- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Benim doktorum da aman aman bisey demedi,bebek iri doğmasın diye dikkat edelim dedi yoksa normal doğum yapmakta zorlanirsin dedi onun dışında endişelenecek bisey yok ki benim şekerim çok yüksek çıktıİçimi ferahlattın canım sağol zaten internette yazılanlar felaket habercisi gibi
Tarak ve düzleştirici yada maşa ekleyebilirsin canım bide kokusuz doğal roll-on olabilir malum yaz ayıhastane çantası ;
2 tane hastane çıkışı
2 tane müslin örtü
10 adet bebek bezi
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
2 adet lohusa külodu
1 paket depend lohusa pedi
4 adet çorap
terlik taç
2 pijama
2 gecelik
2 sabahlık
makyaj malzemeleri
göğüs ucu kremi
diş fırçası
diş macunu
şampuan
puset
pişik kremi
çıkarken giymeye rahat elbise
ıslak mendil
2 adet zıbın
2şer adet alt üst takım
5 adet ağız mendili
2 adet çorap çorap
2 adet eldiven
kızlar eksik bişey varmı ?
Fazla var eksik yok :)hastane çantası ;
2 tane hastane çıkışı
2 tane müslin örtü
10 adet bebek bezi
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
2 adet lohusa külodu
1 paket depend lohusa pedi
4 adet çorap
terlik taç
2 pijama
2 gecelik
2 sabahlık
makyaj malzemeleri
göğüs ucu kremi
diş fırçası
diş macunu
şampuan
puset
pişik kremi
çıkarken giymeye rahat elbise
ıslak mendil
2 adet zıbın
2şer adet alt üst takım
5 adet ağız mendili
2 adet çorap çorap
2 adet eldiven
kızlar eksik bişey varmı ?
tarağı makyaj malzemelerinin olduğu çantaya koydum canım yazmamışım :)Tarak ve düzleştirici yada maşa ekleyebilirsin canım bide kokusuz doğal roll-on olabilir malum yaz ayı
Yok be hayatim yuruyen penguene dondum, o senin guzel gonlunBoşuna demiyorum taş gibi hatunlar temmuz annelerine toplanmış diye.Masaallah totisinizi kaşıyın
Ahh canim cok tesekkur ederim cok naziksinVay vay vayyyy
Çok havalı görünüyosun canım
farklı bi auran var senin
Maşallah subanallah
Sen genede yarin direk kontrole git canim, etkilenirse o kadar da hafif diil diye biliyorum ama oyle kolay kolay da etkilenmiyorlar, internette en dusuk ihtimalleri bile yaziyorlar. Bebegin bel cevresini ve suyunu olcsunlerİçimi ferahlattın canım sağol zaten internette yazılanlar felaket habercisi gibi
İlk gebelik mi canım, niye sezeryanErken Doğum riski olduğu için ciğer geliştirici yapıldı ve sezeryan olacak zaten Doğum beni tedirgin eden doğduktan sonra farklı sıkıntılar oluyormuş nette okuduğum kadarıyla bugün çok dikkat ettim yediklerime bilseydim daha önceden önlem alırdım
Bel çevresi 2 hafta önde suyu iyi çıktı ama akşam tokluk 183 ölçtüm yarın gidecem doktoraSen genede yarin direk kontrole git canim, etkilenirse o kadar da hafif diil diye biliyorum ama oyle kolay kolay da etkilenmiyorlar, internette en dusuk ihtimalleri bile yaziyorlar. Bebegin bel cevresini ve suyunu olcsunler
Benim gündüz de yüksekti ama akşam tokluk 183 çıktı sanırım artık durum ciddiBenim doktorum da aman aman bisey demedi,bebek iri doğmasın diye dikkat edelim dedi yoksa normal doğum yapmakta zorlanirsin dedi onun dışında endişelenecek bisey yok ki benim şekerim çok yüksek çıktı
İlk gebelik ama daha önce rahim ağzından bi operasyon geçirdiğim için sonraki gebeliklerde sıkıntı yaşamamam için sezeryanı uygun gördüİlk gebelik mi canım, niye sezeryan
Anladım canımcım, ikiniz için en iyisi neyse o olsun inşallahİlk gebelik ama daha önce rahim ağzından bi operasyon geçirdiğim için sonraki gebeliklerde sıkıntı yaşamamam için sezeryanı uygun gördü
Teşekkür ederim canım umarım sıkıntısız tamamlarız hepimiz çok zor bişey olacak bu endişesiyle gün geçirmekAnladım canımcım, ikiniz için en iyisi neyse o olsun inşallah
Yok kuzum yaparken baya sabır gerekiyor anı refleks göstermemek filan gerekiyor ama bir dakikanin içinde tamamen uyuşmuş oluyorsun. Sonrasında da internette yazdıkları gibi bel ağrısı falan olmadı.İcine doğmuş canım tekrardan gozunuzaydin spinal deneyimin nasıldı bı sıkıntın var mı iyimisin
Ben lierac kullanıyorum ve catlaklarim bı hayli fazla. Genetik bence de, catlayacaksa çatlıyorKızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Ağzın bal yesin kızzzzKızlar milyonlarca catlagim vardı karnım gergin olduğu için öyle görünüyormuş şimdi.hic biri belli değil bı tek annelik çizgisi var :))) çatlaklara takmayin mujdee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?