2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin canım maşallah atlattın darısı bizlerin başına hayırlısıyla, kaç kg doğdu bebek tam kaç haftalıksın
3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...

Amiiinnn.Maşallah ya sağlıkla güle güle büyütün.Küveze girmedi sanırım.En güzel yönü bu.Annelik muhteşem bir duygu dileyen herkese nasip olsun inşallah.

3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...

Maşallah maşallah daha iyi olsun inşallah.Kilosu çok güzel zaten.Bol bol sütlerin paşaya inşallah

Oh çok şükür küvöze gerek kalmamış çok sevindim .güle güle büyüt hayırlı evlat olsun inşallah.
Darısı hepimizin başına inşallah.

Benim eşimde tek çocuk ve çocuk çok istiyor, bana kalırsa 1 yeter, allah ona sağlık versin. Daha bunu kucağımıza almadan çocuk 1 yaşını geçsin 2. Yi deneyelim yaşın 40 olmadan diyor. Yani 3 yıldan beri 3 tüp bebek 2 doğum 1 büyük ameliyat benimkide can sonuçta. 35e kadar hep 20 hissederdim şimdi 40.

boynu bükük, kimsesiz, biçare kalan sorularım işte bunlardı canım
Ben siveno almıştım ama minoriste çok iyiymiş

Kızlar yaaa kız bebekleri için ne güzel seyler var kızım olsa adını alya koyar bunu yaptırırdım ne kadar zarif

Eklentiler

• 711D81AC-D7D8-42ED-97E1-393817B8EAB4.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 65
babanesine geldik
bizim niloşa gene almış bişeyler
benden çok aldılar valla anane babane

Eklentiler

• 8A28F3D5-5DD4-4D73-8D26-F79BFD6D75C5.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 19E3B697-F25B-4F05-80A6-2528243F1E86.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 47
  • B2132E04-B825-47F3-8DC0-1EFD524B2A47.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 89
Yaaaaa
Kendisi istediği zamanda istediği şekilde gelmiş biz ne yaparsak yapalım minik kuşunuzu sağlıkla büyütün canım ömrü uzun güzel olsun

Benim yine elim ayağım titriyo
Tansiyonum düştü büyük ihtimal
Bende bundan çekicem galiba
Diktim ayaklarımı tepeye yatıyorum
Dün akşam eşimle biraz yürüyelim dedik bi bulantı bi gözkarartısı bayılıcam sandım, girdik bi yerde oturdukta kendime geldim, tansiyonda sorun valla.
Benimde kocam sıkıldı diyetimden herşeyi yememi istiyor adam
Benimkide iç portakal suyu, ye cips, sütü çikolatayla iç boşver diyor
İşte kilosu önde gidiyor inşallah daha kötü bişey olmaz
Bebek açısından çok zorun yok canım sadexe önde gittiği için sezeryana cevirebiliyor. Birde ciğerleri daha geç gelişiyormuş okadar
Kız çocukta biraz dikkat gerek ama kolay bence ya
Erkekte takım taklavat bi dünya hangi birini temizlicez
O ara işiyolar zaten heralde uğraşırken olup olmadık yere
Benim iki yeğende erkek, ablam her kakadan sonra çeşmede yıkardı poposunu sıvanıp kalırdı

bodylerde eksik varmı peki :) ilk aylar için tulum almadım bir de yelek 3 tane aldım listenin sonundaydı kopyalamamışım :)
Ben tulum aldım içine gece özellikle uyurken battaniye örtmeyip kusa kollu çıtçıtlı ve tulumla uyutucam.

maşallah canım sağlıkla büyüsün. Küvezede girmemiş çok güzel. Ne mutlu sana doya doya kokla bizim yerimize de.

Erken Doğum riski olduğu için ciğer geliştirici yapıldı ve sezeryan olacak zaten Doğum beni tedirgin eden doğduktan sonra farklı sıkıntılar oluyormuş nette okuduğum kadarıyla bugün çok dikkat ettim yediklerime bilseydim daha önceden önlem alırdım

Doğduktan sonrada sıkı şeker takibi bebişe başka bir sorun bilmiyorum canım, ben17. Haftadan beri biliyorum şekerimi 3 doktora gidiyorum 1. Prof ivfci, 2. Prof perinatolog 3. İyi bi doğum uzmanı hiç öyle abartı risklerden bahsetmediler, endişelenme

Birefebirece canımmmm mesajını okuyunca okadar etkilendimki inan gözlerim doldu. Çok şükür sağlıkla geldi emdi annesini, bundan sonrada herşey yolunda gidecek

İçimi ferahlattın canım sağol zaten internette yazılanlar felaket habercisi gibi

Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…