bilmiyorum canım ama belki içebilir miyim diye sorsam bir sıkıntı yok derdi. Mesela genel cerrah dulcolaxı önerince ben kadın doğumcuma sordum içebilir miyim diye, içebilirsin dedi direk. Magnesie daha mı güçlü

Benim kız kel olcak galiba o kadar da doğal kıl fırça almıştım 3-5 kere ya yandı ya yanmadı oda yediklerimle alakalı
Ya ben yanma olayının saçla alakalı olduğuna inanmıyorum. Benim günde 10 saat cayır cayır yanıyo, ama bizden saçlı bişi çıkmaz bence:)

Daha zayıf canım. Benim emerikadaki doktorda dulcolax verdi ben emin olamadım istdakine sordum barsaktan emilmiyor kullan dedi. Şimdi içim rahat etti benimde.

Ovvvv çocuğun çocuğu olmuş dedikleri bu olsa gerek.Mutluysan hayatından memnunsan ne deyim sağlıkla büyüyün bebislerle beraber
Çocuğun çocuğu olmadı bana göre, kimisi 40 yasinda cami avlusuna bırakıyor bebeğini. Yaşla tamamen alakasız bu işler. Teşekkür ederim canim

Canım doktor 38. Hafta bitimini görmek istiyor, o zaman 17 haziran oluyor. Ben de kendim doktor olduğum için, ben 12 haziranı düşünüyorum
Benim eşimde doktor bana diyo 8 temmuzda doğur
Nöbeti varmış
Tövbe tövbe benim popomda ayı bağırıyo o iş düşünüyo

Canım doktor 38. Hafta bitimini görmek istiyor, o zaman 17 haziran oluyor. Ben de kendim doktor olduğum için, ben 12 haziranı düşünüyorum
Benimki dr tıtabildiğin kadar tut içinde diyor bunlar hep aynı
Kızlar ayıptır söylemesi ben gebelik şekerimi öldürdüm. Demin 1 büyük pizza götürdüm, tokluğum 122. Hadi alet bozuldu dicem ama kilom da stabil. Çocuklar da hareketli, enteresan şeyler oluyor
Maşallah darısı başımıza
Hayir sadece gece. Sadece açlığım yüksek cikiyor. Yapmami gerekiyordu?
Yok canım drun bilir tabii merak ettim. Bir müddet sonra düzene giriyor açlık da . Benimde ilk etapta yüksek çıkıyordu insüline rağme

Aaa ne ara karar verdin de gittin nasıl girdin

Aklımızın bi köşesinde vardı taa ikizlerde bile herşeyi ayarlamıştık onlar edirneyi tercih etti. Doktorumda uçuşunda sıkıntı yok diyip izin verince geldik canım. Geçen seneden araştırmamızı yaptığımız için çok sıkıntı yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…