Graconun sadece 2 modeli geçer almış adac güvenlik testinde, şimdi evenfloya bakayımEvet evet biliyorum cikarmazlar sana tavsiyem walmarttan bakman ama online rahatlikla 120 dolara bulursun graco yada evenflo
Uyduğun bi diyet var mı ben bugün gidecem doktora hiç bilgim yok bu konuda sen insülin kullanıyor musun bana da verir mi acabaBenim genelde akşamları çok iyi oglenler yüksek. Sana tavsiyem kepek yada buğday olmayan şeyler yeme,hide porsiyona dikkat et. Ben öğlen pilav yedim pirinç baya yürüdüm anca şekerim 138 falan çıktı yürüyüş yapmasaydim en az 170 falan cikardi
Ah bu hormonlarGünaydın kızlar
Çok kötü bı ruyayla ağlayarak uyandım. Dr.a gitmişim Dr bı turlu kilosunu soylemiyo çıkmak üzereyken gel bı daha bakayım diyo bu sefer çocuğu ciksriyo cımbız gibi biseyle sonra biseye sıkıştırıp ölçmeye çalışıyor napiyosunuz ben bunu mu istedim zarar veriyorsunuz canını acitiyosunuz istemiyorum öğrenmek diyorum ama görünüm bebek gibi değil henüz geri koyun diyorum Dr tekrar koyamiyo rahime boşlukta geziniyo ben bağıra bağıra ağlamaya başlıyorum çocuğumu kaybediyorum yardım edin yalvarırım diye çok etkilendim hepimiz sağ salim kavusalim inşallah
Mutlu nice güzel senelere inşallah yavrularınla beraber .doğum günün kutlu olsun ❤İlk kutlayan sen oldun Kadınlar Kulübü’m
Bi’ gün bekleseydi küçük bey birlikte doğacaktık.. @Birvarbiryokum
İyi ki doğdum ben ♥
Doğum yaklaştıkça bilinçaltımız böyle rüyalara sebep oluyor canım, endişe etme.
Doğuma kadar rüya gormeyim mümkünse artık hergun başka senaryolarAh bu hormonlar
Amin canım Allahım acısını göstermesin kimseye sağlıkla gelsinler
Canım ben katı kakao yağı, tatlı badem yağı, buğday ve sarı kantaron yağı karışımı sürüyorum henüz yeni çatlak olmadı eski kilo alıp verme catlaklarim duruyo belimde bacaklarimda. Kakao yağını her gün eritmek eziyet amaKızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Bende gece boyu uyuyamadım gaz sancım varKızlar belim feci ağrıyor yatamıyorum bel ağrısından. Daha 6-7 hafta var
olur canım neden olmasın, deneyerek al olmadı. şıklık kadar rahatlıkta önemliben de pijamalara uygın penye şal alayım diyorum ama ne kadar şık olabilir ki bilemedim
Bir ben eksiğim balım. Beni de koydun mu tamamdırhastane çantası ;
2 tane hastane çıkışı
2 tane müslin örtü
10 adet bebek bezi
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
2 adet lohusa külodu
1 paket depend lohusa pedi
4 adet çorap
terlik taç
2 pijama
2 gecelik
2 sabahlık
makyaj malzemeleri
göğüs ucu kremi
diş fırçası
diş macunu
şampuan
puset
pişik kremi
çıkarken giymeye rahat elbise
ıslak mendil
2 adet zıbın
2şer adet alt üst takım
5 adet ağız mendili
2 adet çorap çorap
2 adet eldiven
kızlar eksik bişey varmı ?
O su işte o kadar az değil sızıntı şeklinde olsa bile hiç durmuyor. Benim defalarca kilolarca geldiİnsallah tatlımdurmaz mı ay iyi bari .benim bianda azaldıya doktor da suyun gelmiş anlamamıssındır dedi böyle ıslaklık olurdu da sımdıde olunca .
Gözümde canlandı maziDün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
Canım kızın işleriyle uğraşmaktan iş yeri için duyduğum burukluğu unutacaksın merak etme. Çok keyifli bir süreç, inşallah isteyen herkes yaşar.İş yerinde yarın son günüm hem mutluyum hem buruk cuma günü mobilyalar gelicek kalbim yerinden çıkıcak gibi sabırsızlıktan
Minik minik kıyafetleri yıkayacağım Allahım bütün duyguları aynı anda yaşamak
Öte yandan Ayak ödemim fazlasıyla arttı tansiyon normal
Compengciğim göz var izan var bunun neresi 84 bana anlatır mısın?Günaydın burda bir adet 84lük var
Günaydın, bence bu soruyu kendine sor, vücudunu en iyi tanıyan sensin. Seni rahatsız eden bir durum ise bence bi doktoruna danış.günaydın kızlar..
iki sabahtır işe gelip kahvaltı etmeye başladığımda karnıma ve belime ağrı giriyor bir süre sonra geçiyor. regl olduğumda da böyle ağrıyordu. sizce bu önemli bişi mi? doktora gitmeli miyim?
Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Bencede görmeyelim yoksa ben kocalık olacak adamı dövücemDoğuma kadar rüya gormeyim mümkünse artık hergun başka senaryolar
5 senedir emek verdiğim yer hem küfür ederek işe gittim şu 34 hafta boyunca hemde şimdi ayrılasım gelmiyorO su işte o kadar az değil sızıntı şeklinde olsa bile hiç durmuyor. Benim defalarca kilolarca geldiaz daha sabretsin minnoşa söyle de. Hadi canım güzel haberlerle gel bugün inşallah.
Gözümde canlandı maziGüzel bir deneyim Allah herkesi sağlıkla kurtarsın. Yeniden hayırlı uğurlu olsun yavrun. Ömrü bereketli olsun.
Canım kızın işleriyle uğraşmaktan iş yeri için duyduğum burukluğu unutacaksın merak etme. Çok keyifli bir süreç, inşallah isteyen herkes yaşar.
Compengciğim göz var izan var bunun neresi 84 bana anlatır mısın?
Günaydın, bence bu soruyu kendine sor, vücudunu en iyi tanıyan sensin. Seni rahatsız eden bir durum ise bence bi doktoruna danış.
Çok haklısın canımBencede görmeyelim yoksa ben kocalık olacak adamı dövücem
Ya aldatıyor ya ilgi göstermiyor ya kavga ediyoruz sürekli rüyamda
Doğumdan sonra devam edecekmisin canım boşver dinlen artık sende son haftalarin keyfini cikar5 senedir emek verdiğim yer hem küfür ederek işe gittim şu 34 hafta boyunca hemde şimdi ayrılasım gelmiyor
Bebeğimin işleri biticek bu hafta sonu kendisi gelene kadar evde ne yapıcam bilmiyorum ama olsun canım güzel bi sebebim var ayrılmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?