2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
Sizi tanımıyorum ama inanın bi an sizin adınıza heyecanlandım. Durup durup imzanızda yer alan takvime baktım 4 hafta var daha diyorum.
Annesine babasına hayırlı evlat olsun,sağlıkla büyüsün inşallah

Birefebirece kuzum bebişini öp kokla güzelce sarıl hasret gider çok uzun yoldan geldi kavuştunuz sonra da nasıl doğurdun litfen anlat ölücem meraktan
Bide memeyi tuttumu hani şu kenar kahverengi alanla birlikte kendi adıma en çok onu merak ediyorum inşallah lop diye tutmuştur tutmadıysada tutacak inşallah annnesi

Bizim evden çıkış evlere şenlik.
İki suluk doldur. Yedek kıyafetleri defteri koyuldu mu çantaya. Birine kahvaltı hazırla. Birini yatakta giydir. Biri okula. Biri kreşe. Sonra kendi yoluna..

Sen de iki tane var bir de. Okul bitince ne yapacaksın?
Okullar tatile girince salıcam ben anneme. Artık.o düşünsün :))

Hoş geldin grubumuzun ilk balası ayy şaka gibi çokkk heyecanlıyım, ve iyi olduğunuz için çoook mutluyum kuzum yaa, artık tedirgin günlerin bitti çok sükür kavuştunuz

boynu bükük, kimsesiz, biçare kalan sorularım işte bunlardı canım
:)
boynu bükük, kimsesiz, biçare kalan sorularım işte bunlardı canım
:) Minoris i bilemem de ağır hissetme meselesi her insanda hamilelik farklı oluyor malum hatta aynı kişinin hamilelikleri bile farkediyor, 30 hafta da az değil bence artık :) havalar da ısınıyor bunaltiyor haliyle :)

Evet hem zor hem de çpk güzel bence. Benim kızım kreşe gidiyor ama hazirandan itibaren göndermeyeceğim, benimle ve kardeşleriyle zaman geçirsin istiyorum ben yeniden işe başlayınca o da kreşe devam eder. Anne olmak çok zor ama çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok geçmiş olsun nasıl oldun? Devamlı bir ağrı mı o kesik kesik mi? Takip et bakalım. Olmadı gidersin dediğin gibi

şok oldum. Ama nişan gelince bu kadar bekleyeni ilk sende görmüştüm. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bol bol sütun olsun. Gazsız bir bebek olsun inş.
Ay Meylen sorma 5 hafta daha 2 çocuk işçim olacak Allah izin verirse :):) Canım sihir o sihir :)) Boydan öyle görünüyor sen bi de tunik olmadan gör onları :):) Fil gibiyim :)
canım senle ikimizi yanyana koysalar bana ikiz taşıyorsun derler ciddiyim. Gayet fitsin.
Benimde sabaha kadar oldu aynen ama tuvalete çıkınca geçti allahtan

Bu saatte poğaça yapmaya kalkan aklıma
Mayalanmasını beklerken uyukluyorum resmen
Tesadüf tam aynı saatte uyuya uyuya iki tepsi poğaça yaptım eşimin canı istemis sıcak sıcak 11 gibi hamuru yaptım 12 de anca mayalandi 1 de pişirmeye çalışıyordum gözüm kapalı

Tabi canom tabi. Seni de gördük maşallahhh. Ben iyi saklıyorum
Tesadüf tam aynı saatte uyuya uyuya iki tepsi poğaça yaptım eşimin canı istemis sıcak sıcak 11 gibi hamuru yaptım 12 de anca mayalandi 1 de pişirmeye çalışıyordum gözüm kapalı
Maşallah hamarat arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…