- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
İnşallah canım benim hemen pirtlatalim bebeleriMaşallah oda kısa sürmüşdarısı başımıxa kuzum
He daha diyet yapıcaz dimi kızİnşallah canım benim hemen pirtlatalim bebeleri
Evet kuzum ondan dedim hisseden söylesin bekleyelim:)))Ahaha bir önceki gece su nasıl geliyor diye araştırma yapmıştım. Vallahi billahi insan hissediyor yaa eşim su geldi diyince şoka girdi nasıl yaa ciddi misin e nasıl bildin dedi bir önceki gece taksi numarası bırak falan dediğim için :)))) muhtemelen hisseden doğurur
Ay inşallah ağzın bal yisin Rabbim ağzından işitsinİnşallah canım benim hemen pirtlatalim bebeleri
İlk 1-2 hafta özlediğim herseyi yicem sonra diyete başlarımHe daha diyet yapıcaz dimi kız
Yoooo olmaz sen yicen ben yemicem olduİlk 1-2 hafta özlediğim herseyi yicem sonra diyete başlarımsarmalar,baklavalar,pastalar,meyveler doya doya sonra kelepçe vururum ağzıma ama sen benim gibi yapma
Hastaneye getirticeğim şeyler var benimde vallaİlk 1-2 hafta özlediğim herseyi yicem sonra diyete başlarımsarmalar,baklavalar,pastalar,meyveler doya doya sonra kelepçe vururum ağzıma ama sen benim gibi yapma
Yoooo olmaz sen yicen ben yemicem olduanca beraber kanca beraber
Hic birinin tadını bilmiyorumHastaneye getirticeğim şeyler var benimde valla
1 kokoreç
2 midye
Çok özledim
24 ad canım gurbette olunca çok gelen olmaz zatençok güzel olmuş kaç tane yaptın canım?
Ya hanımlar su kaçağı olursa anlar mıyız acaba ? Ben sürekli çamaşır veya ped değiştiriyorum şimdiye kadar akıntı zannediyordum ama bgn içime şüphe düştü amniyotik su da olabilir mi diye Çamaşır ıslandı gibi olmuş ama işte idrar da olabilir tabi ki şüpheye düştüm korktum biraz. Kontrolüm pzt günü geç olur mu sizce o zaman sorsam ? Veya pedler varmış onlarla mı baksam
Benimde 35 hafta gösteriyordu geçen hafta kafa çapı kilo ve boy37 haftayla birmiş benimki.
Canım terde olabilir malum hormonlar tavan ter çıkışıda fazla oluyorYa hanımlar su kaçağı olursa anlar mıyız acaba ? Ben sürekli çamaşır veya ped değiştiriyorum şimdiye kadar akıntı zannediyordum ama bgn içime şüphe düştü amniyotik su da olabilir mi diye Çamaşır ıslandı gibi olmuş ama işte idrar da olabilir tabi ki şüpheye düştüm korktum biraz. Kontrolüm pzt günü geç olur mu sizce o zaman sorsam ? Veya pedler varmış onlarla mı baksam
Birde dr. Bize cinselliği yasakladı. Garibim en az 2 3 ay birsey yok yanında böyle yatıyorum birdeValla bende yanıyorum canım ateş basıyo adam yorganla yatıyo ben çıplak gece kalkıp üstümü örtüyo zavallım bilmiyo ki içten yanmalı Bi hatun oldum
Senin nisan geldi ya iyi durdu diyorum ya benim nisandan 8 saat sonra doğmuştu oğlumAhaha bir önceki gece su nasıl geliyor diye araştırma yapmıştım. Vallahi billahi insan hissediyor yaa eşim su geldi diyince şoka girdi nasıl yaa ciddi misin e nasıl bildin dedi bir önceki gece taksi numarası bırak falan dediğim için :)))) muhtemelen hisseden doğurur
Benim karnımın altı terliyor. Çamaşırı ıslatıyor. Bi yere git gel hemen değiştirmek gerekiyor. Böyle bir şey değilse tabi dr danış. Bir de çiş kaçırsan öksürük hapşırıktan onu illa hissedersin..
Doğru cok da terliyorum ama ter bi bölgede yoğunlaşmaz azar azar her yerde olur gibi çamaşırınCanım terde olabilir malum hormonlar tavan ter çıkışıda fazla oluyor
Eğer direk su sızıntısı görmüyorsan tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?