2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Ben lierac kullaniyorum hiç catlamadim ama ilk hamileligimde bepanthol un catlak kremini kullandim suan piyasada yok o onla da catlamadimmm.... herkes genetik oldugunu söylüyor... krem surmek engellmez eger catlayacaksan catliyorsun diyorlar

Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??

Canım şimdi hiçbirsey kullanmıyorum.Ilk gebeliğimde 2 koca tüp lierac bitirdim.Yine de çok çatladı göbeğim

Canım ben frei öl diye bir yağ aldım şimdilik hiç çatlamadım. Düzenli de kullanmadım işin açığı.

Aynen canım bunda da benzedikNeyse bak ben bugun bozmamaya karar verdim moralimi, bisssüürüü bişeyler yedim bence alacak onları kızım canım minnoşum senin kız da alacak başak veya burçak su an hangisi o belli değil ama o da alacak hatta bugün yazmıssın biraz kapatmıs farkı belki ilerleyen gunler de daha da kapatır kapatmazlarsa da minyon doğarlar tahliye olunca yerler inşallah napalımmm yani mutluyuzu pozitifiz hadi bakalım

Yaa beni bütün gün heyecanlandirdin ❤❤ Darısı hepimizin başına inşallah

Frei öl çatlak kremini kullanıyorum henüz bi çatlama olmadı ama genetik etkende önemli diyorlar

Ben dermatologa sordum lierac yada başka sey farketmez annen çatladıysa kaçarın yok çatlayacaksın dedi. Önemli olan 5 dk hergün masaj yapmanmış genetik faktörün dışında. Birse bulgaristanda bi krem var türkiyede yok bulabilirsen onu al dedi istememiştim. Annen çatlamışmı canım?

Birefebirece canim gözün aydın allah analı babali büyütsün saglikla insallah darısı bide cantami hazırlamadım yikandk utulendj benimkinin hareketleride çok keskin hic durmuyor cok canımı yakiyor dogurcam saniyorum hemen hazirlamam lazim yarin doktora gidiyorum

İcine doğmuş canım tekrardan gozunuzaydin spinal deneyimin nasıldı bı sıkıntın var mı iyimisin

maşallah sizee maşallahh

Şuan benimde ayaklar alev aldı resmen tatlı telaslar

bu hafta kıyafetleri yıkamak ütülemek için erken mi sizce kızlar?

Erken sayılmaz. Yapmanın bir sakıncası yok
Benim ikinci olduğu için mi bilmiyorum ama bu konuyu fazla düşünmüyorum. Yıka, kurut, ütüle. Bu zaten normal çamaşırlara da yaptığımız çok rutin bir iş:). Dolabı temizleyip yerleştirmek biraz zahmetli.

Çantayı hazırlamak da maksimum 2 saat. Ne koyacağım belli. Aklına geldikçe ekleme de yapabilirsin üstelik

Bayram tatilinde evde olucam. O zaman aradan çıkar diye düşünüyorum.

Ilk hamileliğimde lierac aldim ama hepi topu 2 ya da 3 kere surdum. Hic catlamadim. Bunda ise bir gram bile yağ ya da krem kullanmadim. Yine çatlağım yok maşallah

Ama 9 ay neredeyse yağ içinde yatanlar tanıyorum yine çatladılar yine çatladılar
Ben bu kremlerin ise yaradığına inanmıyorum. Belki çatlakların çoğalmasını bir nebze engelliyordrr ya da derinleşmesini engelliyordur.

Ben lierac kullaniyorum hiç catlamadim ama ilk hamileligimde bepanthol un catlak kremini kullandim suan piyasada yok o onla da catlamadimmm.... herkes genetik oldugunu söylüyor... krem surmek engellmez eger catlayacaksan catliyorsun diyorlar
Canım şimdi hiçbirsey kullanmıyorum.Ilk gebeliğimde 2 koca tüp lierac bitirdim.Yine de çok çatladı göbeğim
Canım ben frei öl diye bir yağ aldım şimdilik hiç çatlamadım. Düzenli de kullanmadım işin açığı.
Frei öl çatlak kremini kullanıyorum henüz bi çatlama olmadı ama genetik etkende önemli diyorlar
B bibliyofil_k arkadasım sanırım sen sormustun ben de lierac kullandım ben de catlamadım ama baska bi arkadasım da kullanıdıgı halde catladı genetik dedikleri doğru sanırım

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım bende genetik faktörler devreye girdi baştan beri hep nemli tuttum yine çatlayacagım varsa kaçamıcam sanırım. Evet laiyka annem çatlamış canım

3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...
Bebeğin miadını doldurmuş demek ki canım, normal kilosunda doğmuş, zaten gelişimi öndeydi, bazı bebekler erken olgunlaşır anne karnında, bundan sonrası hep güzel olsun, bol sütlü günler diliyorum

hastane çantası ;

2 tane hastane çıkışı
2 tane müslin örtü
10 adet bebek bezi
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
2 adet lohusa külodu
1 paket depend lohusa pedi
4 adet çorap
terlik taç
2 pijama
2 gecelik
2 sabahlık
makyaj malzemeleri
göğüs ucu kremi
diş fırçası
diş macunu
şampuan
puset
pişik kremi
çıkarken giymeye rahat elbise
ıslak mendil
2 adet zıbın
2şer adet alt üst takım
5 adet ağız mendili
2 adet çorap çorap
2 adet eldiven

kızlar eksik bişey varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…