2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet kız
Zilloşlar bide fazla mı ödem yapıyormuş bu kızlar gelmeden çok nazlı ya
Valla bende öyle hissediyorum inşallah 37yi doldurup gelsin gerçekten sabırsızlıktan ölücem artık
Ayyy temennizlerimiz de aynıymış bak oturduğum yerde soldan soldan girişiyor kızcağız Sağlıkları yerinde olsun demekten başka birşey bırakmıyorlar. Bir de isimde yok nasıl hitap etsem bizim cadıya bilemedim
merakla yollarını gözletiyorlar
Biz Bi tane çocuk işçi çalıştırıyoruz sen x2
Saryamaryacım Bi tane bebeklik karnında tamam da diğerini nerde saklıyorsun acabası bu fitlik maşallah
maşallah benim şuan daha büyük göbeğim ben şok

Eminim içine sinen Bi isim olduktan sonra gerisini görmicek gözün
Aynen öyle hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Kesinlikle ayakkabının etkisi çok. Ağrıyı bilirim benimde oluyor, akşamları bir yere gidersek çıkardığım ayakkabıyı giyemiyorum tekrar :/ Resmi giyindiğim iş yerinde kumaş pantolon altına spor ayakkabı giyiyorum artık yapabilecek bir şey yok başkası olmuyor çünkü. Ben 28 Hazirana kadar çalışıcam bir aksilik çıkmazsa bakalım böyle böyle nasıl olcak :)

İnşallah geçip gidicek son düzlükler hayırlısıyla

Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
nasıl yani ayy ben şok!!! Allahımmm resmen ilk bebek geldi mi yani şimdi??? Gözünüzaydın canım Allahım güzel yazılar yazsın, sağlıklı mutlu bir ömrü olsun kuzunun inşallah

Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var

Herkesi şoka uğrattınız :) Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım. İyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür bütün endişeler geride kaldı :) Maşallah diyelim. Gelişmelerden haberdar edin bizi... Tebrik ederim.

Sabahları benım burnumda ve dudaklarımda oluyo genelde son zamanlarda olurmus ama ay acaba sonummu geldi .evet evet minik kuzu :)
Dur dur hemen öyle düşünme en az 3 4 hafta daha dayansın bıdık demek ki farklı yerlere vuruyo canım benimde ellerimde yok mesela Arkidişler in ellerinde varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…