Maşallah size ikiz anneleri hepside fitGünaydınnnnnnBüyük kızım okula, küçük kızlarla ben işe, öğleden sonra da muayene ve çalışabilir raporu almaya. Heyecanlıyım Eki Görüntüle 2271456
Maşllah canım sağlıkları yerinde olsun benimkilerde 200 gram farkla devam ediyor biliyorsun doktorun sorun görmediyse için rahat olsun tabikiKızlar çıltık muayeneden. Başak ve Burçak hanım iyiler her şey yolundaBiri 1600 gr diğeri 1400 gr olmuş. Boyları 40 ar cm. Suları gayet normal. Ben 2 haftada 300 gr almışım o da güzel. Bu arada @Cheerful teacher @Ozgurkus kızlardan biri yine 1 hafta 2 gün karından geride çıktı. Doktorum gelişimi gayet iyi suyu gayet iyi kan akışı da iyi dedi, diğer bebeğe göre biraz daha derinde duruyor ya ondan kaynaklı çok da doğru sonuç alamıyoruz ya da diğerine göre minyon dedi. Ben hiç tedirgin değilim bir hekim olarak dedi. Ve ben de artık bir anne olarak tedirgin değilim. Hiç erken alırız vs. demedi. İlla ki büyüyorlar merak etmeyin olur mu. Bu arada anneden kaynaklı bir durum da değilmiş geriden gelmesi. Beslenme tabi ki önemli ama ona bağlı değilmiş, kendinizi suçlamayın. Bakın benim 2 tane aynı karında biri 1 hafta ileri biri 1 hafta geri.
Kaçırmışım o kısmı. Ben de çok takmamaya çalışıyorum. Kaderin önüne gecemiyoruz. Engel olamayız. İnşallah sağlıkla gelirlerCanım haberin yok sanırım ama doktor bana erken doğum riskimin olduğunu 34. 35. Haftada birden suyumu gelebileceğini kesenin açılabilceğini söyledi troidlerim çok çok hızlı çalıştığı için ama kafama bile takmıyorum
Taksam bile engel olamam kaderi nasibi nasılsa öyle gelicek inan kılık kıyafeti giyer giyemez düşünmüyorum 35ten sonra bebekler çok nadir küveze giriyor zaten
Durabildikleri kadar durup sağlıkla gelsinler inşallah
Aa aniden okuyunca nasil.etkilendim ne guzel ya kavusmussun bebegine gozun aydinKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
Allahın izniyle hic bisey olmayacak. Sana doğum icin tarih verildi mi?Canım sana tavsiyem üç ana üç ara öğün yap. Kahvaltını erkene çek be sofrada fazla oturma. Yiyeceğin belli olsun tabak yap kendine. Meyveye çok düşme. Ara öğünde meyvenin yanında bir bardak süt, yoğurt yada ceviz badem ye ki şekerini dengelesin. Ekmeğini tam tahıllı seç istersen kendin yap dışardan alınan da şeker olabiliyor alırken dikkat et.
Bende arada tatlı Ramazan pidesi falan yiyorum canım. Bu da can yani insan istiyor. Nereye kadar
afiyet olsun. Benim bebeklerde etkilenmedi neyse ki şekerden bundan sonra ne olur bilmiyorum tabii
Canım ben kaçırmışım, arkadaşın erken doğum riski fln mı vardı
Kuzum daha yeni haberim oldu bu durumundan. Ama dediğin gibi doğsa bile senin sütlü nuriye allahın izniyle kuveze girmez annesiCanım haberin yok sanırım ama doktor bana erken doğum riskimin olduğunu 34. 35. Haftada birden suyumu gelebileceğini kesenin açılabilceğini söyledi troidlerim çok çok hızlı çalıştığı için ama kafama bile takmıyorum
Taksam bile engel olamam kaderi nasibi nasılsa öyle gelicek inan kılık kıyafeti giyer giyemez düşünmüyorum 35ten sonra bebekler çok nadir küveze giriyor zaten
Durabildikleri kadar durup sağlıkla gelsinler inşallah
Tabiki kuzum çok şükür kiloları kendini buldu bide ciğerleri 2 3 hafta daha gelişse Allahın izniyle sıkıntısız atlarızKaçırmışım o kısmı. Ben de çok takmamaya çalışıyorum. Kaderin önüne gecemiyoruz. Engel olamayız. İnşallah sağlıkla gelirler
