2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
geçmiş olsun canım. evet yıkayım ütüleyim hazır olsun en iyisi çantayı ne zaman hazırlasam ki

geçmiş olsun canım. evet yıkayım ütüleyim hazır olsun en iyisi çantayı ne zaman hazırlasam ki
Teşekkür ederim Bu hafta eşime hazırlatmayı planlıyorum ben ufak hurçlara koymuştum zaten bebeğin kıyafetlerini onları ve benimkileri ekleriz sadece geceliği kırışmasın diye en son koyarız diye düşünüyorum

Canım bence herşeyini aldıysan hazırla çantanı da dursun bi kenarda fermuarını kapatmazsın istersen havasız kalır diye düşünüyorsan. Ben daha tamamlayamadım eksikleri haftasonu tamamlayabilirsem inşallah direkt hazırlıycam çantayı baksana bizim kızlar doğurmaya başladı bile

Ne kadar az kaldı seninde yaa ayy maşallah maşllah

Bide yüzün hiç değişmedi kız yamultur normalde merve
Teşekkür ederiz canım Yani hafif gıdım çıktı vs. ama evet herkes çok şişmedin diyo. Üst bacaklarım baya kilo aldı -göbek harici-, diğer yerler makul seviyede şişti. Saçım yoktur benim(kaynak takardım), şimdi saç fışkırıyorum. Cildim parladı vs. Ama bakalım doğumdan sorna neler olacak

ben de yıkayıp ütüleyip hurçlara koymayı düşünüyorum hazır olsun en azından. teşekkür ederim :)

aynen doğumlar yaklaştıkça tutuştum valla :) kendi ihtiyaçlarımı almadım henüz gecelik falan canım. bu hafta yıkama ütülemeyi yapayım artık sağol canım.

Kızlar aldığım kıyafetlerde eksik var mı sizce şunu da alman lazımd ediğiniz? bi bakabilir misiniz ? haftasonuna kadar eksikleri tamamlıcam.

0-3 ay hastane çıkışı seti ( 2 tane 10lu alındı )

Yedek tulum

0-3 ay
3-6 ay3 adet h&m

5 tane 0-3 yedek alt 5 tane 3-6 ay yedek ALINDI

0-3 ay3 adet ebebek
3-6 ay4 adet LCW , 2 adet ebebek ,

5er tane 0-3 ay 5er tane 3-6 ay KOLSUZ BODY

0-3 ay6 adet h&m
3-6 ay

KISA KOLLU BODY ALINDI

0-3 ay3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby
3-6 ay2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby

UZUN KOLLU BODY ALINDI

0-3 ay4 adet e-bebek
3-6 ay4 adet lcw

çorap 5 adet yenidoğan 5 adet 3 aylık ALINDI

• şapka HASTANE ÇIKIŞI İLE BİRLİKTE 4 TANE ALINDI
eldiven 3 TANE ALINDI

önlük 2 TANE LCW ALINDI 2 tane ebebek ALINDI

müslin battaniyeler 3 adet ALINDI

penye battaniye hastane çıkışında 2 tane var YETER

ağız bezleri 10LU ALINDI

bağlamalı iç zıbın 2 TANE ALINDI 2 TANE DAHA ALINACAK

Baya tamamlanmış liste listede var mı göremedim ama yelek lazım olabilir 3-6-9 aylık şeklinde yelek almıştım ben
Bir de ilk aylar çorap çok giyemeyeceğini düşündüğümden uzun kollu kendinden patikli tulum aldım 3-4 tane
Önlük sayısı belki biraz daha olabilir bayaaa kullanılıyor çünkü

yürüyüşümü etkilemiyor ama bacaklar yürümüyor gibi resmen:) evet kalsiyumu artırmam lazım doğru söylüyorsun, yürüyüş de işe gel git dışında yok ama yeterli diye düşünüyorum çok teşekkür ederim:)

bodylerde eksik varmı peki :) ilk aylar için tulum almadım bir de yelek 3 tane aldım listenin sonundaydı kopyalamamışım :)

Kız çocukta biraz dikkat gerek ama kolay bence ya
Erkekte takım taklavat bi dünya hangi birini temizlicez
O ara işiyolar zaten heralde uğraşırken olup olmadık yere

Takım taklavat
Erkek için şöyle söyliiim, altını açtığınızda ilk hamleniz pipi üstüne mendil koymanız olsun
Islak mendil, müslin vs. Hatta keçeden, pamuktan, kumaştan yapılan pipi külahları satılıyo pipiye şapka gibi takıyosun işerse emiyo güya, ama o pipi işerken kalkıp dikleştiği için o şapka uçuşa geçebilir.
Biz kucağına müslini çeker altını temizlerdik. Bi’ kere kendi suratına, bi kere de amcasının suratına işedi

Gazlı kaka yaptığında bazen pipisine kadar kala olurdu mesela, o zaman enfeksiyon kapabiliyo, kızarabiliyo pipi. Merhem vermişti doktoru..

Kızlarda daha dikkatli temizlemek gerekiyo sanırım önden arkaya vs.. Ama erkekte o sıkıntı yok işte sil sağdan sola soldan sağa

İnsallah tatlım durmaz mı ay iyi bari .benim bianda azaldıya doktor da suyun gelmiş anlamamıssındır dedi böyle ıslaklık olurdu da sımdıde olunca .

Takviye vitaminlerimize devam edicez canım
Emzirmekte hamilelikle aynı süreç aslında bence yine gidiyo bizden

İyi olacak herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…