2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım yakın arkadaşıma 30.haftadan itibaren suyun çok az dediler.Masaallah 38 kusurda geçen cuma sezeryanle doğum yaptı.Kizi ve kendisi sağlıklı çok şükür Seninde öyle olur inşendiselenme
Darısı başımıza ya Dr suyun ne az ne çok dediğinden beri psikolojik olarak sanki herhangi suyum boşalacak mis gibi hissediyorum

Darısı başımıza ya Dr suyun ne az ne çok dediğinden beri psikolojik olarak sanki herhangi suyum boşalacak mis gibi hissediyorum

Kesinlikle öyle düşünme.Arkadasima çok dedi Dr lar 8 haftadan fazla durdu öyle.Havuc suyu armut suyu vs içti bol bol.Kendini motive etmeye çalış pozitif düşün canım

Kızlar bi bakın ya belime böyle hafif vuran bi ağrı var bacağımada vuruyor ağrısı ve bebek çok hareketli normal mi
bide bu doğum sancısı nasıl oluyo tam olarak

Bugün doktora gittim bana günde 2100 kalori alacaksın dedi bir hafta diyet yapacam düzelmezse insülin başlayacaz dedi

Tavsiyelerini heyecanla takip ediyoruz
Canım emniyet kemeriyle de sabitlenebiliyor. Videoları var nette. Aparatta alabilirsin ama bence aparatı oto koltuğuyla birlikte al

Ay bugun biraz daha açıldı rengi teyzesi napsin çocuğum erken doğdu :)) çıkardım şükür :)

Bugünde hastanedesin di mi canım?Baş ağrın var mı?Ben nescafe içtim hiç ağrım olmadı.Uzerinde gecelik falan ne varsa bağrıni aç.Bebisi koy orda uyusun.Oglum doğduğunda ağladığı zaman hemen bağrıma koyuyorlardi anında susup uyuyordu kendini anne karnında hissediyor yavrucaklar

Peki Dr bebeğin kilosu için ne dedi cnm

Ayy koynumda uyutmak gibisi yok saatlerce uyuyor :))) ten tene yatıyoruz ellerini mememin üstüne yüzüme falan koyuyorum :)) baş ağrım hiç olmadı kuzum şükür ameliyattan bı kaç saat sonra gaz çıkardığım için önce sıvıya sonra katı yiyeceğe izin verdiler. Dün heyecandan mutluluktan o ağrılar umurunda bile olmadı bugün uyaninca dün yaşadıklarım rüya miydi diyerek uyandım bebegimin yanımda olduğuna inanamadim..

ben bu yıl yıllık izin kullanmadım 20 gün bu seneden
eylülde yenileniyo 20 günde o zaman
toplam 40 günüm olcak
bende doğum izni bitiminde kullancam onları
Eğer izin sonrası dönülcekse mantıklı canım ben uzun süre çalışmicam o yüzden öncesi sonrası sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…