- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
geçmiş olsun canım. evet yıkayım ütüleyim hazır olsun en iyisi çantayı ne zaman hazırlasam kiBence yavaştan yapmaya başlasan süper olur ben de erken mi diye düşünmeme rağmen yapmıştım geçenlerde Şuan bebekten dolayı kalça osteoporozu yaşıyormuşum ve ayağı kalkamıyorum bile acaba erken mi derken şuan iyiki yıkamış ütülemişim diyorum Son zamanlar ne olacağı çok belli olmaz gibi geliyor bana artık
Hepimize maşallah canımMaşallah güzel kızlarına da sana da
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım. evet yıkayım ütüleyim hazır olsun en iyisi çantayı ne zaman hazırlasam ki
Canım bence herşeyini aldıysan hazırla çantanı da dursun bi kenarda fermuarını kapatmazsın istersen havasız kalır diye düşünüyorsan. Ben daha tamamlayamadım eksikleri haftasonu tamamlayabilirsem inşallah direkt hazırlıycam çantayı baksana bizim kızlar doğurmaya başladı bilegeçmiş olsun canım. evet yıkayım ütüleyim hazır olsun en iyisi çantayı ne zaman hazırlasam ki
Teşekkür ederiz canımNe kadar az kaldı seninde yaa ayy maşallah maşllah
Bide yüzün hiç değişmedi kız yamultur normalde merve
ben de yıkayıp ütüleyip hurçlara koymayı düşünüyorum hazır olsun en azından. teşekkür ederim :)Teşekkür ederimBu hafta eşime hazırlatmayı planlıyorum ben ufak hurçlara koymuştum zaten bebeğin kıyafetlerini onları ve benimkileri ekleriz sadece geceliği kırışmasın diye en son koyarız diye düşünüyorum
Canım bence herşeyini aldıysan hazırla çantanı da dursun bi kenarda fermuarını kapatmazsın istersen havasız kalır diye düşünüyorsan. Ben daha tamamlayamadım eksikleri haftasonu tamamlayabilirsem inşallah direkt hazırlıycam çantayı baksana bizim kızlar doğurmaya başladı bile
0-3 ay | |
3-6 ay | 3 adet h&m |
0-3 ay | 3 adet ebebek |
3-6 ay | 4 adet LCW , 2 adet ebebek , |
0-3 ay | 6 adet h&m |
3-6 ay |
0-3 ay | 3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby |
3-6 ay | 2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby |
0-3 ay | 4 adet e-bebek |
3-6 ay | 4 adet lcw |
Bana da erkek daha zor gibi geliyo yukariya fiskirtiyo falanBende bende hiç değiştirmedim bi tuhaf geliyo
Alışcaz bakalım kızdan kolaymış sözde
:) İğne kullanan sen mıydın yanlış mı hatırlıyorumay tek öyle olsun, erken doğurcam diye ödüm kopuyor. Erken doğum belirtisi değilse no problem :))
ben de pijamalara uygın penye şal alayım diyorum ama ne kadar şık olabilir ki bilemedimpamuklu yazma, oyalı yazma, bone :) Allah ne verdiyse takacam kuzu bakalım :))durumlara göre tabi, halim vaktim yerinde olmazsa hiiç umursamam
Baya tamamlanmış listeKızlar aldığım kıyafetlerde eksik var mı sizce şunu da alman lazımd ediğiniz? bi bakabilir misiniz ? haftasonuna kadar eksikleri tamamlıcam.
0-3 ay hastane çıkışı seti ( 2 tane 10lu alındı )
Yedek tulum
0-3 ay 3-6 ay 3 adet h&m
5 tane 0-3 yedek alt 5 tane 3-6 ay yedek ALINDI
0-3 ay 3 adet ebebek 3-6 ay 4 adet LCW , 2 adet ebebek ,
5er tane 0-3 ay 5er tane 3-6 ay KOLSUZ BODY
0-3 ay 6 adet h&m 3-6 ay
KISA KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby 3-6 ay 2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby
UZUN KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 4 adet e-bebek 3-6 ay 4 adet lcw
çorap 5 adet yenidoğan 5 adet 3 aylık ALINDI
eldiven 3 TANE ALINDI
- şapka HASTANE ÇIKIŞI İLE BİRLİKTE 4 TANE ALINDI
önlük 2 TANE LCW ALINDI 2 tane ebebek ALINDI
müslin battaniyeler 3 adet ALINDI
penye battaniye hastane çıkışında 2 tane var YETER
ağız bezleri 10LU ALINDI
bağlamalı iç zıbın 2 TANE ALINDI 2 TANE DAHA ALINACAK
yürüyüşümü etkilemiyor ama bacaklar yürümüyor gibi resmen:) evet kalsiyumu artırmam lazım doğru söylüyorsun, yürüyüş de işe gel git dışında yok ama yeterli diye düşünüyorum çok teşekkür ederim:)Benzer bir durum bende de var fakat benim sol kalçam ve bacağımda da çok acı ağrı var
Yürümeni etkilemiyorsa bi sıkıntı yoktur bence relaksin etkisi olabilir Günlük aldığın kalsiyum oranını arttırıp biraz daha yürüyüş iyi gelecektir diye düşünüyorum
yok kız ne iğnesi onu bile bilmiyorum:) kullandığım 2 şey var, biri kalsiyum biri de demir ilacı o kadar çok şükür :)):) İğne kullanan sen mıydın yanlış mı hatırlıyorum
Rica ederim geçmiş olsunyürüyüşümü etkilemiyor ama bacaklar yürümüyor gibi resmen:) evet kalsiyumu artırmam lazım doğru söylüyorsun, yürüyüş de işe gel git dışında yok ama yeterli diye düşünüyorum çok teşekkür ederim:)
bodylerde eksik varmı peki :) ilk aylar için tulum almadım bir de yelek 3 tane aldım listenin sonundaydı kopyalamamışım :)Baya tamamlanmış listelistede var mı göremedim ama yelek lazım olabilir 3-6-9 aylık şeklinde yelek almıştım ben
Bir de ilk aylar çorap çok giyemeyeceğini düşündüğümden uzun kollu kendinden patikli tulum aldım 3-4 tane
Önlük sayısı belki biraz daha olabilir bayaaa kullanılıyor çünkü
Kız çocukta biraz dikkat gerek ama kolay bence ya
Erkekte takım taklavat bi dünya hangi birini temizlicez
O ara işiyolar zaten heralde uğraşırken olup olmadık yere
İnsallah tatlımSağolun kızlariyi ki varsınız.
Canım benim de ikisi de önden gidiyordu biri 1 aydır geriye düştü. Yarın olsun anlarız canım, güzel haberlerle gel inşallah. Kız o çiş ya da akıntıdır, su olsa durmaz öylebenim hep ıslak.
Takviye vitaminlerimize devam edicez canımTeşekkür ederiz canımYani hafif gıdım çıktı vs. ama evet herkes çok şişmedin diyo. Üst bacaklarım baya kilo aldı -göbek harici-, diğer yerler makul seviyede şişti. Saçım yoktur benim(kaynak takardım), şimdi saç fışkırıyorum. Cildim parladı vs. Ama bakalım doğumdan sorna neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?