2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebek karnımı yirtacak gibi oynuyor dönmeye çalışıyor sanırım ama feci bir sancı oluyor o öyle şiddetli oynadıkça. Yataktan kalkamıyorum . İsim konusuna gelince de bende eşimi ikna edemedim illaki koyacak babasının ismini. Yanına ek isim koymaya güç bela ikna ettim ama onu da ilk etapta onun ailesine söylememe izin vermiyor. Doğumdan bı kaç ay sonra soyleyecekmisiz. Kız olursa ben koyacaktim ama erkek olunca anlaşmayı da bozamiyorum. Ailem de çocuğun hevesini kırma ne var koysun o kadar istiyorsa bundan sonrakileri de sen koyarsın diyor. İlk zamanlar çok üzülüyordum ama şimdi alıştım. Napcan erkek milleti böyle

Kıyameti kopartırım sanırım canım iyi sabırlı davranmışsın olaysız ayrılmışsın
Herkes kafayı yemiş saçmalığa bak

Inan benimde sevdiğim bütün isimleri gorumcem koymuş kızlarına:)
Benim aklımda Esma var hoşuma gidiyor artık bulamazsak onu koyucam .
Banada herkes soruyor isim yokmu diye sıkıldım artık bisey bulalım diyorum eşime bende isimli biseyler hazırlamak istiyorum ama isim yok.

Normalde erkekler anneci olur bizimki de tam tersi babasına aşık. Yeter ki babası mutlu olsun. Kız olsaydı annesinin ismini koymayı düşünmezdi bile ama konu babası olunca tartışmiyor bile söz verdin anlaşma yaptık deyip geçiyor canını yediğim

Babasinin adi ne peki guzel.bir isim olsa en.azindan

cahil kaldım sanırım muline ne alaka uyku arkadaşında :)
Onu bende anlamadım da yanına küçük kutular koymuşlar ilk dişi vs hatıra saklayabilmek için birde bir kaç renk iplik.
Bir ara görmek isterim fotosunu senin minnoşun
Gönderirim canım
Onuda gördüm canım ama biberon koymakta yarar var dimi nolur nolmaz
Benim hastane istemiyor emzik biberon. Sağmak gerekirse de biberonla besleniyorlarmış eğitimini vereceğiz size dedi ebe bakalım

Benim adım esma :) ama bi manası yok isim demek sadece .işine karısmak olarak algılama canım ama.eger degişmek kolay olsa ben kesin değişirdim .

Usg kağıdı verdi mi orada yazar,sormadın mı kilosu kaç diye

Sen hangi hastane de doğum yapcan canım. Bana da en son yattığımda emzirme eğitimi verdiler emzirmeden gondermeyiz burdan merak etme dediler. Bana da biberon istemediklerini söylediler.

Ee emmezse parmakla falan destekliyormış öyle bişey mi yapıcak ki acaba
Ben bide hemen emziğe alışsın istiyorum inşallah tutarsa ne zaman vermek gerekir onu merak ediyorum 3 haftadan sonra verin falan diyo kaynaklar ama

Canım tekrar sorsaydın keşke öyle saçma şey mi olur. Bebeğinle ilgili bilgi almaya gidiyorsun bu önceki hastanınmış diye kestirip atılır mı?
Tekrar sordum canım hiç takmadı bile. Elime peceteyi tutuşturdu jeli silip kalkmam için..

Kıyameti kopartırım sanırım canım iyi sabırlı davranmışsın olaysız ayrılmışsın
Herkes kafayı yemiş saçmalığa bak
Normalde bende sessiz değilim ama ufak çaplı bi şok geçirdim sanırım

ben de kızıma sofya ismini koymak istedim Hristiyan ismi niye koyuyorsunuz diyenler oldu, bir de her kafadan bir ses çıkıyor herkes bambaşka bir sürü isim söylüyor bunu koy şunu koy diye. sinirlerim bozuldu. en son kendi kendime inat ettim kimsenin dediği hiç bir ismi koymicam diye, eşim de sofya ismini istemedi bir türlü içine sinmedi adamın. ben de araştırdım biraz ne olabilir başka diye, Aylin ismine karar verdim. eşim de onayladı. erkek olsaydı kesinlikle Teoman koycaktım. eşime ikinci çocuk da kız olursa kimse kusura bakmasın direkt sofya koyucam dedim. nasıl başının etini yediysem hemen tamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…