2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Usg kağıdı verdi mi orada yazar,sormadın mı kilosu kaç diye
Sordum canım, hatta bebeğinin hareketlerini hissediyorsun zaten. nadir gel, gelmene gerek yok falan dedi. O Hastane bir sefer bile usg kağıdı vermedi. Özel hastaneye gitmeye başlayacağım artık sanırım.

Benim adım esma :) ama bi manası yok isim demek sadece .işine karısmak olarak algılama canım ama.eger degişmek kolay olsa ben kesin değişirdim .
Daha koymadık canım sadece seçenek olarak var :) ama kulağa güzel geliyor anlamını hiç arastirmadim esma ül hüsna diye güzeldir diye düşündüm. Babam da aleyna olsun dedi onunda pek bi anlamı yok tek başına.
Zor işmiş isim bulmak gerçekten:)

Bu arada benim ismimin hikayesi çok değişik
Halinize şükredin diye anlatıyım

Dedemin bi sevdiği varmış bırakıp askere gitmiş o zamanlar askerlik 4-5 seneymiş uzun süre
Kızı başkasına vermişler tabi
Dedemin içinde kalmış benim adım o kızın adı işte
Babanneme de afyon yutturdu heralde sela okunurken kulağıma yoksa nasıl koydurur insan
Ama beni hiç sevmezdi babannem
Dedem de su istese bana seslenirdi rahmetli hep

Hikayesini anlatmasaymış keşke babaannene eziyet kadına:)

Yok ben kendi adımı değişmek isterdim dedim.evet sor iş içine sinen bi isim bulursun insallah

Yanimda yatan kadın doğum yaptı bebişi çok tatlı kızlar emziriyor seviyor falan bende dahada sabırsızlanıyorum bende çıkarıp sevesim geliyor:)
2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum :)
Ben nstye girdiğimde kadın doğuruyodu içerde seslerini duydum acı çektiği haşde yerinde olmak istedim falan
Hele o anı düşenemiyorum canım valla bende çok sabırsızım inşallah sağlıkla Rabbim göstersin o günleri

Fehmi Efe uymuş aslında he
Güzel fonetiği aslında ben sevdim güzel uydurmuşsunuz
Ece iyidir ece benim Ece’m gibi
Hiç modası geçmez
Valla uysun diye bı yerimi yirttim. İkna edecem diye bı yerimi yirttim artık yapacak bişey yok konacak o isim adam altın künye bile yaptırdı emrivakilerin dibine dibine vurdu Ece ye bayılırım Allah bi de kız nasip ederse inşallah :))

Ben gün de 3 defa nst ye gidiyorum çoğu zaman bağırma sesleri geliyor ve sonrasında bebek ağlaması nasıl mutlu olup sırıtıyorum :)
Doğum korkumu yenicem galiba çıkana kadar :)
Darısı hepimizin başına inşallah

Kaç gün daha oradasın canım dogumhanede yatmak benim psikolojimi bozan bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…