2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pipi külahııı

Allahımm ben naapcamm ahahaha

Ne güzel anlatmışsin

Canım ben de normal ve şık bir terlik için baya bakındım seçtiğimi göndereyim başka almayı düşünüyosan fikir olsun

Birefebirece canım gözün aydın inşallah hepimiz bebişlerimizin kokusunu içimize çekebiliriz senin gibi, şuan yaşadıpın duyguları o kadar çok merak ediyorum, tadını çıkar sağlıkla büyüsün bebiş

aynen denemek lazım canım gecelik de almadım ben daha
Bende almadım daha canım yalnız değilsin
oyyy şuna bak altın büllük bizim içinde öp kokla canım
Bende de var erken Doğum riski hiç bir şey hazır değil. Bizdeki bu rahatlık
Canım benimki geldi çok güzel ama o kadar dar ki 39 değil mübarek 36 olmadı bana

Takviye vitaminlerimize devam edicez canım
Emzirmekte hamilelikle aynı süreç aslında bence yine gidiyo bizden

İyi olacak herşey çok güzel olacak
Bundan sonrasını hiiç bilmiyorum, inşallah iyi yönlendiren briileri olur etrfımda. Şuan koca bir sıfırım:)))
İnşallah çok güzel olacak canım ya, çoook güzel günler bizi bekliyor..

Oyu maşallah size

Dün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.

Amin canım maşallah atlattın darısı bizlerin başına hayırlısıyla, kaç kg doğdu bebek tam kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…