Şimdilik oto koltuğu travel sistemin içinden çıkan.onu kullanıcaz.Tavsiyelerini heyecanla takip ediyoruz
Canım emniyet kemeriyle de sabitlenebiliyor. Videoları var nette. Aparatta alabilirsin ama bence aparatı oto koltuğuyla birlikte al
Kesinlikle canım o an gelsin yeter ki doğsun bıdıklar sağlıklı olsunlarHah ben 16 saat sancı sonuç sezeryanla doğum kızlar bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor yeterki sonu mutlu olsun çektiğiniz sanciyi aciyida en fazla 1 hafta sonra geçip gidiyor doğum ister normal ister sezeryan olsun
Çok iştahlı :)) heyecandan uyuyamıyorum pek hastane odamızda annem kayınvalidem ve eşim var onlar ben uyuyayım diye her şeyi yapıyorlar ama ben sohbet etmeyi tercih ediyorum o yanımdayken uykuya dalamiyorumAnlatsana Senacım, nasıl bişi yaşıyorsun şuan:) uykusuzluk nasıl, kaç saatte bir emiyor:))) ağlıyor mu sık sıkcahil anne ben
Kaç kilo gitti acaba eve gidince hemen tartıl:)Çok iştahlı :)) heyecandan uyuyamıyorum pek hastane odamızda annem kayınvalidem ve eşim var onlar ben uyuyayım diye her şeyi yapıyorlar ama ben sohbet etmeyi tercih ediyorum o yanımdayken uykuya dalamiyorumiki saatte bir emziriyoruz dün tutamiyordu bugün hemen öğrendi maşallah meme tutmayı. Henüz süt gelmedi ağız dedikleri sıvı geldi iki memeden de onu emdi çok şükür coook iştahlı enjektorle mama yediriyoruz hemen gazını çıkarıyoruz sonra yine saatlerce uyuyor. Yan odalardan bebek ağlamaları geliyor boyuna ama benim kuzum çok uslu :)) çok mutluyum çok heyecanlıyım . Kanama biraz azaldı ağrılarım azaldı. Sisliklerim azaldı. Ama hala 5 aylık hamile kadar karnım var. Karnimda hala bebek varmış gibi seyirmeler var. Her şeye her zorluğa degiyor diyorlardı ya doğruymuş böyle bir mutluluk yok tarifi yok ❤❤❤
Ayyy canım ya nazar değmesin sizeeee, nasıl bir duygu hiçbir fikrim yok anlamak için can atıyorum.... uslu olduğu için de çok şanslısın, erkenden kavuştuğun için deÇok iştahlı :)) heyecandan uyuyamıyorum pek hastane odamızda annem kayınvalidem ve eşim var onlar ben uyuyayım diye her şeyi yapıyorlar ama ben sohbet etmeyi tercih ediyorum o yanımdayken uykuya dalamiyorumiki saatte bir emziriyoruz dün tutamiyordu bugün hemen öğrendi maşallah meme tutmayı. Henüz süt gelmedi ağız dedikleri sıvı geldi iki memeden de onu emdi çok şükür coook iştahlı enjektorle mama yediriyoruz hemen gazını çıkarıyoruz sonra yine saatlerce uyuyor. Yan odalardan bebek ağlamaları geliyor boyuna ama benim kuzum çok uslu :)) çok mutluyum çok heyecanlıyım . Kanama biraz azaldı ağrılarım azaldı. Sisliklerim azaldı. Ama hala 5 aylık hamile kadar karnım var. Karnimda hala bebek varmış gibi seyirmeler var. Her şeye her zorluğa degiyor diyorlardı ya doğruymuş böyle bir mutluluk yok tarifi yok ❤❤❤
Bende çok merak ediyorum :))) ama hâlâ yüzümde vücudumda şişlikler var boyuna antibiyotik serum filan veriyorlar ya sanırım ödem atmak zorlaşıyor. Annem bir haftayı bulur diyor :)Kaç kilo gitti acaba eve gidince hemen tartıl:)
Yinede vardır giden en az 5 kilo 3 kilo bebiş zatenBende çok merak ediyorum :))) ama hâlâ yüzümde vücudumda şişlikler var boyuna antibiyotik serum filan veriyorlar ya sanırım ödem atmak zorlaşıyor. Annem bir haftayı bulur diyor :)
