İnşallah olmazsın canımGünaydın hasta olucakmısım gibi bir hal var üstümde her yerim dökülüyor
Bazen bende de oluyor canım sızlama gibi miKızlar bi bakın ya belime böyle hafif vuran bi ağrı var bacağımada vuruyor ağrısı ve bebek çok hareketli normal mi
bide bu doğum sancısı nasıl oluyo tam olarak
Ben 42-50 bedenini bulabildim olur heralde işimi gorsunde flash mantikliymis taburcu oluyomusun bugün canım ben eve çıkacağımız zaman elim ayağıma dolasmisti çok heyecanlanmistimKızlar hastane odası için flash ayarlamistim içine filmler falan attiydim aklınızda bulunsun çok işe yarıyor TV ye takip izliyoruz :))) bir de o depent kulotlar hayat kurtarır yemin ederim dikişlerle normal ped kullanmak imkansız refakatcinz giydiriverir cikarirkende yandan yirtiveriyorsun. Kesinlikle ama kesinlikle en önemli şey külot bez.
Ne diyosun kocaman bı maşallah paşa olmuş artık sezeryan tarihini gelişim haftasına göre mi ayarliyorlarBu arada benimde dün kontrolüm vardı benim paşa yok Toraman yok güreşçi tam 3 kilo olmuştey tey kapılara sığmayacak duvarları yıkacak bir oğlan geliyor bize:) sezeryan tam tarih belli oldu 24 haziran tabiii okadar beklerse dedi doktor teyzemiz
canım dip balıklarında ağır metal birikimi çok olduğu için taze balık yemek herzaman daha iyi ama tabi hic balık yememektense ton balığı yemek mantikliBenim bildiğimde yasak hem civa oranı yüzünden hemde konserve olduğu için ki ton balığı çok severim tek yiyebildiğim balık her doktor farklı konuşuyo
çok şükür akciğer bile gelişmiş canım maşallah yoksa o haftalarda cidden biraz küvete giriyor.Dün sabah 7.30 da birden suyum geldi canım. Geldik hemen sezeryana aldılar bebeğim tersti. 33-6 haftaliktik adete göre. Gelisimimiz 36 -37 falandi . 3 kilo 100 Gr doğdu şükür kuvoze hiç görmeden direkt odamıza verdiler. Her şeyi gelişmiş hamd olsun. Bugün hastane diyetisyeni geldi emzirme eğitimi için gözleri doldu kucağımda görünce. Yan odada 36 hafta 6 günlük bir bebek var onu kuvoze almislar. 33 haftalık olup böyle sağlıklı olan gördüğüm ikinci orneksiniz odaya girerken bebek yoğun bakimdadir diye düşünerek girdim çok sevindim kucağında görünce dedi. Çok şanslıyız Allah'a çok şükür
Ben sormadan söyledi canım sezeryan kesin ya benim ondanBen o konuyu hiç sormadim 2 Dr da bişey söylemedi
Canım kendi ozelliginde üst kısmın çıkıp puset yerlesiyorsa hcbirseye gerek yok youtubeda tanıtım videoları oluyor genelde bı bak istersenKızlar ya ben ikizler için prego travel sistem bebek arabası aldım, içinde oto koltuğu(ana kucağı) da var. İnternetten aldığım için soramadım, Buna ayrıca aparat gerekir mi arabaya takmak için?
