Sizi tanımıyorum ama inanın bi an sizin adınıza heyecanlandım. Durup durup imzanızda yer alan takvime baktım 4 hafta var daha diyorum.Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
Hayırlı olsun canım benım ayyyyy çok heyecanlıKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
Bide memeyi tuttumu hani şu kenar kahverengi alanla birlikteBirefebirece kuzum bebişini öp kokla güzelce sarıl hasret gider çok uzun yoldan geldi kavuştunuz sonra da nasıl doğurdun litfen anlat ölücem meraktan
Bizim evden çıkış evlere şenlik.
İki suluk doldur. Yedek kıyafetleri defteri koyuldu mu çantaya. Birine kahvaltı hazırla. Birini yatakta giydir. Biri okula. Biri kreşe. Sonra kendi yoluna..
aaaa ben şokkkKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
Canım çok tebrik ederimmm Allah analı babalı büyütsünnKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
Ay sana İ NA NA MI YO RUMMMMKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
Valla bende tutuştum
ben de hazırlıcam bu haftasonu ben şok sonradan panik olmayımmm
Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
Hoş geldin grubumuzun ilk balasıKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
Sen de iki tane var bir de. Okul bitince ne yapacaksın?
Okullar tatile girince salıcam ben anneme. Artık.o düşünsün :))
:)boynu bükük, kimsesiz, biçare kalan sorularım işte bunlardı canım
:) Minoris i bilemem de ağır hissetme meselesi her insanda hamilelik farklı oluyor malum hatta aynı kişinin hamilelikleri bile farkediyor, 30 hafta da az değil bence artık :) havalar da ısınıyor bunaltiyor haliyle :)boynu bükük, kimsesiz, biçare kalan sorularım işte bunlardı canım
Evet hem zor hem de çpk güzel bence. Benim kızım kreşe gidiyor ama hazirandan itibaren göndermeyeceğim, benimle ve kardeşleriyle zaman geçirsin istiyorum ben yeniden işe başlayınca o da kreşe devam eder. Anne olmak çok zor ama çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.Benim kızım da okula gidiyor. Okullar tatil olsa da bu telaştan kurtulsam diye bekliyorum :)
Sabah ayrı telaş, okul sonrası ayrı telaş, akşam ayrı telaş. Bir de çalışıyoruz tabi evde olsak her şey daha kolay. Zormuş başka çocuk varken hamilelik :)
Çok geçmiş olsun nasıl oldun? Devamlı bir ağrı mı o kesik kesik mi? Takip et bakalım. Olmadı gidersin dediğin gibiBenim geceden beri gaz sancısı gibi ağrım var. Gece ikide uyandım karnım ağrıyordu. Kabizdim iki gündür ama sabah tuvalete çıktım. Hala ağrıyor geçmedi. Rahatsız etti baya. Biraz daha bekleyim olmazsa doktora gideyim.
şok oldum. Ama nişan gelince bu kadar bekleyeni ilk sende görmüştüm. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bol bol sütun olsun. Gazsız bir bebek olsun inş.Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
canım senle ikimizi yanyana koysalar bana ikiz taşıyorsun derler ciddiyim. Gayet fitsin.Ay Meylen sorma 5 hafta daha 2 çocuk işçim olacak Allah izin verirse :):) Canım sihir o sihir :)) Boydan öyle görünüyor sen bi de tunik olmadan gör onları :):) Fil gibiyim :)
Benimde sabaha kadar oldu aynen ama tuvalete çıkınca geçti allahtanBenim geceden beri gaz sancısı gibi ağrım var. Gece ikide uyandım karnım ağrıyordu. Kabizdim iki gündür ama sabah tuvalete çıktım. Hala ağrıyor geçmedi. Rahatsız etti baya. Biraz daha bekleyim olmazsa doktora gideyim.
:) Yaaa MasaAllah SübhanallahKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
Tesadüf tam aynı saatte uyuya uyuya iki tepsi poğaça yaptım eşimin canı istemis sıcak sıcakBu saatte poğaça yapmaya kalkan aklıma
Mayalanmasını beklerken uyukluyorum resmen
Tabi canom tabi. Seni de gördük maşallahhh. Ben iyi saklıyorumşok oldum. Ama nişan gelince bu kadar bekleyeni ilk sende görmüştüm. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bol bol sütun olsun. Gazsız bir bebek olsun inş.
canım senle ikimizi yanyana koysalar bana ikiz taşıyorsun derler ciddiyim. Gayet fitsin.
Benimde sabaha kadar oldu aynen ama tuvalete çıkınca geçti allahtan
Maşallah hamarat arkadaşımaTesadüf tam aynı saatte uyuya uyuya iki tepsi poğaça yaptım eşimin canı istemis sıcak sıcak11 gibi hamuru yaptım 12 de anca mayalandi 1 de pişirmeye çalışıyordum gözüm kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?