2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tavsiyelerini heyecanla takip ediyoruz

Canım emniyet kemeriyle de sabitlenebiliyor. Videoları var nette. Aparatta alabilirsin ama bence aparatı oto koltuğuyla birlikte al
Şimdilik oto koltuğu travel sistemin içinden çıkan.onu kullanıcaz.
6 aylıktan sonra yeni alıcam daha büyük bişi... şimdilik emniyet kemeri iş görür diosun o zaman canım?

Kesinlikle canım o an gelsin yeter ki doğsun bıdıklar sağlıklı olsunlar

Anlatsana Senacım, nasıl bişi yaşıyorsun şuan:) uykusuzluk nasıl, kaç saatte bir emiyor:))) ağlıyor mu sık sık cahil anne ben
Çok iştahlı :)) heyecandan uyuyamıyorum pek hastane odamızda annem kayınvalidem ve eşim var onlar ben uyuyayım diye her şeyi yapıyorlar ama ben sohbet etmeyi tercih ediyorum o yanımdayken uykuya dalamiyorum iki saatte bir emziriyoruz dün tutamiyordu bugün hemen öğrendi maşallah meme tutmayı. Henüz süt gelmedi ağız dedikleri sıvı geldi iki memeden de onu emdi çok şükür coook iştahlı enjektorle mama yediriyoruz hemen gazını çıkarıyoruz sonra yine saatlerce uyuyor. Yan odalardan bebek ağlamaları geliyor boyuna ama benim kuzum çok uslu :)) çok mutluyum çok heyecanlıyım . Kanama biraz azaldı ağrılarım azaldı. Sisliklerim azaldı. Ama hala 5 aylık hamile kadar karnım var. Karnimda hala bebek varmış gibi seyirmeler var. Her şeye her zorluğa degiyor diyorlardı ya doğruymuş böyle bir mutluluk yok tarifi yok

Kaç kilo gitti acaba eve gidince hemen tartıl:)

Ayyy canım ya nazar değmesin sizeeee, nasıl bir duygu hiçbir fikrim yok anlamak için can atıyorum.... uslu olduğu için de çok şanslısın, erkenden kavuştuğun için de maşallah size

oyy maşallah size
İlk kutlayan sen oldun Kadınlar Kulübü’m
Bi’ gün bekleseydi küçük bey birlikte doğacaktık.. @Birvarbiryokum
İyi ki doğdum ben ♥
canım iyiki doğdun. Ogluslarinla nice yaslar kutla inş.
bu ara çok oluyor hakikaten canım kötü rüyalar
benim gibi donla yatan biri daha:) yanıyorum ya
Hey maşallah benimde beklerse o gün olacak bakalım. 32+1 de 2260 gr di benimde yaklaşmıştır senin tosuna

37 haftayla birmiş benimki.

Valla bende yanıyorum canım ateş basıyo adam yorganla yatıyo ben çıplak gece kalkıp üstümü örtüyo zavallım bilmiyo ki içten yanmalı Bi hatun oldum

Valla bende yanıyorum canım ateş basıyo adam yorganla yatıyo ben çıplak gece kalkıp üstümü örtüyo zavallım bilmiyo ki içten yanmalı Bi hatun oldum
Hahaha benim ki de ben acıyom o örtüyo olsunmuş inceden örtcekmişim inceden örtmek neyse:)))

Geldim geldim hissedenler söylesin bak ogün hissetmiş mesela doğurcağını:)
Valla istek mi arzu mu his mi bilmiyorum canım ama benim bacaksız durmicak gibi hissediyorum neden bilmiyorum taaaa aylar öncesinden beri haziranın 10nu 15i gelcek gibi içimden geçiyo
Takribi 36 37 haftalık falan

Valla çok iyimis kolayca doğum yapmışlar masallah. Valla bende devlette doğum yapicam ama tek odaya geçmem için 300 dolar odemem gerekiyor bende açıkcası eşime istemiyorum dedim o parayla oğlumun 1 aylık masrafını çıkarırım maaşı bağlanana kadar. 1 gece için hiç gerek yok

Valla istek mi arzu mu his mi bilmiyorum canım ama benim bacaksız durmicak gibi hissediyorum neden bilmiyorum taaaa aylar öncesinden beri haziranın 10nu 15i gelcek gibi içimden geçiyo
Takribi 36 37 haftalık falan
Ay bende hep bayramda doğururum ben diyorum şimdi sustım demiyorum plansız olayları sevmiyorum:))

Bugün doktora gittim bana günde 2100 kalori alacaksın dedi bir hafta diyet yapacam düzelmezse insülin başlayacaz dedi
Benim listem de 2000 kalorilik. Mümkünse bulgur tüket,tam buğday ekmek, meyvelerine de sınır koy. Ara Ogün yapmayi unutma. Porsiyonlarini küçült. Ben pirinç pilavı yiyemiyorum hemen şekerimi fırlatıyor ama bulgur daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…