Çileği bıraktım çok şükür ama hormonlu zamanlarında aşırı aşırı yedim şimdi erik karpuz kiraz 3lüsü göz bebeğim
Ve tuzsuz asla yemiyorum yandık ki ne yandık canım valla
Kötü beslenme örneği olarak benim bugünümü örnek vereyim.. içiniz rahatlasın
Kahvaltıda kaşar-kuru fasulye- tereyağı- ekmek - zencefilli çay üstüne çilek ve mısır gevreği
Öğlen yemeği köfte-kızartma
Akşam yemeği fast food
Ara öğünler : Islak kek, baklava, dondurma ve tavuk göğsü..
22:00 öğünü : Portakal ve kivi
Böyle saçma bi beslenme oldu. Pişman değilim. Ama tok da sayılmam
Ağzına aldığın ilk lokmadan bir saat sonra ölçeceksin canım. Be sen bence şekerli gıdaları beyaz unla yapılan yiyecekleri kes yarından itibaren. Benim 140-160 arası diyete rağmen insülinimin dozu arttı. Üç dört gün ölçüp drunla istişare edersen daha verimli olur
Kötü beslenme örneği olarak benim bugünümü örnek vereyim.. içiniz rahatlasın
Kahvaltıda kaşar-kuru fasulye- tereyağı- ekmek - zencefilli çay üstüne çilek ve mısır gevreği
Öğlen yemeği köfte-kızartma
Akşam yemeği fast food
Ara öğünler : Islak kek, baklava, dondurma ve tavuk göğsü..
22:00 öğünü : Portakal ve kivi
Böyle saçma bi beslenme oldu. Pişman değilim. Ama tok da sayılmam
Aslında en güzeli ten rengi boxer. Altında lohusa kilodu da olsa, depend bez de olsa, hem kaymasını, kan lekesini önler, hem de renginden dolayı dışardan belli olmaz
Kızlar baskı normal mi? Bazen karnıma kramp giriyo bazen de vajinaya ve makata baskı hissediyorum yalnız değilimdir umarım... oğlumda sadece ara ara makata baskı olurdu onun haricinde bu kadar net hissetmedim vajinaya yakın bi baskı...her şeyi geçtim kramp hiç olmadı bir kere kasılmam oldu iki gün sonrası doğmuştu
Son bikaç gündür o baskıyı bende oluyor yürürken özellikle yâda sağıma soluma dönerken çok yaşıyorum bugün kontrolüm vardı ve doktoruma sordum bunu. Oda bunun normal olduğunu bebek kanalda değil ama kanala yakın olduğundan bunu hissetmen normal Dedi ondan tek değilsin
Ben 10 gün ölctüm diyetisyen eşliğinde diyet yaoarak ama açlık hep 130-140 cıktı toklukda 170 -270 arası cıktı artk bugün dahliye insüline karar verdi . Son 7 hafta riske etmeylim dedi
Ağzına aldığın ilk lokmadan bir saat sonra ölçeceksin canım. Be sen bence şekerli gıdaları beyaz unla yapılan yiyecekleri kes yarından itibaren. Benim 140-160 arası diyete rağmen insülinimin dozu arttı. Üç dört gün ölçüp drunla istişare edersen daha verimli olur
1 haftalık takip yap dedi Dr benim bugün yetmediğini bı tezek galiba elimde limonata bardağı daha yiyip içiyordum 1 saat sonunda 300lu rakamları görünce bıraktım artık çay bile içmedim istahim kaçtı birde çok uzun süre aç kaldım kahvaltıdan sonra akşamda geç yedim abandimda abandim ders oldu bana daha tövbe yemem birde benim kız kardesimde var tip1 şeker 20 yildir
Aslında en güzeli ten rengi boxer. Altında lohusa kilodu da olsa, depend bez de olsa, hem kaymasını, kan lekesini önler, hem de renginden dolayı dışardan belli olmaz