2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım çok şükür çok sevindim. Birdaha olmasın inş.
Neden olmasın...biz buradan 2016 ekim anneleriyle baya ekip olusturdum. Reelde de görüştük kaç kez aynı yerde olanlarla buluşmak süper oluyor.

Ya ben bunu dedikçe herkes diyoki yaşında var popomu yiyin diyemiyom tabi
Her hamilelik farklı işte yaş değil olay
Bunda sıfır mide bulantım oldu diğerinde geberiyodum
Ama işte bunda da ağrı var ve reflü daha fazla

lavitabellamk canım sen hemoroid için hangi ilaçları kullanmistin bı yazar mısın ? Bendekiler fayda etmiyor gibi
Canım ilaç değil de fitil kullandım, bir de yumuşatıcı krem. Sup-gliserin(fitil) 2-3 gün çıkamazsan alabilirsin, dışkını yumuşatıcaktır. Alınca min bi 15-20 dakka bekletmeye çalış içinde krem olarak da popodaki memelerine ultraproct pomat sür. Ha ben artık çok iplemiyorum, tam iyileşmedi ara ara nüksediyor. 2 günü geçirdim mi hemen en başa dön oluyorum. Ağrın olursa oraya buz torbası koy, biraz işe yarayacaktır. Gene çok sıkışırsan arada dulcolax alabilirsin, amerikan hast. Prof vermişti, sıkıntı olmaz demişti.

Hepsi farklı işte demek

Saçlı olcak diyolar kızımda yandım saçlı oldu bunda tutuşuyorım resmen kıl yumağı geliyo galiba

Herkes çok biliyo
Ben oğlumda 32 yaşındaydım. Şimdi 34.. yaş farkım yokken hamilelik tamamen farklı olabiliyo demek ki..
Ya işte alıp karşına anlatcan da kime anlatcan. Burdan girip burdan çıkıyo insanların. Alışılmış cümleler klasik yorumlar, düşünmeden konuşuyolar bolca.
Yav he he de geç sen fıstık anne

Canım soğuk süt dene bana iyi gelmişti.

Ya bende çok seviyorum eriği ama malum gebelik şekeri yerken korkuyorum. Kilosuda 18 dolar falan
Bana diyetisyen 1 su bardağı ekşi erik ye sakıncası yokdedi neyseki tirkiyede bol bol yedim burda daha markette görmedim bile

Ben doğum için usa’ye geldim doktora sordum kabızlık için oda dulcolax vermiş gebelik kategorisi b. İstdaki doktorum magnesie calcinee vermişti burda neden önermediler anlamadım sanada hiç bahsetmediler değilmi magnesie’den?

Hayir sadece gece. Sadece açlığım yüksek cikiyor. Yapmami gerekiyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…