Yok canım ya bildiğin evde besliyoruz 1.5 sene oldu bizimle eşim caddenin yolun ortasında bulmuş yavruyken aldı getirdi :)Belki bahçe tarzı bi yerde diye sordumm
Evet ya siz doktor iri dedi dedikce diyorum bunlar iriryse benim ki ne???ay benimki 2100 iri diyo sen 3 kiloyu görmüşün maşallah
Darısı başımıza ya Dr suyun ne az ne çok dediğinden beri psikolojik olarak sanki herhangi suyum boşalacak mis gibi hissediyorumCanım yakın arkadaşıma 30.haftadan itibaren suyun çok az dediler.Masaallah 38 kusurda geçen cuma sezeryanle doğum yaptı.Kizi ve kendisi sağlıklı çok şükür Seninde öyle olur inşendiselenme
ay benimki 2100 iri diyo sen 3 kiloyu görmüşün maşallah
Darısı başımıza ya Dr suyun ne az ne çok dediğinden beri psikolojik olarak sanki herhangi suyum boşalacak mis gibi hissediyorum
Kesinlikle öyle düşünme.Arkadasima çok dedi Dr lar 8 haftadan fazla durdu öyle.Havuc suyu armut suyu vs içti bol bol.Kendini motive etmeye çalış pozitif düşün canım
Ay bugun biraz daha açıldı rengi teyzesi napsin çocuğum erken doğdu :)) çıkardım şükür :)He didin didin doğurdun maşşallah iyi de yaptın:)) nasıl bi teni var onun öyle pembiş pembiş kokla bol bol .gaz cıkarabildin mi bari
Benim de eşim anlamazbende prego aldım ama hiç bilmiyorum aparat falan varmı
eşim ilgileniyo bu tür konularla ben hiç anlamam
Bugün doktora gittim bana günde 2100 kalori alacaksın dedi bir hafta diyet yapacam düzelmezse insülin başlayacaz dediBenim diyet listem yok yurtdışında işler biraz daha farkli Türkiyedekinden. Sadece bir liste verdiler hanhi yicekte ne kadar şeker ve karbonhidrat var diye bende ona göre yiyorum. Ben geceleri uyumadan önce 32 ünite İnsulin kullaniyorum çünkü sabah açlık şekerim hep olması gerekenden yüksek çıkıyordu
Tavsiyelerini heyecanla takip ediyoruzKızlar hastane odası için flash ayarlamistim içine filmler falan attiydim aklınızda bulunsun çok işe yarıyor TV ye takip izliyoruz :))) bir de o depent kulotlar hayat kurtarır yemin ederim dikişlerle normal ped kullanmak imkansız refakatcinz giydiriverir cikarirkende yandan yirtiveriyorsun. Kesinlikle ama kesinlikle en önemli şey külot bez.
Canım emniyet kemeriyle de sabitlenebiliyor. Videoları var nette. Aparatta alabilirsin ama bence aparatı oto koltuğuyla birlikte alKızlar ya ben ikizler için prego travel sistem bebek arabası aldım, içinde oto koltuğu(ana kucağı) da var. İnternetten aldığım için soramadım, Buna ayrıca aparat gerekir mi arabaya takmak için?
Eki Görüntüle 2272075
Hadi gözün aydın canım benim darısı başımıza:)Ay bugun biraz daha açıldı rengi teyzesi napsin çocuğum erken doğdu :)) çıkardım şükür :)
Ay bugun biraz daha açıldı rengi teyzesi napsin çocuğum erken doğdu :)) çıkardım şükür :)
Peki Dr bebeğin kilosu için ne dedi cnmBu arada benimde dün kontrolüm vardı benim paşa yok Toraman yok güreşçi tam 3 kilo olmuştey tey kapılara sığmayacak duvarları yıkacak bir oğlan geliyor bize:) sezeryan tam tarih belli oldu 24 haziran tabiii okadar beklerse dedi doktor teyzemiz
Ayy koynumda uyutmak gibisi yok saatlerce uyuyor :))) ten tene yatıyoruz ellerini mememin üstüne yüzüme falan koyuyorum :)) baş ağrım hiç olmadı kuzum şükür ameliyattan bı kaç saat sonra gaz çıkardığım için önce sıvıya sonra katı yiyeceğe izin verdiler. Dün heyecandan mutluluktan o ağrılar umurunda bile olmadı bugün uyaninca dün yaşadıklarım rüya miydi diyerek uyandım bebegimin yanımda olduğuna inanamadim..Bugünde hastanedesin di mi canım?Baş ağrın var mı?Ben nescafe içtim hiç ağrım olmadı.Uzerinde gecelik falan ne varsa bağrıni aç.Bebisi koy orda uyusun.Oglum doğduğunda ağladığı zaman hemen bağrıma koyuyorlardi anında susup uyuyordu kendini anne karnında hissediyor yavrucaklar
Uzun zamandır böyle iri önden gidiyor artık dicek bişey bulamadı kadın:) tutabildiğimiz kadar tutmaya çalısıcazPeki Dr bebeğin kilosu için ne dedi cnm
Eğer izin sonrası dönülcekse mantıklı canım ben uzun süre çalışmicam o yüzden öncesi sonrası sıkıntı değilben bu yıl yıllık izin kullanmadım 20 gün bu seneden
eylülde yenileniyo 20 günde o zaman
toplam 40 günüm olcak
bende doğum izni bitiminde kullancam onları
Maşallah oda kısa sürmüşBenim abimin eşi sabah 8 de nişanı geldi 4:30 gibi yeğenim doğdu normal doğum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?