Eki Görüntüle 2272075
Günden güne ay parçası olacaklar tabi her halleri bizim için ayrı güzelAy bugun biraz daha açıldı rengi teyzesi napsin çocuğum erken doğdu :)) çıkardım şükür :)
İnşallah rahat ve sorunsuz keyifli geçer canım eşin gelene kadarGunaydin buarada arkadaşlar eşim dün 4 günlüğüne isvece gitti. Ogluslar bana eşlik ediyor. Inş. Bu 4 gün doğurmam yakın arkadaşım kalacak yanımda allahtan haftasonu
Ben o pozisyona bayılıyorum ya o kadar huzurlu oluyordu öyleyken tabi benimki minnostu alınca ağlıyordu kuzumBugünde hastanedesin di mi canım?Baş ağrın var mı?Ben nescafe içtim hiç ağrım olmadı.Uzerinde gecelik falan ne varsa bağrıni aç.Bebisi koy orda uyusun.Oglum doğduğunda ağladığı zaman hemen bağrıma koyuyorlardi anında susup uyuyordu kendini anne karnında hissediyor yavrucaklar
Gecelikle mi rahat ettin pijama mi o konuya da bı el at kuzumÇok iştahlı :)) heyecandan uyuyamıyorum pek hastane odamızda annem kayınvalidem ve eşim var onlar ben uyuyayım diye her şeyi yapıyorlar ama ben sohbet etmeyi tercih ediyorum o yanımdayken uykuya dalamiyorumiki saatte bir emziriyoruz dün tutamiyordu bugün hemen öğrendi maşallah meme tutmayı. Henüz süt gelmedi ağız dedikleri sıvı geldi iki memeden de onu emdi çok şükür coook iştahlı enjektorle mama yediriyoruz hemen gazını çıkarıyoruz sonra yine saatlerce uyuyor. Yan odalardan bebek ağlamaları geliyor boyuna ama benim kuzum çok uslu :)) çok mutluyum çok heyecanlıyım . Kanama biraz azaldı ağrılarım azaldı. Sisliklerim azaldı. Ama hala 5 aylık hamile kadar karnım var. Karnimda hala bebek varmış gibi seyirmeler var. Her şeye her zorluğa degiyor diyorlardı ya doğruymuş böyle bir mutluluk yok tarifi yok ❤❤❤
Bende öyleyim akşam ateş basmaya başlıyor ayaklardan özellikle askılı şort sabaha kadar üstüm açık yatıyorum neyseki aşırı sicaklara denk gelmiyoruzValla bende yanıyorum canım ateş basıyo adam yorganla yatıyo ben çıplak gece kalkıp üstümü örtüyo zavallım bilmiyo ki içten yanmalı Bi hatun oldum
Kokoreç ye bı kere ya çok canin istiyorsa yada kenarından isirHastaneye getirticeğim şeyler var benimde valla
1 kokoreç
2 midye
Çok özledim
Dün akşam gobegime sanki iğne batiriyomussjn gibi oldu kaşıma isteği geldi sonra aklıma geldi eyvah çatlak mi geliyo yoksa diyeKızlar heryerim şişti ya bu ödem ne nalet bişiymiş pofuduk pofuduk bide kaşınmaya başladı geriliyo ya ondan kasınıyor herhalde durup durup ödemlerimle oynuyorum bastırıp bastırıp:))))
İnşallah ondanda kurtulursunuz canım aklına getirip sinirini bozma olan olmuşAllah yardımcınız olsun kuzum biliyorum çok zordur bu devirde bir maaş ev geçindirmek zira aylık 4000 çöpe atıyorum eşim sağolsun vergi borcu kaldı üstüne
Ama dönebiliriz döndürebiliriz kendimizi o yüzden Bebişimle biraz zaman geçirmek istiyorum lüksümden kısıcam kızım için
Maşallah canım çok güzel gelişimleri benimki 31+1 de 1545 diBugün kontrolumuz vardı kızlar çok şükür iyiyiz , tosbaganin biri 1640 Gr biri de 1588 Gr olmuşlar
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin...Çok iyiyiz inşallah yarın taburcu olucaz canım bebeğim de bende iyiyiz :) düzenli olarak kan şekerini olctuler bebeğin iri diye seker olduğunu düşünüyorlardı Allah'a şükür şeker falan yok. Solunumu da çok iyi. Hayırlısıyla yarın evimize gidince daha iyi olucaz:)
Benim göbiş değilde ellerin bacaklarım ayaklarım kaşınıyo ara ara ellerim çatlamasın bide:))Dün akşam gobegime sanki iğne batiriyomussjn gibi oldu kaşıma isteği geldi sonra aklıma geldi eyvah çatlak mi geliyo yoksa diye
Yok canım bende şeker de var bebek iri normal doğurtmam seni diyor ondan sezeryanNe diyosun kocaman bı maşallah paşa olmuş artık sezeryan tarihini gelişim haftasına göre mi ayarliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?