Ben lierac kullaniyorum hiç catlamadim ama ilk hamileligimde bepanthol un catlak kremini kullandim suan piyasada yok o onla da catlamadimmm.... herkes genetik oldugunu söylüyor... krem surmek engellmez eger catlayacaksan catliyorsun diyorlarKızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Canım ben frei öl diye bir yağ aldım şimdilik hiç çatlamadım. Düzenli de kullanmadım işin açığı.Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Aynen canım bunda da benzedikTeşekkürler birisi senin ismin oldudiğeri de isteyebikeceğin bir isim benim kızların vaftiz annesi sensin
Bunda da kaderimiz benzedi. Benim de kızlardan biri aynı durumda 2 hafta önce çok endişelendim. Ama ben yemek alışkanlığımı hiç değiştirmedim. Bakalım yarın ne diyecek doktorum. İnşallah normale dönerler canım. Sen yine de beslenmene odaklan.
Yaa beni bütün gün heyecanlandirdin ❤❤ Darısı hepimizin başına inşallahDün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
Frei öl çatlak kremini kullanıyorum henüz bi çatlama olmadı ama genetik etkende önemli diyorlarKızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Ben dermatologa sordum lierac yada başka sey farketmez annen çatladıysa kaçarın yok çatlayacaksın dedi. Önemli olan 5 dk hergün masaj yapmanmış genetik faktörün dışında. Birse bulgaristanda bi krem var türkiyede yok bulabilirsen onu al dedi istememiştim. Annen çatlamışmı canım?Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Dün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
Ben kullaniyorum canim doktorum tavsiye etmistiKızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Dün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
Şuan benimde ayaklar alev aldı resmenİş yerinde yarın son günüm hem mutluyum hem buruk cuma günü mobilyalar gelicek kalbim yerinden çıkıcak gibi sabırsızlıktan
Minik minik kıyafetleri yıkayacağım Allahım bütün duyguları aynı anda yaşamak
Öte yandan Ayak ödemim fazlasıyla arttı tansiyon normal
Tuzlu buz gibi su yaptım ayakları daldırdım içine oturuyorum öyleŞuan benimde ayaklar alev aldı resmentatlı telaslar❤
bu hafta kıyafetleri yıkamak ütülemek için erken mi sizce kızlar?
Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Ben lierac kullaniyorum hiç catlamadim ama ilk hamileligimde bepanthol un catlak kremini kullandim suan piyasada yok o onla da catlamadimmm.... herkes genetik oldugunu söylüyor... krem surmek engellmez eger catlayacaksan catliyorsun diyorlar
Canım şimdi hiçbirsey kullanmıyorum.Ilk gebeliğimde 2 koca tüp lierac bitirdim.Yine de çok çatladı göbeğim
Canım ben frei öl diye bir yağ aldım şimdilik hiç çatlamadım. Düzenli de kullanmadım işin açığı.
Frei öl çatlak kremini kullanıyorum henüz bi çatlama olmadı ama genetik etkende önemli diyorlar
B bibliyofil_k arkadasım sanırım sen sormustun ben de lierac kullandım ben de catlamadım ama baska bi arkadasım da kullanıdıgı halde catladı genetik dedikleri doğru sanırım
Ben dermatologa sordum lierac yada başka sey farketmez annen çatladıysa kaçarın yok çatlayacaksın dedi. Önemli olan 5 dk hergün masaj yapmanmış genetik faktörün dışında. Birse bulgaristanda bi krem var türkiyede yok bulabilirsen onu al dedi istememiştim. Annen çatlamışmı canım?
Bebeğin miadını doldurmuş demek ki canım, normal kilosunda doğmuş, zaten gelişimi öndeydi, bazı bebekler erken olgunlaşır anne karnında, bundan sonrası hep güzel olsun, bol sütlü günler diliyorum3100 gram doğdu. Adete göre 34 haftalık. Çok şükür kendi nefes alıyor kuvoze gerek yok kan şekeri iyi kakasını da yaptı. Emzirdik de. Allah'a bin şükür yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?