2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İçimi ferahlattın canım sağol zaten internette yazılanlar felaket habercisi gibi
Benim doktorum da aman aman bisey demedi,bebek iri doğmasın diye dikkat edelim dedi yoksa normal doğum yapmakta zorlanirsin dedi onun dışında endişelenecek bisey yok ki benim şekerim çok yüksek çıktı

Tarak ve düzleştirici yada maşa ekleyebilirsin canım bide kokusuz doğal roll-on olabilir malum yaz ayı

Fazla var eksik yok :)

Tarak ve düzleştirici yada maşa ekleyebilirsin canım bide kokusuz doğal roll-on olabilir malum yaz ayı
tarağı makyaj malzemelerinin olduğu çantaya koydum canım yazmamışım :)
düzleştiriciyide tembihledim benim kocaya giderken koyacak inşallah unutmazsa
şimdi kullandığım için daha koymadım

Bugün akşam saatlerinde kasılmalar(yalancı sancilar) yaşadım sonrasinda bebenin hareketleri de baya canımı yaktı.Simdi biraz daha iyi.Saglikla zamanında gelsin minnaklar.Arada böyle bizi korkutuyorlar ama napalim canları sağolsun.

İlk gebelik mi canım, niye sezeryan

Sen genede yarin direk kontrole git canim, etkilenirse o kadar da hafif diil diye biliyorum ama oyle kolay kolay da etkilenmiyorlar, internette en dusuk ihtimalleri bile yaziyorlar. Bebegin bel cevresini ve suyunu olcsunler
Bel çevresi 2 hafta önde suyu iyi çıktı ama akşam tokluk 183 ölçtüm yarın gidecem doktora

Benim doktorum da aman aman bisey demedi,bebek iri doğmasın diye dikkat edelim dedi yoksa normal doğum yapmakta zorlanirsin dedi onun dışında endişelenecek bisey yok ki benim şekerim çok yüksek çıktı
Benim gündüz de yüksekti ama akşam tokluk 183 çıktı sanırım artık durum ciddi

İcine doğmuş canım tekrardan gozunuzaydin spinal deneyimin nasıldı bı sıkıntın var mı iyimisin
Yok kuzum yaparken baya sabır gerekiyor anı refleks göstermemek filan gerekiyor ama bir dakikanin içinde tamamen uyuşmuş oluyorsun. Sonrasında da internette yazdıkları gibi bel ağrısı falan olmadı.

Bebeğimi ilk öğrendiğimde ultrason kağıdında beklenen doğum tarihi 9 temmuzdu:) ama ben 22 Mayıs da dogurdum haziran bile değil Mayıs annesi oldum :) ya bu işler hiç belli olmuyor her an hazırlıklı olmakta fayda var. Allah'tan hem eşime hem kendime hem bebeğe detaylı bir çanta hazirlamisim aldık çıktık direkt napicaz ne goturucez durumu olmadı insan korkunç panikliyor çünkü :)

Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Ben lierac kullanıyorum ve catlaklarim bı hayli fazla. Genetik bence de, catlayacaksa çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…