Keşke yükleme yapmasa bile açlık şekeri ölçümü yapsaydı drun ihmali, benim drlar çok hızlı tepki verdiler çok korkuttular yükleme yapmadan teşhis edildi.. bundan sonra tedbir alınır inş etkilenmemiştir bebek
Tesadüf tam aynı saatte uyuya uyuya iki tepsi poğaça yaptım eşimin canı istemis sıcak sıcak 11 gibi hamuru yaptım 12 de anca mayalandi 1 de pişirmeye çalışıyordum gözüm kapalı
Valla ben de dietten sıkıldım. Bu sefer açlıklarım iyi ama tokluğum bozarsam 135 falan çıkıyo. Günde 1 dondurma vs. Yiyorum. Cumaya 3 hafta dolmuş olacak(geçen kontröle göre), ee 2 kilo aldım:)) pişman da diilim napimm. Fazla sıkıyolar bence...
Diyetten sıkılanlar grubuyuz bende hele Ramazan girdi gireli kaçamak yapıyorum canım gerçekten sıkıldım. Tatlı yiyorum arada. Ne zormuş Allah sürekli bu hastalıkla yaşayana sanır versin inşallah
Akıllı olmadigimiz kesin de Kuzum ben hamileyim yemin ederim kocam her gün en az bir şey aseriyor dün gece ev yapımı limonata ve sıcak poğaça istedi . sırayla her gün gece börek , pizza, poğaça , kızartma bilmem ne yapıp duruyorum gözüm kapalı . Oglanlarim doğunca her şeyi onların istediğini yapcam sen tüm haklarını kullandin diyorum
@
Akıllı olmadigimiz kesin de Kuzum ben hamileyim yemin ederim kocam her gün en az bir şey aseriyor dün gece ev yapımı limonata ve sıcak poğaça istedi . sırayla her gün gece börek , pizza, poğaça , kızartma bilmem ne yapıp duruyorum gözüm kapalı . Oglanlarim doğunca her şeyi onların istediğini yapcam sen tüm haklarını kullandin diyorum
Aynı benim kocam kaç gündür gecenin yarısı kalk künefe yemeye gidelim diyo ya adam Allah aşkına halim yok beni sal git ye gel diyorum mızıkçı muamelesi görüyorum
Sigara böreği istiyo hem iftara hem sahura bizimkiler bizden daha çok hamile Allahtan yüz bulamıyor çok arada Bişeyler istiyo poğaçayı kendim kaşındım istemedi adamcağız ben sıcak sıcak yesinler oruç tutuyorlar dedim arkadaşlarımız alt katta onlarla beraber
Aynı benim kocam kaç gündür gecenin yarısı kalk künefe yemeye gidelim diyo ya adam Allah aşkına halim yok beni sal git ye gel diyorum mızıkçı muamelesi görüyorum
Sigara böreği istiyo hem iftara hem sahura bizimkiler bizden daha çok hamile Allahtan yüz bulamıyor çok arada Bişeyler istiyo poğaçayı kendim kaşındım istemedi adamcağız ben sıcak sıcak yesinler oruç tutuyorlar dedim arkadaşlarımız alt katta onlarla beraber
Günaydın :) Ben direk kendi sitesinden indirimdeyken aldım. Antialerjik bebek için olanı aldım. Kendi çamaşırlarınız içinde diğerini alabilirsin.Aynı zamanda biberon temizleyici ve şampuanını da aldım.
Otribebe. En pratik en rahat bulunan marka. Çevremde herkes bunu kullanıyor.
Hahaha vicdan valla ah kocalıklar ahhh nazarı niyazlaro başka ama iyi ki varlar ya kıyamam dün ayağıma masaj yapa yapa uyuttu beni resmen şimdide aramış diyo ki akşam geleyim de yine ovalım geçer belki
Keşke yükleme yapmasa bile açlık şekeri ölçümü yapsaydı drun ihmali, benim drlar çok hızlı tepki verdiler çok korkuttular yükleme yapmadan teşhis edildi.. bundan sonra tedbir alınır inş etkilenmemiştir bebek