2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya güzel olmaz mı o ağrı acı hiç bişey yanında sonuçta öpüp kokluyosun inşallah 1 haftaya tamamen geçer canım bol bol rahat rahat tadını çıkarırsın

Cildin mi kuruyo yoksa alerjik başka bişi mi bilemedim.. Ama cildin nemli olması kurumaması iyi oluyo.
Krem masaj yaparak yedirme uyarılıyo demişti ebemiz (ilk gebeliğimde 26. Haftadan beri hindistan cevizi yağı komple sürdüm ben, 39+3’te doğdu oğlum, bende uyarılma olmadı mesela)
Ucuna parmak ucunla pıt die bırak, sütyenle dağılsın sürülsün sen mıncıklama istersen
Ayrıca çok teşekkür ederim, iyi ki doğmuşum ben

Yeni yaşın kutlu olsun canım
Teşekkürler canımcım, birlikte yepyeni yaşlarımız olsun

Benimde bi defa çatladı hatta kanayip yara olmuştu krem falan sürdüm iyileşti. Olabiliyormuş hamilelikte de çatlama.

amanın benimde 12 temmuz görünüyo beklenen
senden çok etkilendim gece rüyama girdi doğurmuştum

Günayyyddiiinnn güzellikler.Bende ilk defa tosun oğluşumu emzirme rüyası gördüm.Çok güzel bi bebekti Ama küçük oğlanı balkondan düşürüyordum birisi yakaladı büyük oğlan da arkasından koşuyodum ama göle düşüyordu.Kafayi yiyordum.Güzellikler ve korkularla dolu HD kalite rüyalar rüyalar...Allahım korusun yavrularımızi her daim. K _karamel_ iyi ki doğmuşsun canım nice yıllara bebislerinle

Hayır hayır bu haftalarda göğüs ucu kremi masaj yaparak kullanmak doğumu tetikliyor oda 36dan sonra canım uçlarına masaj yapma asla uyarıyomuş doğumu başlatıyomuş doğum koçu ve ebeden dinlemiştim
Allahımmmm neler konuşuyoruz biz böyle şaka maka doğum zamanlarına geldik tamam canım sürmem o zaman, inşallah iyileşirler doğuma kadar

yok yok ellemem daha çookk erkeeeennnnnnn doğum için :)

Beenn 29. Hafta itibariyle bildiğin yara oluyor, şimdiden krem falan toplamaya çalışıyorum emzirmeye başlayınca napcam bilmiyorum, dokununca bile acıyor
korkuyorum inşallah yara olmaz ya krem, kalkan, ped ne varsa aldım inşallah faydalarını görürürz. Senin ikinci bebek mi canım

Off bu ne böyle fenaymis

Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nicelerine eriştirsin rabbim

Geldik valla
Bit kadardılar sıpa oldular
oyy evet ya, ilk gittiğimde dr keseyi bile görememişti Allahım neler yaşıyoruz inanamıyorum ya bayılana kadar ağlamak istiyorummmmm
çok şükür Rabbimize Allah evlattan yana yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah canımcım

Nice yıllara tatlım Doğum günün kutlu olsuun
Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nicelerine eriştirsin rabbim

Çook teşekkür ederim kızlar, herkese benden pasta
Şeker yükseltmeyen, doğruca bebeğe kilo yapan sihirli pasta..

Kızlar belim feci ağrıyor yatamıyorum bel ağrısından. Daha 6-7 hafta var
Bende 3 gecedir sırt ağrısından ölüyorum uyku yok zombi gibiyim. Allah yardımcımız olsun
Birefebirece kız iştahaaa getirdin ağzım sulandı, bebek aşerdiiiimmm
__karamel__ imm yeni yaşın kutlu olsun sana her yaşın ayrı güzellik getirsin yavrularınla, eşinle, sevdiklerinle nice nice sağlıklı huzurlu senelereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…