Canım haberin yok sanırım ama doktor bana erken doğum riskimin olduğunu 34. 35. Haftada birden suyumu gelebileceğini kesenin açılabilceğini söyledi troidlerim çok çok hızlı çalıştığı için ama kafama bile takmıyorumAsıl benim erken doğum riskim var. Bende hiçbir şey hazır değil. Bebeğin kıyafetlerini bile yikamadim. Odası hazır değil. Bir şey sorucam Allah korusun bu haftalarda dogsalar zaten küvöze alınırlar. Hastane çıkışlarını falan giyemezler değil mi. Sadece bez lazım olur
demek troid erken doğum riski oluyor bunu bilmiyordum, ayy herkesin küvözsüz sağlıkla gelsin kavuşsunlar inşallahCanım haberin yok sanırım ama doktor bana erken doğum riskimin olduğunu 34. 35. Haftada birden suyumu gelebileceğini kesenin açılabilceğini söyledi troidlerim çok çok hızlı çalıştığı için ama kafama bile takmıyorum
Taksam bile engel olamam kaderi nasibi nasılsa öyle gelicek inan kılık kıyafeti giyer giyemez düşünmüyorum 35ten sonra bebekler çok nadir küveze giriyor zaten
Durabildikleri kadar durup sağlıkla gelsinler inşallah
Evet canım belirti vermezmiş hani önceden kasılma olur sancı olur öyle olmazmış birden kese açılabilirmiş bebeğin gelişimini etkilemiyor çok şükür düşük troid ama böyle Bi riski varmış benimde troidim yok yani yerlerde 0,001 falan çıkıyodemek troid erken doğum riski oluyor bunu bilmiyordum, ayy herkesin küvözsüz sağlıkla gelsin kavuşsunlar inşallah
İnanamadım görünce yaa maşallah ikinize de Allah analı babalı büyütsünKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
Güzel Aybala, sağlıkla güzellikle vaktinde gelsin inşallah annesi..hayat mucizelerle dolu, bir bakmışsın parlaklık fln yokAybalamın selamı var teyzeleriii2200 gram, 45 cm olmuş iki gözümün çiçeği kalbindeki parlaklık hala devam ediyor, artık eskisi gibi üzmüyorum kendimi, Allah böyle göndermek istedi diyorum, Dr.gelişimine sıkıntısı yok zaten doğunca ki kalbi delik doğma ihtimali var 20.haftadan beri, tedavisi çabucak yapılıyor dedi, Allah dermansız dert vermesin kızım sağlıcakla gelsin de
İnşallah kuzumm tek temennim o, Allah korusun, sağlıcakla bağışlasın bize meleklerimiziGüzel Aybala, sağlıkla güzellikle vaktinde gelsin inşallah annesi..hayat mucizelerle dolu, bir bakmışsın parlaklık fln yokgüzel meleklerimiz
Herseyimmm
İşte tamam canım sadece karın var başka ne var alla alla.
Maşallah aybala hanıma, gelinlik kız olmuş. Canım benim ilk kızımda da barsakda parlaklık vardı, hiçbir şey olmadı. Sizde de olmayacak bak gör.Aybalamın selamı var teyzeleriii2200 gram, 45 cm olmuş iki gözümün çiçeği kalbindeki parlaklık hala devam ediyor, artık eskisi gibi üzmüyorum kendimi, Allah böyle göndermek istedi diyorum, Dr.gelişimine sıkıntısı yok zaten doğunca ki kalbi delik doğma ihtimali var 20.haftadan beri, tedavisi çabucak yapılıyor dedi, Allah dermansız dert vermesin kızım sağlıcakla gelsin de
aminnnİnşallah kuzumm tek temennim o, Allah korusun, sağlıcakla bağışlasın bize meleklerimizi
İnşallah canımcım..İşte tamam canım sadece karın var başka ne var alla alla.maşallah ikiniz de çok güzelsiniz.
Maşallah aybala hanıma, gelinlik kız olmuş. Canım benim ilk kızımda da barsakda parlaklık vardı, hiçbir şey olmadı. Sizde de olmayacak bak gör.
