2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşllah canım sağlıkları yerinde olsun benimkilerde 200 gram farkla devam ediyor biliyorsun doktorun sorun görmediyse için rahat olsun tabiki

Kaçırmışım o kısmı. Ben de çok takmamaya çalışıyorum. Kaderin önüne gecemiyoruz. Engel olamayız. İnşallah sağlıkla gelirler

Allahın izniyle hic bisey olmayacak. Sana doğum icin tarih verildi mi?

Kuzum daha yeni haberim oldu bu durumundan. Ama dediğin gibi doğsa bile senin sütlü nuriye allahın izniyle kuveze girmez annesi

Kaçırmışım o kısmı. Ben de çok takmamaya çalışıyorum. Kaderin önüne gecemiyoruz. Engel olamayız. İnşallah sağlıkla gelirler
Tabiki kuzum çok şükür kiloları kendini buldu bide ciğerleri 2 3 hafta daha gelişse Allahın izniyle sıkıntısız atlarız
40 haftalık doğup solunum sıkıntısından başka rahatsızlıktan küveze giren bebekler var Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin yeter ki

Kuzum daha yeni haberim oldu bu durumundan. Ama dediğin gibi doğsa bile senin sütlü nuriye allahın izniyle kuveze girmez annesi
Valla bizde durumlar böyle canım hafta sonu 34 doluyo inşallah girmez girse bile Bi sıkıntısı olmasın da toparlanmak için alsınlar
Ama Allah biliyo ya içim çok rahat hiç endişeli değilim neden bilmiyorum normalde kendimi parçalamam lazım
Hepsi sağlıkla gelsin kuzum

Ya vallahi benimde içim rahat dediğin gibi artık büyüdüler çok şükür şimdi bile doğsalar ciddi sağlık sorunları olmayacak allahın izniyle. Benimki yarin tam 34 haftalık olacak ama sanki kilosu dusuk gibi geçen Salı w 2183 grdi

canım senin hazırlıklar fln da bitti sayılır zaten, yavru kuşun zamanında sağlıcakla gelsin inşallah ama erken davranırsa da şu an her şeyin tam galiba sorun olmaz. yeter ki minnoşlar sağlıkla gelsinler

33+0 da 2200 olmuş yaklaşık dedi banada canım bence gayet normal gidiyorlar hem şekerin var şükür etkilenmemiş ki normal kilosunda seyrediyo biliyosun irileştirebiliyo bebekleri onu kafana hiç hiç takma şimdi haftada 150 200 almaya başlicak lar zaten kuzum kilo dert değil 2650 doğdu erkek kardeşim mis gibi Bi çocuktu bebekliği uzun sürdü doya doya sevdik

Herşeyim diye pipiyi görünce ufak bi şok yaşadım:)maşallah

Bu pipi olayına nasıl alışcam ben hiç erkek bebek yok bizde bitanecik yeğenim var ilk oydu bu ikinci bizimki
İşicek heryere
Hahaha bizde de son zamanlarda hiç kız olmadı en büyük ablamın oda 13 yayaşında hel erkek gördüm alt değiştirmede falan bende kız olunca biraz tuhaf olucam:)

canım senin hazırlıklar fln da bitti sayılır zaten, yavru kuşun zamanında sağlıcakla gelsin inşallah ama erken davranırsa da şu an her şeyin tam galiba sorun olmaz. yeter ki minnoşlar sağlıkla gelsinler
Aynen canım az kaldı hafta sonu ev derdinden oda derdinden de kurtulucam çantayı da yapıp atıcam kenara onları dert etmiyorum sağlıkla doğsun da ne zaman isterse o zaman doğsun

Herşeyim diye pipiyi görünce ufak bi şok yaşadım:)maşallah

Bu pipi olayına nasıl alışcam ben hiç erkek bebek yok bizde bitanecik yeğenim var ilk oydu bu ikinci bizimki
İşicek heryere
Ya bende de bi tuhaf hisler var bu konuda, hiç erkek bebek bezi fln değiştirmedim kocama diyorum çok heveslisin madem sen değiştir oğluşunun bezlerini bende kızla ilgilenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…