2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben 42-50 bedenini bulabildim olur heralde işimi gorsunde flash mantikliymis taburcu oluyomusun bugün canım ben eve çıkacağımız zaman elim ayağıma dolasmisti çok heyecanlanmistim

Ne diyosun kocaman bı maşallah paşa olmuş artık sezeryan tarihini gelişim haftasına göre mi ayarliyorlar

Benim bildiğimde yasak hem civa oranı yüzünden hemde konserve olduğu için ki ton balığı çok severim tek yiyebildiğim balık her doktor farklı konuşuyo
canım dip balıklarında ağır metal birikimi çok olduğu için taze balık yemek herzaman daha iyi ama tabi hic balık yememektense ton balığı yemek mantikli
çok şükür akciğer bile gelişmiş canım maşallah yoksa o haftalarda cidden biraz küvete giriyor.
Ben o konuyu hiç sormadim 2 Dr da bişey söylemedi
Ben sormadan söyledi canım sezeryan kesin ya benim ondan

Canım kendi ozelliginde üst kısmın çıkıp puset yerlesiyorsa hcbirseye gerek yok youtubeda tanıtım videoları oluyor genelde bı bak istersen

Ben o pozisyona bayılıyorum ya o kadar huzurlu oluyordu öyleyken tabi benimki minnostu alınca ağlıyordu kuzum

Gecelikle mi rahat ettin pijama mi o konuya da bı el at kuzum

Valla bende yanıyorum canım ateş basıyo adam yorganla yatıyo ben çıplak gece kalkıp üstümü örtüyo zavallım bilmiyo ki içten yanmalı Bi hatun oldum
Bende öyleyim akşam ateş basmaya başlıyor ayaklardan özellikle askılı şort sabaha kadar üstüm açık yatıyorum neyseki aşırı sicaklara denk gelmiyoruz

Kızlar heryerim şişti ya bu ödem ne nalet bişiymiş pofuduk pofuduk bide kaşınmaya başladı geriliyo ya ondan kasınıyor herhalde durup durup ödemlerimle oynuyorum bastırıp bastırıp:))))
Dün akşam gobegime sanki iğne batiriyomussjn gibi oldu kaşıma isteği geldi sonra aklıma geldi eyvah çatlak mi geliyo yoksa diye

İnşallah ondanda kurtulursunuz canım aklına getirip sinirini bozma olan olmuş

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin...

Dün akşam gobegime sanki iğne batiriyomussjn gibi oldu kaşıma isteği geldi sonra aklıma geldi eyvah çatlak mi geliyo yoksa diye
Benim göbiş değilde ellerin bacaklarım ayaklarım kaşınıyo ara ara ellerim çatlamasın bide:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…