Ayy hele geçen rüyamda emzirdiğimi görüyordum kalktım hüngür hüngür ağladım saldım duygularımıaminnnvalla şu an berbat durumdayım dokunsalar ağlıcam yani halaa anne olacağıma inanamıyorum, Allah bir melek gönderdi kavuşmak için gün sayıyoruz varımızı yoğumuzu ortaya koyup eksikleri hallolsun diye uğraşıyoruz..çok duygulanıyorum ya
al benden de o kadar, bu yazdığını okuyunca bile içimden nasıl ağlamak hissi geliyo anlatamamAyy hele geçen rüyamda emzirdiğimi görüyordum kalktım hüngür hüngür ağladım saldım duygularımıdiyom bu aralar benim hormonlar coşkun
Amin canım benim kendini üzmemek ona yapılacak en büyük iyilik zaten şuan maşallah ya büyümüş fındığınnnAybalamın selamı var teyzeleriii2200 gram, 45 cm olmuş iki gözümün çiçeği kalbindeki parlaklık hala devam ediyor, artık eskisi gibi üzmüyorum kendimi, Allah böyle göndermek istedi diyorum, Dr.gelişimine sıkıntısı yok zaten doğunca ki kalbi delik doğma ihtimali var 20.haftadan beri, tedavisi çabucak yapılıyor dedi, Allah dermansız dert vermesin kızım sağlıcakla gelsin de
Oy yiyim ben onlarıKızlar çıltık muayeneden. Başak ve Burçak hanım iyiler her şey yolundaBiri 1600 gr diğeri 1400 gr olmuş. Boyları 40 ar cm. Suları gayet normal. Ben 2 haftada 300 gr almışım o da güzel. Bu arada C Cheerful teacher kızlardan biri yine 1 hafta 2 gün karından geride çıktı. Doktorum gelişimi gayet iyi suyu gayet iyi kan akışı da iyi dedi, diğer bebeğe göre biraz daha derinde duruyor ya ondan kaynaklı çok da doğru sonuç alamıyoruz ya da diğerine göre minyon dedi. Ben hiç tedirgin değilim bir hekim olarak dedi. Ve ben de artık bir anne olarak tedirgin değilim. Hiç erken alırız vs. demedi zaten hiç. İlla ki büyüyorlar merak etme olur mu. Bu arada anneden kaynaklı bir durum da değilmiş geriden gelmesi. Beslenme tabi ki önemli ama ona bağlı değil canım, kendini suçlama. Bak benim 2 tane aynı karında biri 1 hafta ileri biri 1 hafta geri.
Kızlar çıltık muayeneden. Başak ve Burçak hanım iyiler her şey yolundaBiri 1600 gr diğeri 1400 gr olmuş. Boyları 40 ar cm. Suları gayet normal. Ben 2 haftada 300 gr almışım o da güzel. Bu arada C Cheerful teacher Ozgurkus kızlardan biri yine 1 hafta 2 gün karından geride çıktı. Doktorum gelişimi gayet iyi suyu gayet iyi kan akışı da iyi dedi, diğer bebeğe göre biraz daha derinde duruyor ya ondan kaynaklı çok da doğru sonuç alamıyoruz ya da diğerine göre minyon dedi. Ben hiç tedirgin değilim bir hekim olarak dedi. Ve ben de artık bir anne olarak tedirgin değilim. Hiç erken alırız vs. demedi. İlla ki büyüyorlar merak etmeyin olur mu. Bu arada anneden kaynaklı bir durum da değilmiş geriden gelmesi. Beslenme tabi ki önemli ama ona bağlı değilmiş, kendinizi suçlamayın. Bakın benim 2 tane aynı karında biri 1 hafta ileri biri 1 hafta geri.
Ayyu sağol Meylen. Üstümden yük kaktı inan. Hepimizin minik kuşları hep iyi olsun. Sağlıkla zamanında doğsunlarOy yiyim ben onlarımaşallah canım hep iyi olsunlar gözün aydın
göbüşlerini yirim ben onlarınKızlar çıltık muayeneden. Başak ve Burçak hanım iyiler her şey yolundaBiri 1600 gr diğeri 1400 gr olmuş. Boyları 40 ar cm. Suları gayet normal. Ben 2 haftada 300 gr almışım o da güzel. Bu arada C Cheerful teacher Ozgurkus kızlardan biri yine 1 hafta 2 gün karından geride çıktı. Doktorum gelişimi gayet iyi suyu gayet iyi kan akışı da iyi dedi, diğer bebeğe göre biraz daha derinde duruyor ya ondan kaynaklı çok da doğru sonuç alamıyoruz ya da diğerine göre minyon dedi. Ben hiç tedirgin değilim bir hekim olarak dedi. Ve ben de artık bir anne olarak tedirgin değilim. Hiç erken alırız vs. demedi. İlla ki büyüyorlar merak etmeyin olur mu. Bu arada anneden kaynaklı bir durum da değilmiş geriden gelmesi. Beslenme tabi ki önemli ama ona bağlı değilmiş, kendinizi suçlamayın. Bakın benim 2 tane aynı karında biri 1 hafta ileri biri 1 hafta geri.
Aynen öyle canımcım, Başta zor geliyor insana ama vardır bi hikmeti diyorsun, bu çitlembikler daha doğmadan sabrı öğretiyor valla bizeAmin canım benim kendini üzmemek ona yapılacak en büyük iyilik zaten şuan maşallah ya büyümüş fındığınnn
Caniim okurken bı titreme geldi şok oldum gozunaydin iyi olmanıza birlikte olmanıza çok sevindim ilk firsatta detayları bekliyoruzKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?