2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende temmuz annesi olucağım inşallah ama eksiklerim bitmedi daha burun aspiratörü almayı düşünüyorum ama hangi marka daha önce kullanıp memnun kalan yada duyan mı ?

Hiç sorma onu benim gözümün önünden neler geçiyorsa lokanta camına ekmek banan Kemal Sunal gibi takılıyorum
Ben ilk günki gibi dikkat etmiyorum canım. Mesela sütü sadece içemiyorum bugün bi bardak çikolatalı süt içtim. 2-3 gündür cips yiyorum.

Ben ilk günki gibi dikkat etmiyorum canım. Mesela sütü sadece içemiyorum bugün bi bardak çikolatalı süt içtim. 2-3 gündür cips yiyorum.
Ben de edemiyorum bugün dışarıda yedik şekerim uçtu keyfim baya bozuldu. Ne zaman takmamayi ogrenicem bilmiyorum oğlumun kilosu 2183 grdi geçen Salı. Doktor şekerden etkilenmemiş dedi. Çok şükür

Ben de edemiyorum bugün dışarıda yedik şekerim uçtu keyfim baya bozuldu. Ne zaman takmamayi ogrenicem bilmiyorum oğlumun kilosu 2183 grdi geçen Salı. Doktor şekerden etkilenmemiş dedi. Çok şükür
Benim zaten amerikada dieti düzgün yapmam mümkün değil. Etten tiksindim, ekmeğe %100 buğday demişler ama şeker koymuşlar. Hersey kokuyor hersey yağlı/şekerli. Brnde abur cubura yöneldim maalesef

Benim zaten amerikada dieti düzgün yapmam mümkün değil. Etten tiksindim, ekmeğe %100 buğday demişler ama şeker koymuşlar. Hersey kokuyor hersey yağlı/şekerli. Brnde abur cubura yöneldim maalesef
Canım arap marketlerine gitmeye çalıs,Türkiyedeki kadar olmasa da orda da bulursun biseyler. Bende de durumlar farkli degil ama helal satan marketlere gidiyoruz genelde eşimle

bundan sonra beslenmeme dikkat edersen birseycik olmaz inş.
Hahaha ay cok heyecanli canim. Oglusuna da masallah. 24 u de yakin, resmen geri sayimlardayiz ya. Dun-bugun sancilarim oldu ama az, gunde 2 kez falan gbi. Hayirlisi
benimde oluyor biraz biraz sancılar ya
Tuzsuz yemeye alıştım gibi ama çokk yiyorum bende
Çilek bide :/ aslında çilek yasaklı üstündeki ilaç asla temizlenmiyomuş yıkamayla
Bende yeni dünya yiyorum devamlı...
Birde bu ara gazlı içecek istiyor canım ac karnına ya inş mideye zarar vermem.

Canım sana tavsiyem üç ana üç ara öğün yap. Kahvaltını erkene çek be sofrada fazla oturma. Yiyeceğin belli olsun tabak yap kendine. Meyveye çok düşme. Ara öğünde meyvenin yanında bir bardak süt, yoğurt yada ceviz badem ye ki şekerini dengelesin. Ekmeğini tam tahıllı seç istersen kendin yap dışardan alınan da şeker olabiliyor alırken dikkat et.
Bende arada tatlı Ramazan pidesi falan yiyorum canım. Bu da can yani insan istiyor. Nereye kadar
afiyet olsun. Benim bebeklerde etkilenmedi neyse ki şekerden bundan sonra ne olur bilmiyorum tabii

Minoris alan arkadaşlar, siz hangisini aldınız ve nereden aldınız?

Günaydın :) Ben direk kendi sitesinden indirimdeyken aldım. Antialerjik bebek için olanı aldım. Kendi çamaşırlarınız içinde diğerini alabilirsin.Aynı zamanda biberon temizleyici ve şampuanını da aldım.

Kızlar bende temmuz annesi olucağım inşallah ama eksiklerim bitmedi daha burun aspiratörü almayı düşünüyorum ama hangi marka daha önce kullanıp memnun kalan yada duyan mı ?

Otribebe. En pratik en rahat bulunan marka. Çevremde herkes bunu kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…