oyy maşallah sizeDün gece sahura kadar inanılmaz bı rahatlık enerji falan vardı. Aylar sonra kalktım dün sabah toz aldım çamaşırları attım serdim düzenlenecek yerleri düzenledim yemeklerimi yaptım falan derken öyle gecti. Ne ağrı ne sancı olmadı sahura kadar. Sahurda patates kizarttim eşime biz yerken usul usul kasılmalar falan oldu ama öncekilere gore çok çok hafif. Eşime de dedim ki yarın sen ise gideceksin ben dogurcam hissediyorum tekmeler artık feci can yakmaya başladı aynanın önüne her ihtimale karşı bizim evin adresini yaz belki panikle aklıma gelmez bı de taksi numarası yaz koy dedim :))) 6 ya kadar uyumadik. Neyse 6 da uyumuşum. Sabah 7.30 da bı kalktım sıçrayarak sanki kötü bişey olmuş gibi bı tuvalete gittim. Aşırı cisim gelmiş yaparken Allah'ım şok oldum birden şarıl şarıl su gelmeye başladı. Ama öyle böyle değil. Eşime bağırdım uyuyordu bebek bezlerinden getir dedim öyle öyle 6-7 tane bez battı. İki defa pantolon battı. Bı turlu evden çıkamadık çünkü ne koyarsam koyayim feci su geliyor. En son bildiğin havlu koydum arabaya da 4 kat pike serdik ne olur ne olmaz diye. Geldik direkt ultrasona aldılar baktılar hala ters acil sezeryana alicaZ su bitmiş ama muhtemelen kuvezde kalicak dediler. Bende dedim hayır kalmayacak ben biliyorum. Alel acele önlük giydirdiler dogumhaneye aldılar. Spinal aneztesi ile doğum oldu. Anbean şahit oldum gidişata. Kelimelerle tarif edebilsem keşke ama edemem nefesim kesilene kadar ağladım onun ilk aglamasini duyunca. Onu koynuma alınca. Ağlarken sesimi duyunca sustu. Bu bir mucize... O kadar mutluyum ki .. nasıl sukredecegimi nasıl ifade edecegimi bilemiyorum .. Cenabı Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin.
canım iyiki doğdun. Ogluslarinla nice yaslar kutla inş.İlk kutlayan sen oldun Kadınlar Kulübü’m
Bi’ gün bekleseydi küçük bey birlikte doğacaktık.. @Birvarbiryokum
İyi ki doğdum ben ♥
bu ara çok oluyor hakikaten canım kötü rüyalarGünaydın kızlar
Çok kötü bı ruyayla ağlayarak uyandım. Dr.a gitmişim Dr bı turlu kilosunu soylemiyo çıkmak üzereyken gel bı daha bakayım diyo bu sefer çocuğu ciksriyo cımbız gibi biseyle sonra biseye sıkıştırıp ölçmeye çalışıyor napiyosunuz ben bunu mu istedim zarar veriyorsunuz canını acitiyosunuz istemiyorum öğrenmek diyorum ama görünüm bebek gibi değil henüz geri koyun diyorum Dr tekrar koyamiyo rahime boşlukta geziniyo ben bağıra bağıra ağlamaya başlıyorum çocuğumu kaybediyorum yardım edin yalvarırım diye çok etkilendim hepimiz sağ salim kavusalim inşallah
benim gibi donla yatan biri daha:) yanıyorum yaBenimde dar taytlardan pantolonlardan vazgeçmem lazım
Gece yatıp sabaha kadar inmiş oluyo mis gibi kalkıyorum donla yattığım için
Bacak ve ayaklara özgürlük diye çığlık atasım var çıplak ayak dolaşıcam az kaldı
Hey maşallah benimde beklerse o gün olacak bakalım. 32+1 de 2260 gr di benimde yaklaşmıştır senin tosunaBu arada benimde dün kontrolüm vardı benim paşa yok Toraman yok güreşçi tam 3 kilo olmuştey tey kapılara sığmayacak duvarları yıkacak bir oğlan geliyor bize:) sezeryan tam tarih belli oldu 24 haziran tabiii okadar beklerse dedi doktor teyzemiz
Geldin mi kızSıradaki şanslı kimdoğurcanı hisseden var mı başka??
