2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Zaten ayakkabı giymeyip ayağını aşağı sallandırmazsan sıkıntı yok ama benim canımı çok yaktı dün soğuk su yaptım tuzlu su yaptım eşim masaj yaptı uyuyamadım ayak tabanıma vurdu resmen zaten ayağım çok yorulmaya gelmiyordu bide bu bebeklikler baskı yapıyo Kemikler ayrılıyor falan iyice beter oldum ödem çok kötü bişey ya Allah yardımcın olsun canım benim son 2 günüm

ben kilo alırım gebelikte diye büyük büyük almışım hep L alsam çoook rahat olacakmış, büyük büyük giyeceğim artık
Ben hepsini bedenim aldım canım gecelikler small mesela bolluğu bile var ama öylede okumuştum bedeniniz neyse onu alın yazıyodu neyse Allahtan süreç kısa olsun dar gelmesinde büyük olsun boşver

Canım bebekken kullanacağın herşeyi aldıysan küveti ana kucağı bebek bakım çantası vs iyi Bi termos aldırabilirsin ek gıdaya gecince yardımcı olur ben kuzenime öyle yaptırdım

kızlar benim izin günüm cumartesi olduğu için doktora cumartesi gidicem. doktor 32 haftalık raporunu sisteme cumartesi günü de girebilir mi?
Girebiliyor ayni dogum gibi düsün dogum raporunu da hafta sonu oldugunda girebiliyorlar sisteme ... sen sadece calisabilir raporunu is yerine pazartesi verirsin

Ayyyy kıyamam yaa bende akşamları havaya dikip sızlanıyorum çok ağrıyor diye. Birtek bana oluyor sanmıştım o taban ağrıları Bayaramdan sonrasına kadar dayanabilirsem devam edicem :/ Ne güzel sizin 2 gününüz kalmış. Allah sizinde yardımcınız olsun

Ay bide günümüz aynı ya demek ki bugünlerinde derdi tasası ödem
Aynen canım ben 1 hafta yıllık izin kullanıp 35. Haftada raporumu başlatıyorum.
İnşallah sağlıkla gelsinlerde bugünlerde geçer gider

Evettt aynı gün ama ben sanki daha erken gelecekmiş gibi hisssediyorum Sizinki de kız mıydı ? Genelde kız çocuklarında ödem çok olur derler

Evettt aynı gün ama ben sanki daha erken gelecekmiş gibi hisssediyorum Sizinki de kız mıydı ? Genelde kız çocuklarında ödem çok olur derler
Evet kız
Zilloşlar bide fazla mı ödem yapıyormuş bu kızlar gelmeden çok nazlı ya
Valla bende öyle hissediyorum inşallah 37yi doldurup gelsin gerçekten sabırsızlıktan ölücem artık

Günaydınnnnnn Büyük kızım okula, küçük kızlarla ben işe, öğleden sonra da muayene ve çalışabilir raporu almaya. Heyecanlıyım Eki Görüntüle 2271456
Biz Bi tane çocuk işçi çalıştırıyoruz sen x2
Saryamaryacım Bi tane bebeklik karnında tamam da diğerini nerde saklıyorsun acabası bu fitlik maşallah

Benimde aynı şekilde. İlginç olan ayağın değil bileğin şişmesi. Sürekli ayağını uzatma şansın olmuyor çalışırken o yüzden akşama kadar davul gibi oluyor. Sabahta ellerim çok acıyor, kapatamıyorum kalkınca resmen. Sonra soğuk su falan derken biraz daha normale dönüyor. Ki ben tuza çok dikkat ediyorum, normalde de çok tuzlu yemezdim, yani her halükar da ödem oluyor :/ Son 2-3 haftadır başladı bu ödem.

Kanguru:) bana bu teklifle gelen olsa kanguru derdim

Aynen zaten bilek davul oluyor sabah mis gibi kalkıyorum akşama kadar farklı Bi boyuta geçiyo tabanıma vurdu acısı dün biraz bol tuzlu su ağrısını aldı bide kantoron yağıyla masaj yaptı eşim öyle rahatlamış uyumuşum ağlicktım o kadar canımı yaktı
Bu haftalarda kaslar gevşeyip leğen kemiği açıldığı için oluyomuş canım çekicez biraz sanırım iş olmasa evde olsan ayakkabı giymesen bu kadar olmaz eminim

kızlar test bozukmu pozitif mi
20 nisan son adetim
ikinciye farklı marka testle yaptım negatif

Eki Görüntüle 2271440
Bu test bozuk sanırım canım sen yarın Bi tane test al sabah ilk idrarınla yap daha 1 ay olmuş gün içinde yaptığın idrarla çıkmayabilir
Hatta comfort erken gebelik testi bulabilirsen ben 3.5 haftalıkken öğrenmiştim

Ben hepsini bedenim aldım canım gecelikler small mesela bolluğu bile var ama öylede okumuştum bedeniniz neyse onu alın yazıyodu neyse Allahtan süreç kısa olsun dar gelmesinde büyük olsun boşver
bende öyle düşündüm canım, dar gelmesinde buna şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…