- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...Amin canım maşallah atlattın darısı bizlerin başına hayırlısıyla, kaç kg doğdu bebek tam kaç haftalıksın
Dün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...
Oh çok şükür küvöze gerek kalmamış çok sevindim .güle güle büyüt hayırlı evlat olsun inşallah.3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...
Bu arada endokrine gittim açlık 88
I.saat tokluk 120
II.saat tokluk 97
Doktor tebrık etti
Benim eşimde tek çocuk ve çocuk çok istiyor, bana kalırsa 1 yeter, allah ona sağlık versin. Daha bunu kucağımıza almadan çocuk 1 yaşını geçsin 2. Yi deneyelim yaşın 40 olmadan diyor. Yani 3 yıldan beri 3 tüp bebek 2 doğum 1 büyük ameliyat benimkide can sonuçta. 35e kadar hep 20 hissederdim şimdi 40.Benim daha ilk. 33 yaşındayım. İkinciyi yapamam herhalde. Sıkıntılı oldu bu hamileliğim. Enfeksiyonlar, ağrılar, erken gelen kasılma ve sancılar.. Eşim de izin vermiyor zaten. Normalde çocukları çok sever ve birden fazla istiyordu önceden. Şimdi diyor ki bir tane yeter. Senden fazla çıkmayacak gibi
Ben siveno almıştım ama minoriste çok iyiymişboynu bükük, kimsesiz, biçare kalan sorularım işte bunlardı canım
bu hafta kıyafetleri yıkamak ütülemek için erken mi sizce kızlar?
YaaaaaDün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...
Çok şükür masallah. Sağlıkla büyüt. Hanene saglil,huzur,bereket getirsin inşallah3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...
Dün akşam eşimle biraz yürüyelim dedik bi bulantı bi gözkarartısı bayılıcam sandım, girdik bi yerde oturdukta kendime geldim, tansiyonda sorun valla.Benim yine elim ayağım titriyo
Tansiyonum düştü büyük ihtimal
Bende bundan çekicem galiba
Diktim ayaklarımı tepeye yatıyorum
Benimkide iç portakal suyu, ye cips, sütü çikolatayla iç boşver diyorBenimde kocam sıkıldı diyetimden herşeyi yememi istiyor adam
Bebek açısından çok zorun yok canım sadexe önde gittiği için sezeryana cevirebiliyor. Birde ciğerleri daha geç gelişiyormuş okadarİşte kilosu önde gidiyor inşallah daha kötü bişey olmaz
Benim iki yeğende erkek, ablam her kakadan sonra çeşmede yıkardı poposunu sıvanıp kalırdıKız çocukta biraz dikkat gerek ama kolay bence ya
Erkekte takım taklavat bi dünya hangi birini temizlicez
O ara işiyolar zaten heralde uğraşırken olup olmadık yere
Ben tulum aldım içine gece özellikle uyurken battaniye örtmeyip kusa kollu çıtçıtlı ve tulumla uyutucam.bodylerde eksik varmı peki :) ilk aylar için tulum almadım bir de yelek 3 tane aldım listenin sonundaydı kopyalamamışım :)
Vay vay vayyyyHihi 35. Hafta +18,5
20yle tamamlarım inş ben:)) zaten 20 yi geçtiğim an, bebekleri dogurtturucam(saka tabii )
Eki Görüntüle 2271583
Dün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
Erken Doğum riski olduğu için ciğer geliştirici yapıldı ve sezeryan olacak zaten Doğum beni tedirgin eden doğduktan sonra farklı sıkıntılar oluyormuş nette okuduğum kadarıyla bugün çok dikkat ettim yediklerime bilseydim daha önceden önlem alırdımDün akşam eşimle biraz yürüyelim dedik bi bulantı bi gözkarartısı bayılıcam sandım, girdik bi yerde oturdukta kendime geldim, tansiyonda sorun valla.
Benimkide iç portakal suyu, ye cips, sütü çikolatayla iç boşver diyor
Bebek açısından çok zorun yok canım sadexe önde gittiği için sezeryana cevirebiliyor. Birde ciğerleri daha geç gelişiyormuş okadar
Benim iki yeğende erkek, ablam her kakadan sonra çeşmede yıkardı poposunu sıvanıp kalırdı
Ben tulum aldım içine gece özellikle uyurken battaniye örtmeyip kusa kollu çıtçıtlı ve tulumla uyutucam.
Erken Doğum riski olduğu için ciğer geliştirici yapıldı ve sezeryan olacak zaten Doğum beni tedirgin eden doğduktan sonra farklı sıkıntılar oluyormuş nette okuduğum kadarıyla bugün çok dikkat ettim yediklerime bilseydim daha önceden önlem alırdım
İçimi ferahlattın canım sağol zaten internette yazılanlar felaket habercisi gibiDoğduktan sonrada sıkı şeker takibi bebişe başka bir sorun bilmiyorum canım, ben17. Haftadan beri biliyorum şekerimi 3 doktora gidiyorum 1. Prof ivfci, 2. Prof perinatolog 3. İyi bi doğum uzmanı hiç öyle abartı risklerden bahsetmediler, endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?