2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Güzel aslında canım. Ben bunları hiç bilmiyorum mesela hep şal baktım. Hastanede rahat olur gibi değil mi
Birefebirece gözün aydın canım güle güle büyüt evladını geçmiş olsun sana da
Canım sen nasılsın
Kızlar sabah açlık şekeri 122 tokluk 2 saat sonra 145 çıktı nasıl yüksek mi
Canım yüksek çıkmış. Tokluk drun mu ikinci saati istedi. Bizler hep 1. Saat bakıyoruz merak ettim

Doktor iki saat sonra bak dedi dahiliyeye gitmedim kadın doğumcu öyle söyledi

Ben iyiyim canım hamdolsun kasılmalar kontrol altına alındı şuan serumsuz ilaçlı tedavi devam ediyor, Şekerde düzene girdi şükür.. senin insülini yükselttiler mi kontrolün vardı

Evet malesef her ikisi de yüksek açlık sınırı 95, tokluk ikinci saatte sınır 120
Bende şimdi netten baktım da yüksek gerçekten bana şeker yüklemesi yapılmadı çocuğum bunca zaman şekere maruz kaldı demek ki çok üzüldüm ya acaba diyet mi önerir bana insülin mi başlar

Reactions: LaL
Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
Analı babalı büyüsün inşallah
Erken doğdu sandım da 36. Haftaymış kuzum aenin temmuz annelerinde ne işin vardı zaten :)
Gözünüzaydın güle güle büyütün

Bende şimdi netten baktım da yüksek gerçekten bana şeker yüklemesi yapılmadı çocuğum bunca zaman şekere maruz kaldı demek ki çok üzüldüm ya acaba diyet mi önerir bana insülin mi başlar
Diyet mecbur zaten canım hemen diyetini uygulamaya başla, bana insülin çok hızlı başlandı 10 haftadır kullanıyorum bende ikinci saat ölçüyorum tokluğu öyle istedi dr

Valla ben de dietten sıkıldım. Bu sefer açlıklarım iyi ama tokluğum bozarsam 135 falan çıkıyo. Günde 1 dondurma vs. Yiyorum. Cumaya 3 hafta dolmuş olacak(geçen kontröle göre), ee 2 kilo aldım:)) pişman da diilim napimm. Fazla sıkıyolar bence...

Ben iyiyim canım hamdolsun kasılmalar kontrol altına alındı şuan serumsuz ilaçlı tedavi devam ediyor, Şekerde düzene girdi şükür.. senin insülini yükselttiler mi kontrolün vardı

Evet canım 8 üniteye yükseltti insülini. Sadece sabah için ihtiyacın var gerisi normal dedi. İki hafta sonda tekrar görüşelim dedi. Bayrama denk geliyor bayramdan sonra doğurmazsam giderim inşallah Doğumdan sonra da insülini kes ara ara kontrol et şekerini ve 1,5 ay sonra gel tetkiklerini yapalım kalıcı olacağını düşünmüyorum dedi. İnşallah olmaz

Diyet mecbur zaten canım hemen diyetini uygulamaya başla, bana insülin çok hızlı başlandı 10 haftadır kullanıyorum bende ikinci saat ölçüyorum tokluğu öyle istedi dr
Bebeğe çok zararı olmuş mudur şimdiye kadar zaten bi anormallik vardı sürekli terlemem ayak yanmaları falan

Şeker yüklemesi yapılmadı bana ığdırdaki doktor önermiyorum dedi şimdi memlekete geldim buradaki doktor bebek iki hafta önde gidiyor şekerine bak deyince bugün baktık sonuç bu
Tercihen de şeker yükleme yaptırmayanlar var. Bebeğin olumsuz etkilenmemiş olabilir. Üzülme yani. Bir dr ne diyecek bakalım?

Olmaz canım inş bizimkisi ikizlere bağlı hormonal yükselme doğurup rahatlarız Allah’ın izniyle

Diyetten sıkılanlar grubuyuz bende hele Ramazan girdi gireli kaçamak yapıyorum canım gerçekten sıkıldım. Tatlı yiyorum arada. Ne zormuş Allah sürekli bu hastalıkla yaşayana sanır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…