2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biraz daha iyiyim. Geçecek sanki. Kesik kesik değil de devamlı böyle. Arada siddetleniyordu.

Benim yine elim ayağım titriyo
Tansiyonum düştü büyük ihtimal
Bende bundan çekicem galiba
Diktim ayaklarımı tepeye yatıyorum
Tansiyon aletin var mı. Benim de bazen öyle oluyor hatta dün oldu. Ölçtüm 10 çıktı normal bana göre. Tansiyon dusmediyse ne oluyor acaba.

:)
:) Minoris i bilemem de ağır hissetme meselesi her insanda hamilelik farklı oluyor malum hatta aynı kişinin hamilelikleri bile farkediyor, 30 hafta da az değil bence artık :) havalar da ısınıyor bunaltiyor haliyle :)
ay tek öyle olsun, erken doğurcam diye ödüm kopuyor. Erken doğum belirtisi değilse no problem :))

Valla bende tutuştum bu hafta sonu aradan çıkarmam lazım iyi ki kalan eksiklerin siparişlerini vermişim diyorum
hazırladım valla ağzı açık bekliyo eklemek istediklerim olursa eklerim
eşimede tembihledim şu poşette bu var hemşireye bunu verceksin ilk falan diye
iyice doğum planlarına başladık

yemin ederim gözlerim doldu, iş yerinde olmasam ağlardım çok duygulandım çok....Allahım bize de nasip et yavrularımıza kavuşmayı hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhh yerim ben onun pipisini oyhhh bizim yerimize de kokla bebişini annesi maşallah sübhanallah

Süslü başörtüsü mü takacaksın canım?Benim sezeryandan sonra saç baş dağılmışti Çok terliyodum pamuklu yazma örttüm 2 günde 4-5 tane falan.Bu sefer nazarımda bilmiyorum
pamuklu yazma, oyalı yazma, bone :) Allah ne verdiyse takacam kuzu bakalım :))durumlara göre tabi, halim vaktim yerinde olmazsa hiiç umursamam

Valla bende tutuştum bu hafta sonu aradan çıkarmam lazım iyi ki kalan eksiklerin siparişlerini vermişim diyorum
Asıl benim erken doğum riskim var. Bende hiçbir şey hazır değil. Bebeğin kıyafetlerini bile yikamadim. Odası hazır değil. Bir şey sorucam Allah korusun bu haftalarda dogsalar zaten küvöze alınırlar. Hastane çıkışlarını falan giyemezler değil mi. Sadece bez lazım olur

Kizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
Tebrik ederim. Bekliyordum bu haberi ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun, sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi. Topiğin ilk bebegi detayları bekleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…