ohh daha ne olsun darısı başımıza diyelim :)Aynen canım az kaldı hafta sonu ev derdinden oda derdinden de kurtulucam çantayı da yapıp atıcam kenara onları dert etmiyorum sağlıkla doğsun da ne zaman isterse o zaman doğsun
Ya bende de bi tuhaf hisler var bu konuda, hiç erkek bebek bezi fln değiştirmedim kocama diyorum çok heveslisin madem sen değiştir oğluşunun bezlerini bende kızla ilgilenirim
Mobilyacılar yan çizmezse inşallah tabiohh daha ne olsun darısı başımıza diyelim :)
Oh maşallah şeker kızlara:) canım benim hep ileride gidiyordu bıanda karın cevresi gerilesti.yarın bakalım ne diyecek doktor yemeden kaynaklı degiş benimki ama diger arkadasınkini bilmem benim su azlıgından .iç çamasırımda ıslaklık var bugun sanırım sızdırma yapıyomKızlar çıltık muayeneden. Başak ve Burçak hanım iyiler her şey yolundaBiri 1600 gr diğeri 1400 gr olmuş. Boyları 40 ar cm. Suları gayet normal. Ben 2 haftada 300 gr almışım o da güzel. Bu arada @Cheerful teacher Ozgurkus kızlardan biri yine 1 hafta 2 gün karından geride çıktı. Doktorum gelişimi gayet iyi suyu gayet iyi kan akışı da iyi dedi, diğer bebeğe göre biraz daha derinde duruyor ya ondan kaynaklı çok da doğru sonuç alamıyoruz ya da diğerine göre minyon dedi. Ben hiç tedirgin değilim bir hekim olarak dedi. Ve ben de artık bir anne olarak tedirgin değilim. Hiç erken alırız vs. demedi. İlla ki büyüyorlar merak etmeyin olur mu. Bu arada anneden kaynaklı bir durum da değilmiş geriden gelmesi. Beslenme tabi ki önemli ama ona bağlı değilmiş, kendinizi suçlamayın. Bakın benim 2 tane aynı karında biri 1 hafta ileri biri 1 hafta geri.
Maşallah prenseslerehepsi sağlıkla gelirler inşallah
göbüşlerini yirim ben onların
Aynen öyle canımcım, Başta zor geliyor insana ama vardır bi hikmeti diyorsun, bu çitlembikler daha doğmadan sabrı öğretiyor valla bize
Maşallah size ikiz anneleri hepside fit
Sağolun kızlarMaşllah canım sağlıkları yerinde olsun benimkilerde 200 gram farkla devam ediyor biliyorsun doktorun sorun görmediyse için rahat olsun tabiki
Canım benim de ikisi de önden gidiyordu biri 1 aydır geriye düştü. Yarın olsun anlarız canım, güzel haberlerle gel inşallah. Kız o çiş ya da akıntıdır, su olsa durmaz öyleOh maşallah şeker kızlara:) canım benim hep ileride gidiyordu bıanda karın cevresi gerilesti.yarın bakalım ne diyecek doktor yemeden kaynaklı degiş benimki ama diger arkadasınkini bilmem benim su azlıgından .iç çamasırımda ıslaklık var bugun sanırım sızdırma yapıyom
Maşallah güzel kızlarına da sana daHihi 35. Hafta +18,5
20yle tamamlarım inş ben:)) zaten 20 yi geçtiğim an, bebekleri dogurtturucam(saka tabii )
Eki Görüntüle 2271583
33+0 da 2200 olmuş yaklaşık dedi banada canım bence gayet normal gidiyorlar hem şekerin var şükür etkilenmemiş ki normal kilosunda seyrediyo biliyosun irileştirebiliyo bebekleri onu kafana hiç hiç takma şimdi haftada 150 200 almaya başlicak lar zaten kuzum kilo dert değil 2650 doğdu erkek kardeşim mis gibi Bi çocuktu bebekliği uzun sürdü doya doya sevdik
Maşallah mervecimHihi 35. Hafta +18,5
20yle tamamlarım inş ben:)) zaten 20 yi geçtiğim an, bebekleri dogurtturucam(saka tabii )
Eki Görüntüle 2271583
Bende bende hiç değiştirmedim bi tuhaf geliyoYa bende de bi tuhaf hisler var bu konuda, hiç erkek bebek bezi fln değiştirmedim kocama diyorum çok heveslisin madem sen değiştir oğluşunun bezlerini bende kızla ilgilenirim
Kız çocukta biraz dikkat gerek ama kolay bence yaHahaha bizde de son zamanlarda hiç kız olmadı en büyük ablamın oda 13 yayaşında hel erkek gördüm alt değiştirmede falan bende kız olunca biraz tuhaf olucam:)
Benzer bir durum bende de var fakat benim sol kalçam ve bacağımda da çok acı ağrı vargünaydın herkese, iyi haftalarbugünlerde totomu kaldıracak halim yok, üst bacak bölgem de ağrı-acı arasında gidip geliyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum 30+1 deyim erken değil mi böyle hissetmem için?
hahhahahahha koptum ya takım taklavat bi dünyaKız çocukta biraz dikkat gerek ama kolay bence ya
Erkekte takım taklavat bi dünya hangi birini temizlicez
O ara işiyolar zaten heralde uğraşırken olup olmadık yere
Ne çok varmış ben gibi meğer :))Benim de düşündüğüm şey bu. Ben erkek bebeklerin pipisine bakamam bile. Nasıl değiştircem diye düşünüyorum:)
bu hafta kıyafetleri yıkamak ütülemek için erken mi sizce kızlar?
Ne kadar az kaldı seninde yaa ayy maşallah maşllahHihi 35. Hafta +18,5
Eki Görüntüle 2271583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?