şok oldum. Ama nişan gelince bu kadar bekleyeni ilk sende görmüştüm. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bol bol sütun olsun. Gazsız bir bebek olsun inş.
canım senle ikimizi yanyana koysalar bana ikiz taşıyorsun derler ciddiyim. Gayet fitsin.
Benimde sabaha kadar oldu aynen ama tuvalete çıkınca geçti allahtan
Süslü başörtüsü mü takacaksın canım?Benim sezeryandan sonra saç baş dağılmışti Çok terliyodum pamuklu yazma örttüm 2 günde 4-5 tane falan.Bu sefer nazarımda bilmiyorum
:)
:) Minoris i bilemem de ağır hissetme meselesi her insanda hamilelik farklı oluyor malum hatta aynı kişinin hamilelikleri bile farkediyor, 30 hafta da az değil bence artık :) havalar da ısınıyor bunaltiyor haliyle :)
hazırladım valla ağzı açık bekliyo eklemek istediklerim olursa eklerim
eşimede tembihledim şu poşette bu var hemşireye bunu verceksin ilk falan diye
iyice doğum planlarına başladık
yemin ederim gözlerim doldu, iş yerinde olmasam ağlardım çok duygulandım çok....Allahım bize de nasip et yavrularımıza kavuşmayı hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhh yerim ben onun pipisini oyhhh bizim yerimize de kokla bebişini annesi maşallah sübhanallah
Süslü başörtüsü mü takacaksın canım?Benim sezeryandan sonra saç baş dağılmışti Çok terliyodum pamuklu yazma örttüm 2 günde 4-5 tane falan.Bu sefer nazarımda bilmiyorum
Asıl benim erken doğum riskim var. Bende hiçbir şey hazır değil. Bebeğin kıyafetlerini bile yikamadim. Odası hazır değil. Bir şey sorucam Allah korusun bu haftalarda dogsalar zaten küvöze alınırlar. Hastane çıkışlarını falan giyemezler değil mi. Sadece bez lazım olur
hazırladım valla ağzı açık bekliyo eklemek istediklerim olursa eklerim
eşimede tembihledim şu poşette bu var hemşireye bunu verceksin ilk falan diye
iyice doğum planlarına başladık