- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
canım çok şükür çok sevindim. Birdaha olmasın inş.Kızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.
Neden olmasın...biz buradan 2016 ekim anneleriyle baya ekip olusturdum. Reelde de görüştük kaç kez aynı yerde olanlarla buluşmak süper oluyor.Bugün ilk defa gündüz uyumuşum koltukta.Tabi yine rüya gördüm.Gece savaşın ortasindaydim.Gunduz deSukella11 in evindeydim burdan 2 kişi daha vardı yanımda.Kim olduklarını hatırlamıyorum.Çay içmeye gitmişiz
Ya ben bunu dedikçe herkes diyoki yaşında var2 haftadır o ağrı bende var. Dizler yanyana gelince bile ağrı var. Adım atamadığım oldu. Hastaneyi aradım ebe ile görüştüm. Düzenli günde 3-4 parasetamol al. Her ağrıda kasılmada sıcak duş al dediSanırım beni doğurtmaya çalışıyo
Oğlumun gebeliği ne sihirliydi ya bu defa her şey farklı. O Alper buraya bi gelsin totosunu ısırmayan..
Bebek hareketsiz kaldığı zaman, yani kaç saat oldu oynamadı dediğimizde soğuk portakal suyu içmemizi istiyorlar bizden.. Dene bak. İç soluna uzan.. Gümbür gümbür oluyo ☺
Soğuk içecekler sevimli biri
Yaa aynen böyle olmuştu benim deHatta sandalyede oturunca kucağıma çuval koymuşum gibi görünüyodu, dizime doğru yayılmaca
Canım ilaç değil de fitil kullandım, bir de yumuşatıcı krem. Sup-gliserin(fitil) 2-3 gün çıkamazsan alabilirsin, dışkını yumuşatıcaktır. Alınca min bi 15-20 dakka bekletmeye çalış içindelavitabellamk canım sen hemoroid için hangi ilaçları kullanmistin bı yazar mısın ? Bendekiler fayda etmiyor gibi
Normal canı m benim ara ara oluyor bayadır.Kızlar benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor bi kaç zamandır ağrıyordu ama bugün kesinlikle oturamıyorum ya uzanıyorum yada diz üstü oturabiliyorum normal mi acaba böyle bisey kırılmış gibi ağrıyor oturunca .
Hepsi farklı işte demekbaya 63 kilo beni ve 10 kg oglumu taşıyordu ve hiç yer kaplamıyor. 21 aylıkken yaptım odasını ben rmzirmeyi kestim. Kendi istediği yatağı halıyı işte oyuncak dolaplarını fln aldım. Busefer bayılarak kendi odasina geçti.
çok tatlısınız canım tam top Seninki de
Ilk hamilelikte bende öyleydim canım son ay uyuyamadım oyuzden ne yazıkki 3 yastıkla yatıyordum. Devamlı soğuk süt içiyordum. Biraz o rahatlatıyordu. Bunda arada oluyor allahtan birde ilke gore daha az kilo aldım onunla mi alakalı bilmiyorum.
Canım doktor 38. Hafta bitimini görmek istiyor, o zaman 17 haziran oluyor. Ben de kendim doktor olduğum için, ben 12 haziranı düşünüyorumYok yok sapa saglamlar allahin izniyle. Senin doğum ne zaman olacak? 1 ay falan kaldi sanırım?
Benimde inşallah geçer çok kötü ya sinirim bozuldu artık oturup ağlıyorum:)Benimde 29,30 haftalıkken çok ağriyodu 1 hafta sürdü geçti canım
Ya ben bunu dedikçe herkes diyoki yaşında varpopomu yiyin diyemiyom tabi
Her hamilelik farklı işte yaş değil olay
Bunda sıfır mide bulantım oldu diğerinde geberiyodum
Ama işte bunda da ağrı var ve reflü daha fazla
Normal olsunda her ağrıda korkuyoruz Bebisler iyi olsunda katlanıyoruz mecburen .Normal canı m benim ara ara oluyor bayadır.
Sağa sola dönüp yattigimda bile yanlarım kemiklerimBenimde inşallah geçer çok kötü ya sinirim bozuldu artık oturup ağlıyorum:)
Aynen benimde yatakta dönmek işkence gibi geliyor ayaktayken sıkıntı yok .Sağa sola dönüp yattigimda bile yanlarım kemiklerim
Inanilmaz acırdı çok şükür geçtı
Inşallah Seninde geçer canım merak etme
17.5Canım senin ikinci bebek değil mi?İlkini ne zaman doğurdun şimdi 21 olduğuna göre?
Yok canım o konuda haklısın annemle aramda 20 yaş var çok güzel bişey evetAaa ben hiç öyle düşünmüyorum tam bir anne yaşındayım hemde kızım olacak arkadaş gibi oluruzen sevdiğimden ❤
Canım soğuk süt dene bana iyi gelmişti.Ahh ben haftalardır rennii duo şurup ile yaşıyorum zaten
Şişe şişe kafaya dikmece
Arabamda çantamda annemde evde her odada birer şişe
Soda limonda ı ıh anlık rahatlatıyo bi
Bence çaresi yok artık yatınca her şekil geliyo reflü
Bana diyetisyen 1 su bardağı ekşi erik ye sakıncası yokdedi neyseki tirkiyede bol bol yedim burda daha markette görmedim bileYa bende çok seviyorum eriği ama malum gebelik şekeri yerken korkuyorum. Kilosuda 18 dolar falan
Ben doğum için usa’ye geldim doktora sordum kabızlık için oda dulcolax vermiş gebelik kategorisi b. İstdaki doktorum magnesie calcinee vermişti burda neden önermediler anlamadım sanada hiç bahsetmediler değilmi magnesie’den?Canım ilaç değil de fitil kullandım, bir de yumuşatıcı krem. Sup-gliserin(fitil) 2-3 gün çıkamazsan alabilirsin, dışkını yumuşatıcaktır. Alınca min bi 15-20 dakka bekletmeye çalış içindekrem olarak da popodaki memelerine ultraproct pomat sür. Ha ben artık çok iplemiyorum, tam iyileşmedi ara ara nüksediyor. 2 günü geçirdim mi hemen en başa dön oluyorum. Ağrın olursa oraya buz torbası koy, biraz işe yarayacaktır. Gene çok sıkışırsan arada dulcolax alabilirsin, amerikan hast. Prof vermişti, sıkıntı olmaz demişti.
Buyur gel tatlım otururuz
Benim kız kel olcak galiba o kadar da doğal kıl fırça almıştımHepsi farklı işte demek
Saçlı olcak diyolar kızımda yandım saçlı oldu bunda tutuşuyorım resmen kıl yumağı geliyo galiba
Karnın ayrı güzel o popoyu avuçlayan ayrı+6 kilo ile ben ve oğlum: son popo bükücü
Hayir sadece gece. Sadece açlığım yüksek cikiyor. Yapmami gerekiyordu?Bende aynı saatlerde kalkıyorum canım. Kahvaltıdan yarım saat önce insülinimi yapıyorum . Ama şekeri insülinden önce ölçmek gerekiyormuş bileğin olsun
Evet canım ☺ Sen sabah yapıyor misin peki insülin
Hayırlısı kiz az kalmış desene :)))) of ofCanım doktor 38. Hafta bitimini görmek istiyor, o zaman 17 haziran oluyor. Ben de kendim doktor olduğum için, ben 12 haziranı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?