Evet kız
Zilloşlar bide fazla mı ödem yapıyormuş bu kızlar gelmeden çok nazlı ya
Valla bende öyle hissediyorum inşallah 37yi doldurup gelsin gerçekten sabırsızlıktan ölücem artık
Ayyy temennizlerimiz de aynıymış bak oturduğum yerde soldan soldan girişiyor kızcağız Sağlıkları yerinde olsun demekten başka birşey bırakmıyorlar. Bir de isimde yok nasıl hitap etsem bizim cadıya bilemedim
Ayyy temennizlerimiz de aynıymış bak oturduğum yerde soldan soldan girişiyor kızcağız Sağlıkları yerinde olsun demekten başka birşey bırakmıyorlar. Bir de isimde yok nasıl hitap etsem bizim cadıya bilemedim
merakla yollarını gözletiyorlar
Aynen zaten bilek davul oluyor sabah mis gibi kalkıyorum akşama kadar farklı Bi boyuta geçiyo tabanıma vurdu acısı dün biraz bol tuzlu su ağrısını aldı bide kantoron yağıyla masaj yaptı eşim öyle rahatlamış uyumuşum ağlicktım o kadar canımı yaktı
Bu haftalarda kaslar gevşeyip leğen kemiği açıldığı için oluyomuş canım çekicez biraz sanırım iş olmasa evde olsan ayakkabı giymesen bu kadar olmaz eminim
Kesinlikle ayakkabının etkisi çok. Ağrıyı bilirim benimde oluyor, akşamları bir yere gidersek çıkardığım ayakkabıyı giyemiyorum tekrar :/ Resmi giyindiğim iş yerinde kumaş pantolon altına spor ayakkabı giyiyorum artık yapabilecek bir şey yok başkası olmuyor çünkü. Ben 28 Hazirana kadar çalışıcam bir aksilik çıkmazsa bakalım böyle böyle nasıl olcak :)
Kesinlikle ayakkabının etkisi çok. Ağrıyı bilirim benimde oluyor, akşamları bir yere gidersek çıkardığım ayakkabıyı giyemiyorum tekrar :/ Resmi giyindiğim iş yerinde kumaş pantolon altına spor ayakkabı giyiyorum artık yapabilecek bir şey yok başkası olmuyor çünkü. Ben 28 Hazirana kadar çalışıcam bir aksilik çıkmazsa bakalım böyle böyle nasıl olcak :)
nasıl yani ayy ben şok!!! Allahımmm resmen ilk bebek geldi mi yani şimdi??? Gözünüzaydın canım Allahım güzel yazılar yazsın, sağlıklı mutlu bir ömrü olsun kuzunun inşallah
Dur dur hemen öyle düşünme en az 3 4 hafta daha dayansın bıdık demek ki farklı yerlere vuruyo canım benimde ellerimde yok mesela Arkidişler in ellerinde varmış
Dur dur hemen öyle düşünme en az 3 4 hafta daha dayansın bıdık demek ki farklı yerlere vuruyo canım benimde ellerimde yok mesela Arkidişler in ellerinde varmış