- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Kıyameti kopartırım sanırım canım iyi sabırlı davranmışsın olaysız ayrılmışsınSelam kızlar. Bugün kontrole gittim kilosunuda merak ediyordum 1700 gram dedi. Sonra da dedi ki ay bu önceki hastanın bebeğinin kilosu. Hem benimkini söylemedi hemde çok mantıksız geldi, Ultrasonun benim karnımdayken benim bebeğin değilde başka bi hastanın bebeğinin kilosunu göstermesi tuhaf... o zaman bebeğin iyi dedi buda diğer hastanın bebeğinin mi göstergesiydi? Düzeltmeye falanda calismadi oylece kalkıp gitmek zorunda kaldim ne saçma.
Benim kucuk biberonlardan koydum Bir tane de kasik koydum sut hemen gelmezse falan ac kalir illaki mama verilir.Biberon lazim olur benceOnuda gördüm canım ama biberon koymakta yarar var dimi nolur nolmaz
Nişan gelince doğum yakın oluyorya .yınede ertelenebiliyormu yanı?Evet canim. Durdurdular doğumu işte hastanede yattım yine.
Inan benimde sevdiğim bütün isimleri gorumcem koymuş kızlarına:)İnanın artık bunaltmaya başladı hala isim yok mu sorularıo yüzden kız bebek isim önerileri istemiştim :) Nida, Ahsen, Yağmur, Alina gibi isimler var aklıma gelen. Aslında klasik olacak ama Zeynep koymak istemiştim eşimle tanışmadan önce onu da abisi ve ablası zaten çocuklarına koymuş. 3.sü için kayınvalidem karşı çıktı
37. Hafta da gün belirleyelim dedi. Rahim açılması diye kasılmaları engelliyorlar ama ne kadar erteleyebilirler kimse bilmiyor tabi. Durdurabildigimiz kadar durduracaz dedi doktor.Nişan gelince doğum yakın oluyorya .yınede ertelenebiliyormu yanı?
Babasinin adi ne peki guzel.bir isim olsa en.azindanBebek karnımı yirtacak gibi oynuyor dönmeye çalışıyor sanırım ama feci bir sancı oluyor o öyle şiddetli oynadıkça. Yataktan kalkamıyorum . İsim konusuna gelince de bende eşimi ikna edemedim illaki koyacak babasının ismini. Yanına ek isim koymaya güç bela ikna ettim ama onu da ilk etapta onun ailesine söylememe izin vermiyor. Doğumdan bı kaç ay sonra soyleyecekmisiz. Kız olursa ben koyacaktim ama erkek olunca anlaşmayı da bozamiyorum. Ailem de çocuğun hevesini kırma ne var koysun o kadar istiyorsa bundan sonrakileri de sen koyarsın diyor. İlk zamanlar çok üzülüyordum ama şimdi alıştım. Napcan erkek milleti böyle
Güzel ozaman .hayırlı zamanda gelsin yakısıklı:)37. Hafta da gün belirleyelim dedi. Rahim açılması diye kasılmaları engelliyorlar ama ne kadar erteleyebilirler kimse bilmiyor tabi. Durdurabildigimiz kadar durduracaz dedi doktor.
Onu bende anlamadım da yanına küçük kutular koymuşlar ilk dişi vs hatıra saklayabilmek için birde bir kaç renk iplik.cahil kaldım sanırım muline ne alaka uyku arkadaşında :)
Gönderirim canımBir ara görmek isterim fotosunu senin minnoşun
Benim hastane istemiyor emzik biberon. Sağmak gerekirse de biberonla besleniyorlarmış eğitimini vereceğiz size dedi ebe bakalımOnuda gördüm canım ama biberon koymakta yarar var dimi nolur nolmaz
Benim adım esma :) ama bi manası yok isim demek sadece .işine karısmak olarak algılama canım ama.eger degişmek kolay olsa ben kesin değişirdim .Inan benimde sevdiğim bütün isimleri gorumcem koymuş kızlarına:)
Benim aklımda Esma var hoşuma gidiyor artık bulamazsak onu koyucam .
Banada herkes soruyor isim yokmu diye sıkıldım artık bisey bulalım diyorum eşime bende isimli biseyler hazırlamak istiyorum ama isim yok.
Hahah değil tabi kiBabasinin adi ne peki guzel.bir isim olsa en.azindan
Usg kağıdı verdi mi orada yazar,sormadın mı kilosu kaç diyeSelam kızlar. Bugün kontrole gittim kilosunuda merak ediyordum 1700 gram dedi. Sonra da dedi ki ay bu önceki hastanın bebeğinin kilosu. Hem benimkini söylemedi hemde çok mantıksız geldi, Ultrasonun benim karnımdayken benim bebeğin değilde başka bi hastanın bebeğinin kilosunu göstermesi tuhaf... o zaman bebeğin iyi dedi buda diğer hastanın bebeğinin mi göstergesiydi? Düzeltmeye falanda calismadi oylece kalkıp gitmek zorunda kaldim ne saçma.
Sen hangi hastane de doğum yapcan canım. Bana da en son yattığımda emzirme eğitimi verdiler emzirmeden gondermeyiz burdan merak etme dediler. Bana da biberon istemediklerini söylediler.Onu bende anlamadım da yanına küçük kutular koymuşlar ilk dişi vs hatıra saklayabilmek için birde bir kaç renk iplik.
Gönderirim canım
Benim hastane istemiyor emzik biberon. Sağmak gerekirse de biberonla besleniyorlarmış eğitimini vereceğiz size dedi ebe bakalım
Bende avent yenidoğan almıştım onu koyucam canım garantiye alayım işimiBenim kucuk biberonlardan koydum Bir tane de kasik koydum sut hemen gelmezse falan ac kalir illaki mama verilir.Biberon lazim olur bence
Ee emmezse parmakla falan destekliyormış öyle bişey mi yapıcak ki acabaOnu bende anlamadım da yanına küçük kutular koymuşlar ilk dişi vs hatıra saklayabilmek için birde bir kaç renk iplik.
Gönderirim canım☺
Benim hastane istemiyor emzik biberon. Sağmak gerekirse de biberonla besleniyorlarmış eğitimini vereceğiz size dedi ebe bakalım
Tekrar sordum canım hiç takmadı bile. Elime peceteyi tutuşturdu jeli silip kalkmam için..Canım tekrar sorsaydın keşke öyle saçma şey mi olur. Bebeğinle ilgili bilgi almaya gidiyorsun bu önceki hastanınmış diye kestirip atılır mı?
Normalde bende sessiz değilim ama ufak çaplı bi şok geçirdim sanırımKıyameti kopartırım sanırım canım iyi sabırlı davranmışsın olaysız ayrılmışsın
Herkes kafayı yemiş saçmalığa bak
E tabiOnuda gördüm canım ama biberon koymakta yarar var dimi nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?