2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim ilkinde 30 du. Şimdi 38
Tek çocuk istemiyorsanız arayı açmayın derim..
Benim daha ilk. 33 yaşındayım. İkinciyi yapamam herhalde. Sıkıntılı oldu bu hamileliğim. Enfeksiyonlar, ağrılar, erken gelen kasılma ve sancılar.. Eşim de izin vermiyor zaten. Normalde çocukları çok sever ve birden fazla istiyordu önceden. Şimdi diyor ki bir tane yeter. Senden fazla çıkmayacak gibi

Evet her şeyde olduğu gibi bunda da hayırlısı. Sayısı değil. Hayırlı sağlıklı evlat olsun yeter canım..

Evet her hamilelikte fark ediyor. Yaş önemli bi ekten ama tek etken yaş da değil galiba.
Bence de yaş tek etken değil. Bir arkadaşım 40 yaşında ikizlere hamile kaldı. Çok sorunsuz bir hamileliği oldu. Herkes diyordu 40 yaşında nasıl iki bebek taşıyacak diye. Maşallah 37. Haftada doğum yaptı ikizleri.

Benim ev hastanenin bazı odalarından gözüküyo
Pijemayla gidiveririm noolcak :)
Şaka bi yana da hastaneden çıkarken kate gibi diana gibi bi fotomuz olmasın mı yani koyun güzel ciciler
güneş gözlüğü mü koysak yazın çıkacağız malum

günaydınnnnn

Eller de bilekler de normalmiş. eşlik eden bir tansiyon yoksa bunlar olağan şeyler dedi doktorum.Ayaklarımı kaldırıp uzatmamı istedi. Ancak 37.haftaya kadar çalışacağım için şimdilik bu zor görünüyor :S

Çok sevinirim canım sağol. Birde hangi siteden aldın çok sordum ama
canım yazacaktım ama reklama girer mi acaba diye yazmadım, sefa mervede boneşal yazdım , şuanda şallarda pamuk eşarplarda indirim var ordan üç tane bone aldım hani iç bone değilde dış bone olanlardan, 2 i beyaz 1 si pembe onları süsleyeceğim kafama göre çünkü tam istediğim gibi bulamadım. ya bi kurdela dikerim ya bi inci boncuk dikerim ya çiçek li güpürlü birşeyler yaparım. kalın çizgili pembe bi pamuklu eşarp aldım onu da ne olur nolmaz. bi tane pembe- 1 tane kırmızı iğne oyalı var. çok bile ama işte içimde kalmasın dedim boneliler kolay olur diye düşündüm. diğerlerini de rahat edemzsem boneyleüstüm başım açılırsa üstünden takarım biri gelince asıl ben çok yazdım sen kusura bakma

Günaydın cancağızım bakındim ama göremedim, ne demiştin

boynu bükük, kimsesiz, biçare kalan sorularım işte bunlardı canım
günaydın herkese, iyi haftalar bugünlerde totomu kaldıracak halim yok, üst bacak bölgem de ağrı-acı arasında gidip geliyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum 30+1 deyim erken değil mi böyle hissetmem için?

Minoris alan arkadaşlar, siz hangisini aldınız ve nereden aldınız?

Kızlar benim komşular bana ihtiyaca binaen bir şey almak istiyor, ana dizi- kucağı istemiştim ama onu bi komşum bende var dedi zaten 4 ay kullaılıyor dedi. o yüzden ondan alıp kullanacağım. başka ne olabilir aklıma hiçbirşey gelmiyor. neye ihtiyacım olabilir sizce ??

hay yaşa canım çok sağ ol

Geçenlerde bi soru daha sordum kimse cevap vermedi hamileliğin verdiği yetkiye dayanarak ben de alındım kırıldım yanibu kadar da olmaz ki amaa
ben de ilk yıkamalar için alırım diye düşünüyorum zaman biraz ilerledikçe normal deterjana geçerim belki canım çok sağ ol:)

kızlar test bozukmu pozitif mi
20 nisan son adetim
ikinciye farklı marka testle yaptım negatif

Eki Görüntüle 2271440
Ah canım öncelikle ne zaman istiyorsan, o zaman bebeğine kavuşursun umarım. 1 aylık gebelikle, baya baya 2. çizgi belli oluyor. Ben 5 haftalıkken test yapmıştım 2 tane. 2si de bariz belirgindi. için rahat etsin diye kan testi yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…