2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Uyduğun bi diyet var mı ben bugün gidecem doktora hiç bilgim yok bu konuda sen insülin kullanıyor musun bana da verir mi acaba

Ah bu hormonlar
Amin canım Allahım acısını göstermesin kimseye sağlıkla gelsinler

günaydın kızlar..
iki sabahtır işe gelip kahvaltı etmeye başladığımda karnıma ve belime ağrı giriyor bir süre sonra geçiyor. regl olduğumda da böyle ağrıyordu. sizce bu önemli bişi mi? doktora gitmeli miyim?

Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
Canım ben katı kakao yağı, tatlı badem yağı, buğday ve sarı kantaron yağı karışımı sürüyorum henüz yeni çatlak olmadı eski kilo alıp verme catlaklarim duruyo belimde bacaklarimda. Kakao yağını her gün eritmek eziyet ama

Bir ben eksiğim balım. Beni de koydun mu tamamdır Hemen bir copy alalım

İnsallah tatlım durmaz mı ay iyi bari .benim bianda azaldıya doktor da suyun gelmiş anlamamıssındır dedi böyle ıslaklık olurdu da sımdıde olunca .
O su işte o kadar az değil sızıntı şeklinde olsa bile hiç durmuyor. Benim defalarca kilolarca geldi az daha sabretsin minnoşa söyle de. Hadi canım güzel haberlerle gel bugün inşallah.
Gözümde canlandı mazi Güzel bir deneyim Allah herkesi sağlıkla kurtarsın. Yeniden hayırlı uğurlu olsun yavrun. Ömrü bereketli olsun.
Canım kızın işleriyle uğraşmaktan iş yeri için duyduğum burukluğu unutacaksın merak etme. Çok keyifli bir süreç, inşallah isteyen herkes yaşar.
Günaydın burda bir adet 84lük var
Compengciğim göz var izan var bunun neresi 84 bana anlatır mısın?
Günaydın, bence bu soruyu kendine sor, vücudunu en iyi tanıyan sensin. Seni rahatsız eden bir durum ise bence bi doktoruna danış.

Kızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??

Bende Lierac ve bebek yağı kullanıyorum başından beri ama hamile kalmadan öncede her banyo sonrasında bebek yağı kullanırdım. Mesela ergenlik döneminden kalma üst bacak kalça kısmımda çatlak var az da olsa ama karnımda hamilelikten dolayı çatlak oluşmadı. Genetik olarak dedikleri doğru olabilir ama cildi bu dönemde ekstradan çok nemli tutmakta fayda var. En azından en az çatlakla atlatmak için.

5 senedir emek verdiğim yer hem küfür ederek işe gittim şu 34 hafta boyunca hemde şimdi ayrılasım gelmiyor
Bebeğimin işleri biticek bu hafta sonu kendisi gelene kadar evde ne yapıcam bilmiyorum ama olsun canım güzel bi sebebim var ayrılmak için

Doğumdan sonra devam edecekmisin canım boşver dinlen artık sende son haftalarin keyfini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…