37 haftayla birmiş benimki.oyy maşallah size
canım iyiki doğdun. Ogluslarinla nice yaslar kutla inş.
bu ara çok oluyor hakikaten canım kötü rüyalar
benim gibi donla yatan biri daha:) yanıyorum ya
Hey maşallah benimde beklerse o gün olacak bakalım. 32+1 de 2260 gr di benimde yaklaşmıştır senin tosuna
Geldim geldimGeldin mi kız
Planlı sezeryanlar dışında süpriz yapıcak bacaksızları bende merak ediyorum
Valla bende yanıyorum canım ateş basıyo adam yorganla yatıyo ben çıplak gece kalkıp üstümü örtüyo zavallım bilmiyo ki içten yanmalı Bi hatun oldumoyy maşallah size
canım iyiki doğdun. Ogluslarinla nice yaslar kutla inş.
bu ara çok oluyor hakikaten canım kötü rüyalar
benim gibi donla yatan biri daha:) yanıyorum ya
Hey maşallah benimde beklerse o gün olacak bakalım. 32+1 de 2260 gr di benimde yaklaşmıştır senin tosuna
Hahaha benim ki de ben acıyom o örtüyo olsunmuş inceden örtcekmişim inceden örtmek neyse:)))Valla bende yanıyorum canım ateş basıyo adam yorganla yatıyo ben çıplak gece kalkıp üstümü örtüyo zavallım bilmiyo ki içten yanmalı Bi hatun oldum
Valla istek mi arzu mu his mi bilmiyorum canım ama benim bacaksız durmicak gibi hissediyorum neden bilmiyorum taaaa aylar öncesinden beri haziranın 10nu 15i gelcek gibi içimden geçiyoGeldim geldimhissedenler söylesin bak ogün hissetmiş mesela doğurcağını:)
Valla çok iyimis kolayca doğum yapmışlar masallah. Valla bende devlette doğum yapicam ama tek odaya geçmem için 300 dolar odemem gerekiyor bende açıkcası eşime istemiyorum dedim o parayla oğlumun 1 aylık masrafını çıkarırım maaşı bağlanana kadar. 1 gece için hiç gerek yokNormal doğum isteyenlere 3 güzel doğum hikayesi anlatayım bende.Abimin eşi ilk doğumunda evde 2 saat sancı çekti öğlen 12.15 gibi hastaneye gitti.2.15 te doğum yaptı.2.bebeginde evde 3 saat sancı çekti.Hastaneye adım attığında suyu geldi.2 saat olmadan doğum yaptı.
Kardeşimin eşi ilk doğumuydu.Gece hafiften sancılar hissediyor uyuyor.Sabah kalkınca yine hafif sancılar.Ikindine kadar bekliyor sancılar siklasinca 5.15 gibi hastaneye gidiyor.Dr bebek iri sezeryana alabiliriz diyor kardeşim çok çok riskli durum olmadıkça sezeryan istemiyoruz imza atmam diyor.7 buçuğa gelmeden iri denilen bebek 3300 kg olarak kolayca doguveriyor.Dr dumur oluyor.Bu kadar hızlı ilerleyen doğum görmedim diye.Gelinlerin ikisi de 2 günde kalktı.Rutin işlerini yapmaya başladılar.Normal dogum sonrasi hicbir sikayetleri olmadi.İmrendim ikisinr de.Dogumlarini devlet hastanesinde yaptılar.Bana da tek oda ayarlayabilirsen mutlaka devlette yap diyorlar.Temizlik ilgi alaka süper diyorlar.
Ay bende hep bayramda doğururum ben diyorum şimdi sustım demiyorum plansız olayları sevmiyorum:))Valla istek mi arzu mu his mi bilmiyorum canım ama benim bacaksız durmicak gibi hissediyorum neden bilmiyorum taaaa aylar öncesinden beri haziranın 10nu 15i gelcek gibi içimden geçiyo
Takribi 36 37 haftalık falan
Aynen benimkide öyle soğuk alırmışımHahaha benim ki de ben acıyom o örtüyo olsunmuş inceden örtcekmişim inceden örtmek neyse:)))
Benim listem de 2000 kalorilik. Mümkünse bulgur tüket,tam buğday ekmek, meyvelerine de sınır koy. Ara Ogün yapmayi unutma. Porsiyonlarini küçült. Ben pirinç pilavı yiyemiyorum hemen şekerimi fırlatıyor ama bulgur daha iyi.Bugün doktora gittim bana günde 2100 kalori alacaksın dedi bir hafta diyet yapacam düzelmezse insülin başlayacaz dedi
Hayırlı zamanda gelsinler kuzum inşallahAy bende hep bayramda doğururum ben diyorum şimdi sustım demiyorum plansız olayları sevmiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?