Ayy şaka yapiyorsunnn? İnanmıyorumKizlar sabah suyum geldi ben dogurdum
. İlimizde çok iyiyiz Allah'a çok şükür coook güzel bı oğlum var
Valla bizde durumlar böyle canım hafta sonu 34 doluyo inşallah girmez girse bile Bi sıkıntısı olmasın da toparlanmak için alsınlarKuzum daha yeni haberim oldu bu durumundan. Ama dediğin gibi doğsa bile senin sütlü nuriye allahın izniyle kuveze girmez annesi
Can taşıyoruz olacak o kadar oğluşum da anası gibi tombiş olunca adam saydırdı bize
ha tamam anladım canım amin inşallahCanımBirefebirece bebeği önde gidiyordu. Takvimi farklıydı. Sancı nişan vs geldiydi. Ondan söyledim. Sağlıkla büyüsün inşallah
Ya vallahi benimde içim rahat dediğin gibi artık büyüdüler çok şükür şimdi bile doğsalar ciddi sağlık sorunları olmayacak allahın izniyle. Benimki yarin tam 34 haftalık olacak ama sanki kilosu dusuk gibiValla bizde durumlar böyle canım hafta sonu 34 doluyo inşallah girmez girse bile Bi sıkıntısı olmasın da toparlanmak için alsınlar
Ama Allah biliyo ya içim çok rahat hiç endişeli değilim neden bilmiyorum normalde kendimi parçalamam lazım
Hepsi sağlıkla gelsin kuzum
Oyyy pipisini gördük ilkHerseyimmm
canım senin hazırlıklar fln da bitti sayılır zaten, yavru kuşun zamanında sağlıcakla gelsin inşallah ama erken davranırsa da şu an her şeyin tam galiba sorun olmaz. yeter ki minnoşlar sağlıkla gelsinlerTabiki kuzum çok şükür kiloları kendini buldu bide ciğerleri 2 3 hafta daha gelişse Allahın izniyle sıkıntısız atlarız
40 haftalık doğup solunum sıkıntısından başka rahatsızlıktan küveze giren bebekler var Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin yeter ki
33+0 da 2200 olmuş yaklaşık dedi banada canım bence gayet normal gidiyorlar hem şekerin var şükür etkilenmemiş ki normal kilosunda seyrediyo biliyosun irileştirebiliyo bebekleri onu kafana hiç hiç takma şimdi haftada 150 200 almaya başlicak lar zaten kuzum kilo dert değil 2650 doğdu erkek kardeşim mis gibi Bi çocuktu bebekliği uzun sürdü doya doya sevdikYa vallahi benimde içim rahat dediğin gibi artık büyüdüler çok şükür şimdi bile doğsalar ciddi sağlık sorunları olmayacak allahın izniyle. Benimki yarin tam 34 haftalık olacak ama sanki kilosu dusuk gibigeçen Salı w 2183 grdi
Hahaha bizde de son zamanlarda hiç kız olmadı en büyük ablamın oda 13 yayaşında hel erkek gördüm alt değiştirmede falan bende kız olunca biraz tuhaf olucam:)Herşeyim diye pipiyi görünce ufak bi şok yaşadım:)maşallah
Bu pipi olayına nasıl alışcam ben hiç erkek bebek yok bizde bitanecik yeğenim var ilk oydu bu ikinci bizimki
İşicek heryere
Aynen canım az kaldı hafta sonu ev derdinden oda derdinden de kurtulucam çantayı da yapıp atıcam kenara onları dert etmiyorum sağlıkla doğsun da ne zaman isterse o zaman doğsuncanım senin hazırlıklar fln da bitti sayılır zaten, yavru kuşun zamanında sağlıcakla gelsin inşallah ama erken davranırsa da şu an her şeyin tam galiba sorun olmaz. yeter ki minnoşlar sağlıkla gelsinler
Ya bende de bi tuhaf hisler var bu konuda, hiç erkek bebek bezi fln değiştirmedim kocama diyorum çok heveslisin madem sen değiştir oğluşunun bezlerini bende kızla ilgilenirimHerşeyim diye pipiyi görünce ufak bi şok yaşadım:)maşallah
Bu pipi olayına nasıl alışcam ben hiç erkek bebek yok bizde bitanecik yeğenim var ilk oydu bu ikinci bizimki
İşicek heryere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?