2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya bende de bi tuhaf hisler var bu konuda, hiç erkek bebek bezi fln değiştirmedim kocama diyorum çok heveslisin madem sen değiştir oğluşunun bezlerini bende kızla ilgilenirim

Benim de düşündüğüm şey bu. Ben erkek bebeklerin pipisine bakamam bile. Nasıl değiştircem diye düşünüyorum:)

Oh maşallah şeker kızlara:) canım benim hep ileride gidiyordu bıanda karın cevresi gerilesti.yarın bakalım ne diyecek doktor yemeden kaynaklı degiş benimki ama diger arkadasınkini bilmem benim su azlıgından .iç çamasırımda ıslaklık var bugun sanırım sızdırma yapıyom

Maşallah prenseslere hepsi sağlıkla gelirler inşallah
göbüşlerini yirim ben onların

Aynen öyle canımcım, Başta zor geliyor insana ama vardır bi hikmeti diyorsun, bu çitlembikler daha doğmadan sabrı öğretiyor valla bize
Maşallah size ikiz anneleri hepside fit
Maşllah canım sağlıkları yerinde olsun benimkilerde 200 gram farkla devam ediyor biliyorsun doktorun sorun görmediyse için rahat olsun tabiki
Sağolun kızlar iyi ki varsınız.
Canım benim de ikisi de önden gidiyordu biri 1 aydır geriye düştü. Yarın olsun anlarız canım, güzel haberlerle gel inşallah. Kız o çiş ya da akıntıdır, su olsa durmaz öyle benim hep ıslak.

kuzum benim sağol içime su serptin valla. Evet bir yandan da şekerden etkilenmemiş çok şükür her hafta 150-200 gr alacaklarsa süper olur ki

Ya bende de bi tuhaf hisler var bu konuda, hiç erkek bebek bezi fln değiştirmedim kocama diyorum çok heveslisin madem sen değiştir oğluşunun bezlerini bende kızla ilgilenirim
Bende bende hiç değiştirmedim bi tuhaf geliyo
Alışcaz bakalım kızdan kolaymış sözde

Reactions: LaL
Hahaha bizde de son zamanlarda hiç kız olmadı en büyük ablamın oda 13 yayaşında hel erkek gördüm alt değiştirmede falan bende kız olunca biraz tuhaf olucam:)
Kız çocukta biraz dikkat gerek ama kolay bence ya
Erkekte takım taklavat bi dünya hangi birini temizlicez
O ara işiyolar zaten heralde uğraşırken olup olmadık yere

günaydın herkese, iyi haftalar bugünlerde totomu kaldıracak halim yok, üst bacak bölgem de ağrı-acı arasında gidip geliyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum 30+1 deyim erken değil mi böyle hissetmem için?
Benzer bir durum bende de var fakat benim sol kalçam ve bacağımda da çok acı ağrı var
Yürümeni etkilemiyorsa bi sıkıntı yoktur bence relaksin etkisi olabilir Günlük aldığın kalsiyum oranını arttırıp biraz daha yürüyüş iyi gelecektir diye düşünüyorum

bu hafta kıyafetleri yıkamak ütülemek için erken mi sizce kızlar?

Bence yavaştan yapmaya başlasan süper olur ben de erken mi diye düşünmeme rağmen yapmıştım geçenlerde Şuan bebekten dolayı kalça osteoporozu yaşıyormuşum ve ayağı kalkamıyorum bile acaba erken mi derken şuan iyiki yıkamış ütülemişim diyorum Son zamanlar ne olacağı çok belli olmaz gibi geliyor bana artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…