2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde kalcamda ergenlikten kalan çatlaklar var keşke onlarda olmasaymis

Kakao yağını sırf o yüzden kullanamadım hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullandım baştan beri. hep nemli tuttum ama sanırım genetik canım.

bu saatten sonra ben de en az çatlakla atlatmaya çalışcam canım nemli tutmakta fayda var çatlayanlara da yapacak bişey yok

günaydınnn sabah duş aldım ve kurulanırken göğüs ucumun bir yerinin derisinin kalktığını gördüm elimi değdim ama tutsam kopacak gibi bıraktım öylece. acaba göğüste emzirirken fln yarılma oluyo dedikleri bu mu??? var mı böyle bi şeyle karşılaşan?

Doğumdan sonra devam edecekmisin canım boşver dinlen artık sende son haftalarin keyfini cikar
Zaten 1 hafta yıllık izinden sonra tam 35+0da rapor başlicak 2 hafta çokta kayıp değil kuzum Uzun bi süre etmicem 10 ay 1 sene kadar kendim büyütmek istiyorum işverenim açık kapı bıraktı istersem tazminatımı alıp ayrılıcam istersem 1 sene ücretsiz izin kullanıcam duruma bağlı yani hayırlısı hakkımızda

Herkese çook teşekkür ederim. Hep birlikte nice mutlu yaşlarımız senelerimiz olsun inşallah..
Herkese 1 dilim sanal pasta

__karamel__ canımmmm
Doğum günün kutlu olsun 2 yavrun la eşin ve sevdiklerinle nice mutlu yaşlara
Sağlıkla mutlu yaşlara canım
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte nice mutlu yıllara
Karamelim balım mutlu ömür hanene bir temenni de benden yaz kutlu olsun
Mutlu nice güzel senelere inşallah yavrularınla beraber .doğum günün kutlu olsun ❤
__karamel__ mutlu,sağlıklı yaşların olsun bebişlerin ve sevdiklerinle ..
__karamel__ Happy birthday! Ailenle, sevdiklerinle ve ailene yeni katılacak minik mucizenle nice güzel yıllarınız olsun inşallahh. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla yaşayın bir ömür boyu.

laiyka Canım.. alışverişlerini yaparken (aslında büyük oranda yapmışsın ama) KDV iade formu talep et. Pasaportun da hep yanında olsun.
Mesela oto koltuğu yeni alcaksan Tr gidince kdv iadesini geri alırsın, ordan da kar yapmış olursun..
Ben Türkiyeye gidince elektronik vs aldığımda extra %15 indirmli oluyo öyle. Aileme de burdan alınca extra indirm oluyo. Aklında olsun.

Benim emzirirken değil de +1 yaş da ısırarak meme ucunu koparmaya kalktığı olmuştu. Parmağın ucunda baya sallanıyodu koptu kopacak bi kısım
Ama sadece kurulanırken öyle hasar veremezsin bence. Ne çekiştirmelere dayanıyo epey esnek bişi..
Belki o sarı süt kalıntısı birikmiş o kalkmıştır. Kremle sık sık yumuşasın ucunda o kabuk kalmasın canım.
Aklıma gelen bu ama acıyosa dr bi bahset istersen

yok canım kurulanırken olmadı, ben bugün farkettim ne zaman oldu bilmiyorum. Acı yok ama görünce tuhaf hissettim. Benim göğüs uçları gebelik boyunca baya bi koyulaştı, koyu deri kalkmış baktım süt fln da değil...Lansinohun göğüs ucu kremini almıştım şimdiden ufak ufak kullanıyım o zaman. Teşekkür ederim canım Bu arada doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı hayırlı yıllarınız olsun ailecek inşallah

MAŞALLAH subhanallah canım benim, her daim mutlu olun inşallah :))

Hayır hayır bu haftalarda göğüs ucu kremi masaj yaparak kullanmak doğumu tetikliyor oda 36dan sonra canım uçlarına masaj yapma asla uyarıyomuş doğumu başlatıyomuş doğum koçu ve ebeden dinlemiştim

Tatlı Bi kıskançlık yok değil şuanda
Yaaa Allahım hepimize nasip etsin inşallah
Ne zaman çıkıyorsun kuzum
Bu gece de kalicaz yarın cikicaz inşallah canimmm :)) evet bu hamilelikten daha güzel :)) ağrılarım d bugün daha da hafifledi. Gerçi bende asla yatmadım sürekli kalktım yürüdüm koridorda benden başka yürüyen yok benle beraber 4 kadın daha doğum yaptı ama en cesurlari benim sanırım

Beenn 29. Hafta itibariyle bildiğin yara oluyor, şimdiden krem falan toplamaya çalışıyorum emzirmeye başlayınca napcam bilmiyorum, dokununca bile acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…