2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ahaha bir önceki gece su nasıl geliyor diye araştırma yapmıştım. Vallahi billahi insan hissediyor yaa eşim su geldi diyince şoka girdi nasıl yaa ciddi misin e nasıl bildin dedi bir önceki gece taksi numarası bırak falan dediğim için :)))) muhtemelen hisseden doğurur

Evet kuzum ondan dedim hisseden söylesin bekleyelim:)))

Ay kocama hemen söylersem o benden rol çalar bayılır ben onla ilgilenmek zorunda kalırım bacağımı küçücük kesmiştim peçete istedim banyoyu batırmayayım diye aşkım naptın aşkım noldu ben napcam şimdi demeye başlamıştı suyum geldi desem düşer heralde sakin sakin annemleri kaynanamları aramam lazım valla kalırım ortada

Ya hanımlar su kaçağı olursa anlar mıyız acaba ? Ben sürekli çamaşır veya ped değiştiriyorum şimdiye kadar akıntı zannediyordum ama bgn içime şüphe düştü amniyotik su da olabilir mi diye Çamaşır ıslandı gibi olmuş ama işte idrar da olabilir tabi ki şüpheye düştüm korktum biraz. Kontrolüm pzt günü geç olur mu sizce o zaman sorsam ? Veya pedler varmış onlarla mı baksam

Benim karnımın altı terliyor. Çamaşırı ıslatıyor. Bi yere git gel hemen değiştirmek gerekiyor. Böyle bir şey değilse tabi dr danış. Bir de çiş kaçırsan öksürük hapşırıktan onu illa hissedersin..

Canım terde olabilir malum hormonlar tavan ter çıkışıda fazla oluyor
Eğer direk su sızıntısı görmüyorsan tabii

Senin nisan geldi ya iyi durdu diyorum ya benim nisandan 8 saat sonra doğmuştu oğlum

Canım terde olabilir malum hormonlar tavan ter çıkışıda fazla oluyor
Eğer direk su sızıntısı görmüyorsan tabii
Doğru cok da terliyorum ama ter bi bölgede yoğunlaşmaz azar azar her yerde olur gibi çamaşırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…