2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebeğe çok zararı olmuş mudur şimdiye kadar zaten bi anormallik vardı sürekli terlemem ayak yanmaları falan
Keşke yükleme yapmasa bile açlık şekeri ölçümü yapsaydı drun ihmali, benim drlar çok hızlı tepki verdiler çok korkuttular yükleme yapmadan teşhis edildi.. bundan sonra tedbir alınır inş etkilenmemiştir bebek

Olmaz canım inş bizimkisi ikizlere bağlı hormonal yükselme doğurup rahatlarız Allah’ın izniyle
İnşallah canım ya öncesinde insülin direnci vardı bende biraz ondan çekindim işin açığı

Reactions: LaL
Diyetten sıkılanlar grubuyuz bende hele Ramazan girdi gireli kaçamak yapıyorum canım gerçekten sıkıldım. Tatlı yiyorum arada. Ne zormuş Allah sürekli bu hastalıkla yaşayana sanır versin inşallah
Benimde kocam sıkıldı diyetimden herşeyi yememi istiyor adam

@
Bende 2.30 falandı fırından çıkardığımda deliyiz kız resmen
Akıllı olmadigimiz kesin de Kuzum ben hamileyim yemin ederim kocam her gün en az bir şey aseriyor dün gece ev yapımı limonata ve sıcak poğaça istedi . sırayla her gün gece börek , pizza, poğaça , kızartma bilmem ne yapıp duruyorum gözüm kapalı . Oglanlarim doğunca her şeyi onların istediğini yapcam sen tüm haklarını kullandin diyorum

Aynı benim kocam kaç gündür gecenin yarısı kalk künefe yemeye gidelim diyo ya adam Allah aşkına halim yok beni sal git ye gel diyorum mızıkçı muamelesi görüyorum
Sigara böreği istiyo hem iftara hem sahura bizimkiler bizden daha çok hamile Allahtan yüz bulamıyor çok arada Bişeyler istiyo poğaçayı kendim kaşındım istemedi adamcağız ben sıcak sıcak yesinler oruç tutuyorlar dedim arkadaşlarımız alt katta onlarla beraber

Benimki yüz de buluyor valla hiç ağrım sancim var diyemiyorum kıyamıyorum yazık diye her istediğini yaptım

Teşekkür ederim

Benimki yüz de buluyor valla hiç ağrım sancim var diyemiyorum kıyamıyorum yazık diye her istediğini yaptım
Hahaha vicdan valla ah kocalıklar ahhh nazarı niyazlaro başka ama iyi ki varlar ya kıyamam dün ayağıma masaj yapa yapa uyuttu beni resmen şimdide aramış diyo ki akşam geleyim de yine ovalım geçer belki

Birvarbiryokum
Hepinize teşekkür ediyorum canlarım :)) müsait bir zamanda detayları yazarım. Öyle güzel öyle tarifsiz ki yaşadığım hiç bir şeye benzemiyor...
Ooo müthiş haber çok sevindim canım darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla sıhhatli büyüsün bebeğin

İnşallah canım ya artık dikkat ederim sürekli takip ederim

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…