2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım çok teşekkürler gayet açıklayıcı oldu aksine çok yardımcı oldun. Bende balayım siteye çok teşekkürler
Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
canım ikinizde iyisiniz çok şükür. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin grubun ilk bebeği geldi

Biz Bi tane çocuk işçi çalıştırıyoruz sen x2
Saryamaryacım Bi tane bebeklik karnında tamam da diğerini nerde saklıyorsun acabası bu fitlik maşallah
Ay Meylen sorma 5 hafta daha 2 çocuk işçim olacak Allah izin verirse :):) Canım sihir o sihir :)) Boydan öyle görünüyor sen bi de tunik olmadan gör onları :):) Fil gibiyim :)

Çalışabilir raporunu aldın mı? Veya hangi gün alacaksın? Cuma cmt.

Ay Meylen sorma 5 hafta daha 2 çocuk işçim olacak Allah izin verirse :):) Canım sihir o sihir :)) Boydan öyle görünüyor sen bi de tunik olmadan gör onları :):) Fil gibiyim :)

Benim kızım da okula gidiyor. Okullar tatil olsa da bu telaştan kurtulsam diye bekliyorum :)

Sabah ayrı telaş, okul sonrası ayrı telaş, akşam ayrı telaş. Bir de çalışıyoruz tabi evde olsak her şey daha kolay. Zormuş başka çocuk varken hamilelik :)

Bizim evden çıkış evlere şenlik.
İki suluk doldur. Yedek kıyafetleri defteri koyuldu mu çantaya. Birine kahvaltı hazırla. Birini yatakta giydir. Biri okula. Biri kreşe. Sonra kendi yoluna..

Benim geceden beri gaz sancısı gibi ağrım var. Gece ikide uyandım karnım ağrıyordu. Kabizdim iki gündür ama sabah tuvalete çıktım. Hala ağrıyor geçmedi. Rahatsız etti baya. Biraz daha bekleyim olmazsa doktora gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…