2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim gündüz de yüksekti ama akşam tokluk 183 çıktı sanırım artık durum ciddi
Benim genelde akşamları çok iyi oglenler yüksek. Sana tavsiyem kepek yada buğday olmayan şeyler yeme,hide porsiyona dikkat et. Ben öğlen pilav yedim pirinç baya yürüdüm anca şekerim 138 falan çıktı yürüyüş yapmasaydim en az 170 falan cikardi

Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Ben hamileliğimin başında aldım kullandım ve hiç çatlamadı göbeğim göğüslerim kalçalarım ama kişiden kişiye de değişir herlade tatlım

Hatırlarsan o zaman tartışma çıkmıştı kuzum Bi arkadaş bebeğini kaybetmişti ve sen cinsiyetini öğrenmiştin hepimizden herkesten önce taa o zamandan belliymiş sıpanın çabuk gelişeceği
Sezaryan olursam tercihim spinal olur benimde sanırım o ana şahit olmak çok güzel

Hatırlıyorum tabi hatirlamam mi
Harika eşsiz muazzam bir his kesinlikle tamamen uyuma onun gelisini görmek paha bicilemeZ

Bana da bazen geliyor o bel agrilari valla,panikliyorum dogurucam mi acaba diye Hastane çantan hazir mi?
Yok canım bu hafta hazırlayacağım bugün doktor kontrolüm vardı. Ultrasonla baktı 2100gr suyu fazla kafakocaman. Rahim ağzı iyi dedi. 2 hafta sonra çağırdı. Erkekte bel çok ağrır derler büyükler. Buraya geldiğimden beri 1 kg almışım 7 haftadır kg almıyordum

Günaydın kızlar
Çok kötü bı ruyayla ağlayarak uyandım. Dr.a gitmişim Dr bı turlu kilosunu soylemiyo çıkmak üzereyken gel bı daha bakayım diyo bu sefer çocuğu ciksriyo cımbız gibi biseyle sonra biseye sıkıştırıp ölçmeye çalışıyor napiyosunuz ben bunu mu istedim zarar veriyorsunuz canını acitiyosunuz istemiyorum öğrenmek diyorum ama görünüm bebek gibi değil henüz geri koyun diyorum Dr tekrar koyamiyo rahime boşlukta geziniyo ben bağıra bağıra ağlamaya başlıyorum çocuğumu kaybediyorum yardım edin yalvarırım diye çok etkilendim hepimiz sağ salim kavusalim inşallah

Doğum yaklaştıkça bilinçaltımız böyle rüyalara sebep oluyor canım, endişe etme.

Yok kuzum yaparken baya sabır gerekiyor anı refleks göstermemek filan gerekiyor ama bir dakikanin içinde tamamen uyuşmuş oluyorsun. Sonrasında da internette yazdıkları gibi bel ağrısı falan olmadı.
Darısı bizlere sen güzel bı doğumla açılışı yaptın bizlerede uğur getirirsin inşallah

Ödemdir büyük ihtimal o aldığın kilo,bide maalesef amerika/kanada yemekleri abur cuburlari daha kalorili ve yağlı Türkiyedekilerle oranla. Herseyini hazirla koy çantanı bir köseye kafan rahat etsin. Eksiklerin için Walmarta gidebilirsin ürünleri gayet iyi fiyati da uygun

Bebek bezi pampers pure aldım newborn 32li, ıslak mendil waterwipes. 3 müslin örtü, 4 tulum, 5 newborn kısa kollu çıtçıtlı, 3 tane 0-3 kısa kollu çıtçıtlı body, 2 tane 0-3 uzun kollu çıtçıtlı body, 6lı çorap 3 şapka, 3 eşofman altı patiksiz. Birde 5li penye battaniye diye aldım bizim pazen kumas çıktı battaniye diye koymuşlardı ama resmen kumaş. Eucerin şampuan, desitin mavi kutu pişik kremi ve birde burts bees losyon almıştım ama onu kendim kullanıcam, şimdi mustele yada earthmama bakıcam. Otokoltuğu alıcam ama heryerde graco var, diğerleri 300-400dolar civarı maxicosiler fln. Başka eksiğim varmı bilmiyorum

Aldıkların gayet yeterli fazlasina zaten gerek yok. Oto koltuğunu Türkiye geri getirmeyi düşünmüyorsan letgo dan al 2. El yada düşünürsen bile al ama tarihi geçmemiş olsun yoksa kullanamazsın. Oto koltuğu tek başına mi 300-400 dolar?

Evet sabitleme aparatıyla öyle. Oto koltuğu olmadan hastaneden çıkarmıyorlar. Graco/chicco 160-200dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…