Ya güzel olmaz mı o ağrı acı hiç bişey yanında sonuçta öpüp kokluyosunBu gece de kalicaz yarın cikicaz inşallah canimmm :)) evet bu hamilelikten daha güzel :)) ağrılarım d bugün daha da hafifledi. Gerçi bende asla yatmadım sürekli kalktım yürüdüm koridorda benden başka yürüyen yok benle beraber 4 kadın daha doğum yaptı ama en cesurlari benim sanırım
Yeni yaşın kutlu olsun canımHerkese çook teşekkür ederim. Hep birlikte nice mutlu yaşlarımız senelerimiz olsun inşallah..
Herkese 1 dilim sanal pasta
Cildin mi kuruyo yoksa alerjik başka bişi mi bilemedim.. Ama cildin nemli olması kurumaması iyi oluyo.yok canım kurulanırken olmadı, ben bugün farkettim ne zaman oldu bilmiyorum. Acı yok ama görünce tuhaf hissettim. Benim göğüs uçları gebelik boyunca baya bi koyulaştı, koyu deri kalkmış baktım süt fln da değil...Lansinohun göğüs ucu kremini almıştım şimdiden ufak ufak kullanıyım o zaman. Teşekkür ederim canım Bu arada doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı hayırlı yıllarınız olsun ailecek inşallah
Teşekkürler canımcım, birlikte yepyeni yaşlarımız olsunYeni yaşın kutlu olsun canım
Nice yıllara tatlım Doğum günün kutlu olsuunİlk kutlayan sen oldun Kadınlar Kulübü’m
Bi’ gün bekleseydi küçük bey birlikte doğacaktık.. @Birvarbiryokum
İyi ki doğdum ben ♥
Benimde bi defa çatladı hatta kanayip yara olmuştu krem falan sürdüm iyileşti. Olabiliyormuş hamilelikte de çatlama.günaydınnn sabah duş aldım ve kurulanırken göğüs ucumun bir yerinin derisinin kalktığını gördümelimi değdim ama tutsam kopacak gibi bıraktım öylece. acaba göğüste emzirirken fln yarılma oluyo dedikleri bu mu??? var mı böyle bi şeyle karşılaşan?
amanın benimde 12 temmuz görünüyo beklenenBebeğimi ilk öğrendiğimde ultrason kağıdında beklenen doğum tarihi 9 temmuzdu:) ama ben 22 Mayıs da dogurdum haziran bile değil Mayıs annesi oldum :) ya bu işler hiç belli olmuyor her an hazırlıklı olmakta fayda var. Allah'tan hem eşime hem kendime hem bebeğe detaylı bir çanta hazirlamisim aldık çıktık direkt napicaz ne goturucez durumu olmadı insan korkunç panikliyor çünkü :)
Allahımmmm neler konuşuyoruz biz böyle şaka maka doğum zamanlarına geldikHayır hayır bu haftalarda göğüs ucu kremi masaj yaparak kullanmak doğumu tetikliyor oda 36dan sonra canım uçlarına masaj yapma asla uyarıyomuş doğumu başlatıyomuş doğum koçu ve ebeden dinlemiştim
Herkesi istaha getirdinEmzirmek nefesini hissetmek kokusunu içine çekmek koynunda uyutmak. . O kadar güzel bir his kii :)) hiç korkmayın kankilerim bu herşeye değer:)
Cildin mi kuruyo yoksa alerjik başka bişi mi bilemedim.. Ama cildin nemli olması kurumaması iyi oluyo.
Krem masaj yaparak yedirme uyarılıyo demişti ebemiz (ilk gebeliğimde 26. Haftadan beri hindistan cevizi yağı komple sürdüm ben, 39+3’te doğdu oğlum, bende uyarılma olmadı mesela)
Ucuna parmak ucunla pıt die bırak, sütyenle dağılsın sürülsün sen mıncıklama istersen
Ayrıca çok teşekkür ederim, iyi ki doğmuşum ben☺
Teşekkürler canımcım, birlikte yepyeni yaşlarımız olsun☺
galiba doğuma kadar her yerim çatlayacakBenimde bi defa çatladı hatta kanayip yara olmuştu krem falan sürdüm iyileşti. Olabiliyormuş hamilelikte de çatlama.
korkuyorumBeenn29. Hafta itibariyle bildiğin yara oluyor, şimdiden krem falan toplamaya çalışıyorum emzirmeye başlayınca napcam bilmiyorum, dokununca bile acıyor
Off bu ne böyle fenaymisGünayyyddiiinnn güzellikler.Bende ilk defa tosun oğluşumu emzirme rüyası gördüm.Çok güzel bi bebektiAma küçük oğlanı balkondan düşürüyordum birisi yakaladı büyük oğlan da arkasından koşuyodum ama göle düşüyordu.Kafayi yiyordum.Güzellikler ve korkularla dolu HD kalite rüyalar rüyalar...Allahım korusun yavrularımızi her daim. K _karamel_ iyi ki doğmuşsun canım nice yıllara bebislerinle
Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nicelerine eriştirsin rabbimCildin mi kuruyo yoksa alerjik başka bişi mi bilemedim.. Ama cildin nemli olması kurumaması iyi oluyo.
Krem masaj yaparak yedirme uyarılıyo demişti ebemiz (ilk gebeliğimde 26. Haftadan beri hindistan cevizi yağı komple sürdüm ben, 39+3’te doğdu oğlum, bende uyarılma olmadı mesela)
Ucuna parmak ucunla pıt die bırak, sütyenle dağılsın sürülsün sen mıncıklama istersen
Ayrıca çok teşekkür ederim, iyi ki doğmuşum ben
Teşekkürler canımcım, birlikte yepyeni yaşlarımız olsun
Geldik vallaAllahımmmm neler konuşuyoruz biz böyle şaka maka doğum zamanlarına geldiktamam canım sürmem o zaman, inşallah iyileşirler doğuma kadar
oyy evet ya, ilk gittiğimde dr keseyi bile görememiştiGeldik valla
Bit kadardılar sıpa oldular
Nice yıllara tatlım Doğum günün kutlu olsuun
Selam kızlar .. Birvarbiryokum allah sağlıklı omurlu büyümeyi nasip etsin evladına gözün aydın .. Karamel nice senelerin olsun bacım ..
Dun kontrol günüydü minikim 43 cm 1800 gram olmuş ... Bide sıkıntısız alaydık kucaklarımıza evlatlarımızı
Günayyyddiiinnn güzellikler.Bende ilk defa tosun oğluşumu emzirme rüyası gördüm.Çok güzel bi bebektiAma küçük oğlanı balkondan düşürüyordum birisi yakaladı büyük oğlan da arkasından koşuyodum ama göle düşüyordu.Kafayi yiyordum.Güzellikler ve korkularla dolu HD kalite rüyalar rüyalar...Allahım korusun yavrularımızi her daim. K _karamel_ iyi ki doğmuşsun canım nice yıllara bebislerinle
Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nicelerine eriştirsin rabbim
Bende 3 gecedir sırt ağrısından ölüyorumKızlar belim feci ağrıyor yatamıyorum bel ağrısından. Daha 6-7 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?